Şimdi Ara

MEXC Nisan Ayı Kaldıraçlı İşlem Yarışması (Bol Bol Ödül)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    MEXC borsası çok fazla vadeli işlem ödülü verdiği için dünyada şu an vadeli işlemde en çok kullanılan borsa. Her ay da yarışma düzenliyorlar ve buna çok fazla talep gelmediğini gördüğüm için bahsetmek istedim.


    MEXC Nisan Ayı Kaldıraçlı İşlem Yarışması (Bol Bol Ödül)

    Anasayfada MVYİ seçeneğine geliyoruz, vadeli hesabımızda minimum 300 USDT varsa kaydola basıyoruz. Bugün itibariyle daha 10 gün var kayıtların kapanmasına. Ödül havuzu ise 1 milyon dolar. Katılımcı sayısı arttıkça havuz da artıyor. Mesela 30 bini geçerse 2 milyon, 60 bini geçerse 5 milyon olacak. Şu anlık katılımcı sayısı sadece 7 bin kişi!


    Şimdi burdan 2 tane kazanma yöntemi var; birincisi günlük 45 bin dolar ve üzeri hacim yaparak işlem bonusu çarkı çevirmek. Bu kolay, 1000 dolarınız varsa 25x aç kapa yaptığınız an hacim doluyor zaten. Ve günlük 3 kereye kadar çevirme hakkı kazanabilirsiniz. Ödüller ise şöyle:




    MEXC Nisan Ayı Kaldıraçlı İşlem Yarışması (Bol Bol Ödül)


    Bonus diye küçümsemeyin, bu borsada çok fazla bonus verildiği için kaldıraçta bonuslarla trade edip para kazanıyorum. 2x yapınca çekiyorum MEXC Nisan Ayı Kaldıraçlı İşlem Yarışması (Bol Bol Ödül) 


    İkinci yöntem ise kâr sıralaması. Bunda bonus değil direkt olarak USDT ödülü var ve ilk 100 kişiye havuzun %40 ı ayrılmış durumda. Yani 400 bin dolar! Peki bu nasıl?

    Yaptığınız işlemlerde ne kadar kâr ederseniz PNL yüksek olursa, yani ne kadar çok para kazanırsanız listede o kadar yükseliyorsunuz. Mesela şu anki listede ilk sıradaki kişi 123 bin dolar kazanmış ve %40 lık havuzdan pay + %10 luk havuzun da %30 unu alacak. Tamam üst sıralardaki kârlar çok yüksek fakat ilk 30 daki kârlar 1000 dolarlara kadar iniyor. Yani ilk 30 a 1 ay içinde girmek profesyonel bir trader için zor değil.

    MEXC Nisan Ayı Kaldıraçlı İşlem Yarışması (Bol Bol Ödül)


    Ödüller etkinlik bitiminden 10 gün sonra yatıyor. Ayrıca vadeli işlem hacmi biriktirip Vadeli M-Daylere katılarak bilet başına 45 USDT deneme fonu da kazanabiliyorsunuz. Bu nedenle vadeli işlem için. MEXC mantıklı bir borsa, tanıtmak istedim. Kaydolmak isterseniz %10 indirimli referanslı linkimle veya normal linkten kaydolabilirsiniz.

    Referanslı link (%10 komisyon indirimli):

    https://www.mexc.com/tr-TR/register?inviteCode=mexc-1G6tt

    Normal link:

    https://www.mexc.com/tr-TR/register




    Not: Bu konu etkinliği tanıtmak amaçlı açılmıştır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi içermemektedir. Vadeli işlemler profesyonellik ve bilgi gerektirmektedir. Lütfen kendi riskinizi alın, kendi araştırmanızı yapın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.