Şimdi Ara

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (2015) / Ground Zeroes (2014) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
14
Favori
30.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu oyun alt yapı olarak online çizgide. Bundan dolayı, oyunu sahte edinmeniz hayrınıza değil arkadaşlar. Toplamda 50 bölüm var zaten single'da. O da küreklediğinize değmez.

    Fiyatı düzgün olan oyunlardan biri iken orjinal almanızı öneririm. 89tl çok uygun bir fiyat...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultralisan

    O malum grup virüs kullanır arkadaşlar bir oyun için trojan doldurmayın pcnize.

    Aynen özellikle son olarak GTA V'te pek çok sorun çıkartıyormuş.Korsan edinecekler biraz daha beklesin derim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultralisan

    O malum grup virüs kullanır arkadaşlar bir oyun için trojan doldurmayın pcnize.

    virüs programıyla tararsanız zararlı yazılım olarak görecektir ama sisteme zarar vermez. ister program isterse oyun kopya kullanmanın her zaman riski vardır.
  • Combat deployment te assist the civilian evacuation diye görev var ama alamıyorum kamyon istiyor sanırım bir görevde kamyon aldım üstündede atta olduğu gibi işaret çıktı heralde benim oldu dedim ama olmamış try fulton extrscting enemy vehicle in the ao yazıyor anlamadım ne yapmam lazım ?
  • beyler intel iris pro ile çalıştırabilen ya da deniyen oldu mu? Cevap verirseniz memnun olurum
  • Beyler phantom pain'de ilk bölümleri geçtikten sonra ne yapacağımı bulamıyorum idroid falan bakıyorum yok daha önce başka hiçbir oyunda böyle zorlanmamıştım benim mi aptallığım acaba? (en son yaptığım çöldeki mekanı basıp evrağı almak, sonra ne yapacağımı bulamadım)
  • Oyunun crack'li versiyonu ile hiç uğraşmayın, fiyatı gayet uygun, alın Steam'den geçin...
  • Bir video yüklemek istedim, bana bir kod verdi DH





    anlamadım, bir türlü videoyu yüklemedi :(
  • ben bu oyunu pek beğenmediğimi söyleyebilirim. hitman absolution da böyleydi ordan oraya koşuşturma. online'ı iyi diyorlar ama risk almaya değmez. aslında alıcak param da var ama daha farklı oyunları deneyimleyeceğim.
  • Bu konu gitmiş lan. Paso korsan muhabbeti, yardımlaşma yok bir şey yok.
    Adam Hitman ile kıyaslıyor MGS'yi, online'ı haziran 2016 da çıkacak oyuna online'ı iyi diyor helal olsun o da başka bir durum.
    Baboş anladık mesaj kasıyorsun da bari bildiğin konuda kas. Bak +'ladım da sevin diye.
  • psycho90 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarım eski olduğundan performansını merak ettiğim için denedim ve sonuç bahsettiğiniz gibi. Haftaya hesap kesimi olacak steam payback sistemine güvenerek deneyeceğim. Merak eden kardeşlerim bu sistemi kullanabilirler beğenmezlerse para iadesi oluyor. Fiyat çok makul bu arada.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fuusrodah

    Bu konu gitmiş lan. Paso korsan muhabbeti, yardımlaşma yok bir şey yok.
    Adam Hitman ile kıyaslıyor MGS'yi, online'ı haziran 2016 da çıkacak oyuna online'ı iyi diyor helal olsun o da başka bir durum.
    Baboş anladık mesaj kasıyorsun da bari bildiğin konuda kas. Bak +'ladım da sevin diye.

  • Arkadaşlar benim oyunun menüsünde version 1.01 yazıyor.. Oyuna bir sürü update çıktı ama benim steam niye yeni updateleri indirmedi?
  • Black Hand X kullanıcısına yanıt
    Dün benimde dikkati mi çekti bu zamana kadar 2 3 update yaptı hala 1.01 =) demekki yamalar adam yerinden sayılmıyor ufak sanırım. Garip bir şeyde oldu geçenlerde oyuna girince AVG manyağı exe yi virüs olarak gördü böyle saçmalık olur mu? Steam crackli oyun mu satıyor dedim bir an

    Oyun evet ordan oraya gitmek biraz bayıyor ama nedense iş yerindedeyim bir an önce eve gidipte oynayayım diye yanıp tutuşuyorum ilginç gerçekten. Bunu sağlayan oyundaki özgürlük bölümler aynı ama seni tamamen serbest bırakması çok iyi. 7. bölüme kadar geldik bir anda 5 6 tane yan görev açıldı dedim kim bitircek bu görevleri. Zaman kısıtlı malesef, keşke lise cağımızda olsaydık.
  • Wight Lord kullanıcısına yanıt
    Evet oyun baya güzel olmuş zevkle oynuyorum Bu arada düşman oyuncular bizim üssü nasıl işgal edecek yada biz onlarınkine nasıl saldıracağız biliyor musun?
  • Wight Lord kullanıcısına yanıt
    157 yan görev var. Bitirene kadar bayağı hırpalacağız sanırım.
  • Beyler %100 almaya çalışan var mı benim gibi manyak? Birde foblar çok saçma hiç oynasım gelmiyor fob

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SPOİLER YENEBİLİR!!!

    Oyunu bitirdim arkadaşlar maalesef olmamış mgsler içindeki zayıf halka olarak kalacak.
    Her oyunda filmde artık twist yapılmak isteniyor bu oyundada yapılmış ve bence sıvanmış.
    Missionlar aynı git birisini bıcakla ne bilim patlat hadi bu normal bir şey sayılabilir fakat mekanlarda aynı olunca baydı gerçekten. Mgs4 de bi karlı bölüm vardı bi orman bi çöl kısaca bölümler çok renkliydi. Quietin amacını kimliği hala öğrenemedik. Boş yere konulmuş bir karakter. beğendiğim olay solid snake gibi her şeyi aynı anda taşıyamıyor. Bölüm başlamadan önce seçiyoruz biraz daha gerçekçi olmuş. Buddylerde aynı şekilde çok işimize yarıyor. Özellikle quiet bütün base temizliyor. R&D flnda beğendim fakat oyun macera aksiyon oyunundan çok fazla rpgye kaymış. S Rank olmak çok kolaylaşmış. Eskiden s Rank için ter akıtman lazımdı baya Baya. Şimdi Maximum 10 Dkda S Rank alabiliyorsun. Yeni parazit denilen şeyler mgsdeki nanomakinelerle aynı sayılır. Fikir orjinal değil. At sürmekten araba sürmekten gına geldi helikopteri beklemekten en az 5dk çalıyor.beğendiğim yanlardan biri kojimanın oynayın ak demesi gibi 200 mission vermesi. Boss fightlar çok ezik kalmış(Eli ile yaptığım dövüş zevkliydi tek). Oyunun hikayesini bitirmemiz için oynadığımız bölümlerin zor versiyonunu oynamak ise küfür gibi bir şeydi.Tekrar pazı görmek sevindirici oldu. Ama bunlara rağmen Son yıllarda oynadığım sağlam oyunlardan biriydi. Fakat mgs serisi içinde çürük elma olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar episode 43 nasıl açılıyor bende açılmadı bir türlü 42 de kaldım öylece deli olacağım vallaha

  • Oyun bitti ama bu alevli elman ile yanında uçup duran kim anlayamadım. Seriye pek aşina değilim.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.