Şimdi Ara

MHP'de 3.Dalgada 8 İl Teşkilatı Daha Kapatıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MHP Genel Merkezi bugün Elazığ, Samsun, Tokat, Kırklareli, Tekirdağ, Bayburt, Gümüşhane, Çorum il teşkilatlarını kapattı.

    MHP'de Olağanüstü kurultay isteyen partililere yönelik kıyım sürüyor.MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin imzası ile yayınlanan açıklamalar ile parti teşkilatları bir bir kapatılıyor. Haftasonu kapanan Denizli, Uşak, Aksaray, Kilis İl e Aksaray Merkez ilçe Teşkilatlarının ardından kapatılan MHP İstanbul Fatih İlçe Teşkilatından sonra bugün de Elazığ, Samsun, Tokat, Kırklareli, Tekirdağ, Bayburt, Gümüşhane, Çorum il teşkilatları ile Elazığ, Bayburt ve Gümüşhane merkez ilçe teşkilatlarının kapısına kilit vurdu.

    http://www.haber3hilal.com/m/?id=7680

    Yorum yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • MHP ve hdp barajın altında kalacak bu kafayla.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bahçeli öyle zavallı bir duruma düştü ki. Sırf koltuğu bırakmamak için partisini yok ediyor. 12 il teşkilatını sırf bahçelinin safında değil diye kapatmak nedir? Mahkemede haksız duruma düşmemek için görevden almıyor onun yerine teşkilat kapatıyor. Şuan seçim olsa 12 ilde mhp yok, oradan çıkacak mv de yok. Bu resmen kendi partisine ihanettir. Parti içi diktatörlüktür. Bahçeli hem partisine hem kendisine saldırıyor aslında. Şu olaylardan sonra ufak bir ihtimalle de olsa mhpye oy vermeyi düşünenler şuan partiden nefret edlyor. Ben de aynı şekilde. Bahçeli partide olduğu sürece bırakın mhpye oy vermeyi, parti adına konuşmaları bile dinlemeden es geçiyorum. Bahçeli resmen milliyetçi kesimi dizginleyip yok etmeyi amaçlayan bir ajan gibi davranıyor. RTE'ye dokunduğu yardımları da göz önünde bulundurursak durum ortada.
  • Bahçeli artık Genel Başkan olamayacağını bildiği için gider ayak MHP yi de yok edeyim diye mi düşünüyor acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahçeli Mhp'nin değil devletin adamı.Devlet ne isterse onu yapıyor hükumette kim olduğu önemli değil.99-2002 koalisyon zamaninda Ecevit ne yapsa devletimizin kararı doğrudur,başbakanımiz ne derse odur mantigiyla yürüyüp hiçbir ağırlık koyamadığı için baraj altı kaldı.Şimdi de Akp ve Erdoğan ne isterse onu yapıyor.
    Mhp'nin başına yeni birinin geçmesi demek Akp'nin bir dahaki seçimde %30lara,Chp'nin %15-20lere düşmesi demektir.Çok kişi tanıyorum Bahçeli yüzünden Mhp'ye oy vermeyip Akp veya Chpye oy veren

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evlenip çoluk cocuk torun sahibi olsaydı giderdide şimdi koltuğu bırakınca ne yapıcak ? hiçbişey....o yüzden mezara kadar modunda...
  • Sonra çıkıp Erdoğan diktatör olmak istiyor diyorlar. CHP ve MHP'nin genel başkanları diktatörlüğünü ilan etmiştir. Bunca mağlubiyete rağmen koltuklarını korumak için yaptıkları parti içi diktatörlüktür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gladiator-TR

    Sonra çıkıp Erdoğan diktatör olmak istiyor diyorlar. CHP ve MHP'nin genel başkanları diktatörlüğünü ilan etmiştir. Bunca mağlubiyete rağmen koltuklarını korumak için yaptıkları parti içi diktatörlüktür.

    Stepneniz sonuçta boşuna gönderilmek istenmiyor.
  • Bahçeli, milliyetçileri yok etme veya ümmetçilere çevirme, Kılıçdaroğlu da cumhuriyetçileri teröristle yan yana getirme, teröriste çevirme üzerine hareket ediyor. Bunlar muhalefet değil, muhalefeti yok eden bir etken adeta. Partilerin bu 2 hasta insandan bir an önce kurtulması şart. En beceriksiz muhalefet liderleri nasıl oluyor da RTE'nin dönemine denk geliyor. Böyle şansın içine edeyim ben Adam akıllı muhalefet olsa bırakın koalisyonu iktidarda dahi olamazdı bana göre AKP.

    Edit : Aslında ülkemiz üzerinde oynanan oyun Osmanlı'nın son dönemini yansıtıyor. Bir yanda dini kullanarak halkı yobazlaştıran, uyutan ve batı çıkarlarına köle olmuş bir kesim, diğer tarafta kürtçülükle isyan çıkarmaya ve ülkeyi bölmeye yönelik diğer kesim. Farkındaysanız ülkedeki bir çok siyasi görüş teker teker yok oldu. Geriye 4 farklı görüş kaldı bunlar da bu muhalefet liderleriyle ikiye indirilmeye çalışılıyor. Milliyetçi kesim dinci kesime kaydırılıyor, cumhuriyetçi kesim kürt ve isyancı kesime kaydırılıyor. Ülke adeta Osmanlı'nın son dönemindeki etnik ve siyasi yapıya geri dönüyor. İktidarda dinci amerikancılar, karşısında kürtçü isyancılar. Ülke eğer bu notkaya getirilirse hiç bir şekilde sırtını doğrultamaz duruma gelecek. Çünkü isyancılardan kurtulmak için millet batı kölesi dinci kesime kayacak, muhalefet olarak isyancılardan başka bir seçenek kalmayacak, batının siyasi kölesi dinciler amerikan çıkarlarını eksiksiz yerine getirecek, eğer olur da devlete muhalif kesim galip gelirse de isyancılarla ülke bölünecek ve tekrar amerikan çıkarları son gaz gerçekleşmeye gidecek. Belki de bilerek bir yandan halkı kutuplaştırıp bir yandan bu 2 partiyi yok etmeye çalışıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 23 Şubat 2016; 13:30:51 >




  • iamburak kullanıcısına yanıt
    +1000
  • Her zaman söylerim bahçeli gizli akplidir, gittiği an akp sarılmaya başlar. Bunca şehit varken ülkede kaos hiç bitmezken insanlar milliyetçilik için vatanı için ne yapabiliriz diye dusunuyorlar ve bunun icin mhpye yonelmek istiyorlar. Mhp nin başında gerçekten memleket için çalışan bir insan okduktan sonra hızlı bir yükselişe geçecek. Bunu ilk akp li tayfa biliyor ve istemiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsterlerse genel merkez dışındaki bütün teşkilatları kapatsınlar... MHP'nin tabanı partiyi halka doğru ifade edemedikleri için Devlet Bahçeli, Şefkat Çetin, Semih Yalçın gibilerini artık yönetimde görmek is-te-mi-yor! Güneş balçıkla sıvanmaz.
  • Muhalefet rezil durumda. Biri teskilat kapatmakla mesgul digeri Ataturk portresini kimin indirdigini bulmakla.
    Bu ulkeye 4.Bir parti şart.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahçeli , bütün partilileri kendisinden nefret ettirmeden bırakmayacak. Yahu başarısızsın işte bırak. Kimseden bir saygısızlık görmeden çekil , kötü anılma. İlla sövdüreceksin bütün partililere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani diktatör erdogandı la
  • Korkunun ecele faydası yok.
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetle Juice -- 19 Şubat 2017; 14:46:26 >
  • In bahceli o koltuktan da milliyetci kesim donsun partisine ama o da biliyor ki o koltuktan indikten sonra gordugu sayginin yarisini bile goremeyecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.