Şimdi Ara

[Mezun]Süre tutarak çalışmaya ne dersiniz? [Ödüllü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,


    Bazılarınızın tercih döneminden hatırlayacağı iLuno ile uzun zamandır haftanın en verimli çalışanına kitap hediye ediyorduk, (önceki hediye kitaplarımıza www.instagram.com/iluno_io öne çıkan hikayelerden ulaşabilirsiniz.) şimdi ise mezunlara özel olarak kurduğumuz odanın 1. olanına sınava kadar her hafta kitap hediye edeceğiz. Pazar gecesi 23:59 itibariyle yarışmamız yenileniyor.


    Siz de süre tutarak çalışıyorsanız eğer iLuno indirip MNETWZ18251 oda koduyla yarışmaya dahil olabilirsiniz.


    Tek şartımız lütfen çalışmadığınızda mola veriniz! :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tercihdonemi -- 21 Kasım 2021; 19:6:14 >



  • zamanında indirmiştim uygulama kendi içine çekmiyor temel eksiklikleri var. forest, nox, focus to do, engross, goodtime, vs. gibi uygulamaların amaç bakımından yararı ve göze hitap edişi daha fazla. her telden çalınca instagram veya bu kulvarda flip gibi bana göre kötü ve içine çekmeyen bir uygulama ortaya çıkıyor.


    ama şu sıralar favorim toggl track, bir an önce notion gibi yükselmesi lazım bu uygulamanın temel olarak prensipleri aynı tasarım vs açısından üst seviye bir uygulama çoğu uygulamanın premium olarak verdiği verileri ücretsiz sunuyor ve süre tutamadığınız zamanları sonradan ekleyebiliyorsunuz ayrıca huawei hariç tüm storelarda var kişisel kullanım için ücretsiz(anladığım kadarıyla) çalışma istatistiklerini işleri ve grupları birçok grafikle sitelerinde tutuyorlar binevi dashboard gibi bir siteleri var. onun dışında telefon, microsoft store vs uygulamaları ile sadece tek konu olan odaklanmanıza destek olmaya çalışıyor grafiklerle çok boğmuyor hatta sadece timeline kısmı var uygulamada diğer verilere sitesinden ulaşılıyor. ayrıca bilgisayarda çalışmadığıınız zamanlarda belirlediğiniz belirli bir süre sonra sizi sürekli uyarmaya başlıyor. atıyorum 10 dakikada bir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB5DF7EA3 -- 21 Kasım 2021; 21:35:40 >




  • iLuno ile birlikte tercih döneminde tercih simülasyonu (www.tercihdonemi.net) hazırlıyoruz aslında tasarım değişikliği yapmaları gerektiğinin onlar da farkında dediğiniz gibi oldukça karışık hale gelmiş gibi gözüküyor. Çok fazla özellik olması her zaman daha yararlı manasına gelmemekte. Ayrıca özellik geliştirilmesinde bizde tasarımın değişmesinden yanayız :)


    Önerilerinizi iletiyor olacağız, özellikle mezunların kronometre tutarak deneme ve soru çözmeleri gerekiyor bizim de belki ufak bi katkımız olur diye düşündük.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.