Şimdi Ara

METRO EXODUS (PLAYSTATION ANA KONU) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
794
Cevap
15
Favori
43.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir oyunda teknik detaylar ne kadar önemli sorusuna cevap olmuş bir oyun, siz oyunu istediğiniz kadar güzel tasarlayın fakat teknik olarak oynanış sıkıntılıysa çoğu güzelliği baltalıyorsunuz.

    Firma serinin son oyunuyla efsane olacakken direkten dönmüş, güzel kardeşim bir oyunun mükemmel görsellere ve açık dünyaya sahip olması ilgi çekici olabilir fakat onu ferah ferah oynayıp yaşayamadıktan sonra ne işe yarar ki ? Kartpostal gibi oyun yapmışlar, bakıyorsun çok güzel fakat o güzelliğe sadece bakıyorsun :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıktığından beri fiyatında indirim bekliyorum. Şu yazılanlara bakılırsa,epey sorunlu bir oyuna benziyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle. 150 tl ye almistim. Ve oyunu daha bitirmeden biraktim. Hikaye yi gectim de. Oyun bir kere" keyifli " degil. Cok agir odun. Oyun motorundan midir nedir . Yok yani cok zayif.

    Sensevity en hizli yaptigin halde bile donukluk var. bir de o kadar patch geliyor hicbir duzelme yok. Vurus hissi yok. Hikaye de Bir tane birsey vardi adini soylemiyim onla kapisirken " ya oyun mu dondu yoksa bug a mi girdi sikiyorum sikiyorum olmuyor kacicak alanda yok " oyundan ses gelmiyor. Ates ediyorsun sanki silah sesi input laga girmis gibi 2 saniye sonra cikiyor

    Ilk iki oyun buna gore yine iyiydi linear bir yapidaydi. Acik dunya isin icine girince oyunun failleri bir bir ortaya cikmis. Geri iade olsa hemen verirdim o derece yani. Bir de pro da 1080p de oynadim.cok aptal bir oyun olmus.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sağol dostum. Kış indirimleri ve yılbaşı indirimlerinde Metro ve MHWIceborne(DLC) alırım diyordum ama tümden vazgeçtim artık Metro'dan.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok şükür şu çöp oyuna hakkıyla eleştiren oldu. Daha bir de rezalet seslendirme ve animasyonlardan söz etmemişsin. Yollar önce çıkan oyunları bile daha iyi seviyede. Stalker’ın yandan yemişi olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben oyunu yeni aldım ve sizdeki sorun bende de var. oyunda sensivity inanılmaz yavaş bunu nasıl çözeceğiz bilen var mı???
  • _EsmeR kullanıcısına yanıt
    selam arkadaşım,

    bende yeni aldım ve sensivity sorunu var. inanılmaz yavaş bununla ilgili senin de geri dönüşünü bekliyorum saygılar.
  • otto1234 O kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam, henüz oynayamadım diğer oyunlarımı bitirdim bu hafta başlayacam dönüş yaparım tekrar
  • otto1234 O kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz gibi oyunda bi odunluk mevcut :S Ayarları fulle yakın yaptım biraz daha iyi oldu ama karakter kontrolü çok sağlıklı değil oynayalım bari oyundan keyif alalım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: otto1234

    ben oyunu yeni aldım ve sizdeki sorun bende de var. oyunda sensivity inanılmaz yavaş bunu nasıl çözeceğiz bilen var mı???
    Çözemezsin çünkü bu bir sorun değil oyunun dinamikleri böyle tasarlanmış aynı RDR 2 de olduğu gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

    Çözemezsin çünkü bu bir sorun değil oyunun dinamikleri böyle tasarlanmış aynı RDR 2 de olduğu gibi.

    Alıntıları Göster
    Pcde hızlandırma ayarı var.
  • gokhans19 kullanıcısına yanıt
    Konsol PC değildir. PC de legal olmayan herşeyi yaparsın modlar, yamalar vs. Bu dediğin hızlandırma olayı zaten yapımcının resmi eklediği bir özellik değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 30 Eylül 2019; 7:3:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

    Konsol PC değildir. PC de legal olmayan herşeyi yaparsın modlar, yamalar vs. Bu dediğin hızlandırma olayı zaten yapımcının resmi eklediği bir özellik değil.
    Hayır resmi. Ayarlardan fare hassasiyeti ayarlanabiliyor.
  • Metro Exodus: Sam's Story - Official Trailer



  • Oyunu aylar önce almıştım yeni vakit bulup oynamaya başladım her zamanki metro işte çok fark yok ama yükleme süreleri çok uzun bide vuruş hissi pek yok... oynanışı baltalıyor tabi bu..Genede güzel oyun 80 tl ye almıştım marketten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metro 2033 ve last night'ı 3 kez bitiren biri olarak bu oyunu halen deneyimleme imkanım olmadı yorumlar cidden üzdü beni ama farklı bir tarza gitmeleri hosuma gitti xbox a bedava verilen oyun umarım ps plus içinde verilir 4. kez seriye bastan baslarım.
  • Oyun muhteşem görünüyor ama alışmaya sabredemedim.
    Fps oyunlarını sadece online olarak oynuyordum tabularımı yıkıp hikayesi sağlam bir fps oynamaya çalıştım beceremedim, sanki suyun içinde hareket ediyormuşum gibi hissediyorum oyunu oynarken.
    Doom ve wolfenstein’ı deneyeceğim bir de belki alışırsam geri dönüp bitiririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hiç bir metro oyunundan stalker soc'dan aldığım atmosferi ne yazık ki alamadım. Genele bakınca herşey muntazam görünüyor. Vadettiği herşeyi yerine getiriyor aslında doğrudur. Misal bu exodusa bakıyorum, hayalimdeki oyunu yapmışlar resmen diyorum ama bir yandan da yok be o kadar keyif almadım oynarken diyorum. Çünkü bana kalırsa eksikleri çok.

    Animasyona, doku kalitelerine tesselation grafiklerine, yaratıkların dizaynına, mekanların çeşitliliğine o kadar fazla çalışmışlar ki. Oturup konsept dizaynlara o kadar fazla kasmışlar ki bir oyunu oyun yapan asıl şeyin oynanabilirlik olduğunu unutmuşlar gibi geliyor. O volga mesela. Ultrada pc de bir görün o grafikleri. kesinlikle en çok o map e uğraşmışlar. Kara batan bir tırın parçalanmış çamurluğunun çürüyen kısımları, o çamurun içine gömülmüş cesetlerin kısım kısım çürüyen parçalarındaki detaylar, deforme yaratıkların dokularındaki inanılmaz detaylar vb. Yani bunu bu kadar abartmanın nasıl bir manası var çözmüş değilim. en nihayetinde elimizde olan, çeşitli görünen, geniş, çeşitli ama lineer bir yapıya sahip ve son derece ağır, yavaş bir oynanabilirlik. Yani soc ne kadar oyuncu hakimiyetini göz önünde bulundurmuşsa, metro o kadar aksi yöne gitmiş. Misal hl2 ye bakıyorsun. Neden hala hl2 konuşuluyor da bu muazzam grafikleri animasyonları olan oyunlar konuşulmuyor diyorsun. Çünkü hl2 de inanılmaz keyifli bir pacing bulunuyor. oyun zerre durmuyor, her anı dolu, seni yavaşlattığı anlarda bile bir tempo var. Platform öğeleri muazzam düşünülmüş, bunaltmayan, akılcı bulmacaları, hızlı ve bir o kadar doygun aksiyonu. Neticede sen bir oyun yapıyorsun. Hl2 de sende bulunan 10 saniye süren inanılmaz gerçekçi, off akıl uçurucu silah doldurma animasyonu olmayabilir. Film tadında gerçekçi merdiven tırmanma da olmayabilir. Ama nedense bu gerçekçiliğe rağmen insanlar hala dönüp dönüp hl2 yi 20. kez bitirebiliyor exodus yerine. neden çünkü zevkli :)




  • Oyunu yeni bitirdim atmosfer ve grafikler bana kalırsa muhteşem oyun sizi içine çekiyor resmen.
    PS4'den mi kaynaklı bilmiyorum ama bazı teknik hatalar var.. ama benim en çok takıldığım yükleme süreleri oldu aşırı uzun.
  • diğer serisini oynamadım hiç karantinada canım sıkıldı direk metro exodus tan başladım 14 saat olmuş oyun çok hoşuma gitti sardı beni yanlız anlamadığım birşey var bizim karakter dilsiz mi yahu konuşmuyor hiç adamlar birde buna soru soruyor
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.