Şimdi Ara

MHP'de iletişim yönetimi için imza kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilindiği gibi Türk milliyetçileri, MHP genel merkezi'nin basiretsizliğinden ve parti'nin ismindeki "hareket" vurgusunun aksine halk nezdinde "duruş" partisi olmaktan öteye gidememesinden uzun bir süredir yakınmaktalar. bugün gelinen nokta ise ancak istihza ile izah olunabilir: parti'den hareket bekleyenler artık en azından duruşu kurtarmanın peşindeler. Bu nedenle bir imza kampanyası başlatıldı.
    Kampanya metni şöyle:

    milliyetçi hareket partisi, iletişim yönetimi meselesinde büyük bir eksikliğin ve acemi yönetimin eseri olarak, iletişimsel sorunlar yaşıyor.

    özellikle partinin resmi hesapları olduğu belirtilen sosyal medya hesapları insanları iten, kazanım odaklı olmayan, profesyonellikten uzak bir ciddiyetsizlikle yönetiliyor.
    bu eksiklik sebebiyle milliyetçi hareket partisi potansiyelini kullanamıyor, yeni seçmenler kazanamıyor hatta elindekileri günden güne yitiriyor.

    bu sorunun farkında olan bizler, ülkücülüğün davayı ve davaya faydayı her meselenin önüne ve üstüne getiren şiarı uyarınca, sorunun çözüm ortaklarından olmak ve mhp’nin imaj, söylem ve propaganda alanlarındaki iletişim yönetimine katkıda bulunmayı arzu ediyoruz.

    aşağıda böyle bir sorunun varlığını teyit eden imzaları bulunanlar, çok daha geniş bir kitleyi temsil eden mhp seçmenleri ve milliyetçi havzanın mensuplarıdır. seçim öncesi milliyetçi hareket partisi'nin mevcut iletişim yönetimiyle başarısız olacağını öngörüyor ve seçmenler olarak oyumuzun boşa gitmesini istemiyoruz.

    parti yönetiminin samimiyetine, vicdanı ve irfanına arz ederiz.

    https://www.change.org/p/milliyetçi-hareket-partisi-iletişim-yönetimini-profesyonellere-bırakın?recruiter=59508332&utm_campaign=signature_receipt&utm_medium=email&utm_source=share_petition



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanitas -- 20 Ocak 2015; 22:13:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kampanya yaklaşık 350 imzaya ulaştı ama yeterli değil. Metne katılan ama imza vermekten kaçınan çok kişi var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelen yorumlardan bazıları;

    "türkiyedeki insanların %90'ına hitap edebilecek bir fikriyatın hala %10-20 bandında olması yeterli bir sebep."

    "imzalıyorum çünkü er vaya geç sorumlulukları gençlere devretmek zorunda kalacağız. imzalıyorum çünkü türk milliyetçilerinin tespit ve uyarıları türk milletine ulaşmıyor. kopukluk var. bunu ortadan kaldırmak için iyi eğitimli ülkücü gençlik taşın altına elini sokuyorsa destek olmak en doğrusudur."

    "ne yazık ki türk milliyetçiliğini temsil makamında bulunan söz konusu siyasi partimizin iletişime verdiği önem ortadadır. bilimsellikten ve profesyonellikten uzak bir şekilde yarım yamalak yapılmaya çalışılan türk milleti ile iletişim kurma çabaları görünen o ki sonuç vermeyecektir. bu anlamda değişimi desteklediğimi onaylar bu zorlu yükün altına omuz vermeye gönüllü olmuş ülküdaşlarıma destek verir, esenlikler dilerim."

    "iletişim sadece hamasi nutuklar atarak kitleyi tatmin etmek değildir."

    "türkçülüğün daha profesyonel, ciddi ve emin ellerde işlenmesini, geniş halk kitlelerine anlatılmasını, propaganda edilmesini; bu ideolojiye yönelik ön yargıların ve peşin hükümlerin bertaraf edilmesini umut ediyorum..."

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.