Şimdi Ara

Metal Gear Solid V Phantom Pain Türkçe Yama Hazırlığı Başladı (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
7
Favori
10.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu hale bak arkadaş.. Oyunu ceviren adama hakaret ederek birşey elde edeceginizimi saniyorsunuz ? Yahu azicik saygi duyun ? , ister paylaşir ister paylaşmaz.
    Şu ilerleyen muhabbeti görünce KarapathiaN sonuna kadar hakli. Yahu kullanicilari savunayim diyorum ama Ne emege saygi ne anlayiş , bide olaylari takip etmeden yargisiz infaz
    Arkadaşlar siz bu kafayla devam ederseniz.. Nice cevirmenler bu işten elini ayagini ceker..
    Bak bir kac saat öncesine kadar animusprojesi'nin aciklamasini gördüm . Acikcasi bunu aylar günler öncesinden sezmiştim.. O kadar Acimasiz yorumlarimiz varki. Cevirmenleri sonuna kadar hakli buluyorum..
    Empati yapmadan sonuca varan cahillere laf anlatmayacagim.. Hayr olsun !
  • Maalesef bizim ülkede meyveli ağacı taşlarlar. Bu böyle olmuştur ve olacaktır. Beceriksiz ve mutsuz kişiler belli bir başarıyı görünce kıskançlıkla hareket ediyorlar.
    Halbuki bu adamın diğer yamalarını oynamış biri olarak harika çeviriler çıkardığını gördüm. Dark Souls 3 ü halen oynuyorum ve Türkçe olarak şu ana kadar hiçbir eksiklik görmedim. Adam emek vermiş yapmış gereken saygıyı gösterseydiniz şimdiye MGS oyununu oynayıp bitirmiştik. Kurunun yanında yaş da yanıyor yazık...
  • Merhaba ilk önce ben yeni üye oldum sırf yorum yapma ihtiyacı duydum diye.Bende oyun oynamayı seven bir dişi birey olarak absürd görünüp dışlansamda,orta seviye ingilizce bilmeme rağmen Metal Gear Solid Phantom pain'i indirip oynama fırsatım oldu yalnız konu akışı biraz hızlı olduğundan dolayı anlama zorluğu çektim ve konuyu yarım yamalak anladım ve Google'a türkçe yamasını bulmak için araştırma yapma ihtiyacı duydum.Ama kavganıza şahit oldum ve kendi fikrimi söleme isteği duyup yamayı yapan tarafında diğer bazı kullanıcılarında hatalı olduğunu gördüm.Birincisi yamayı yapıp yayınlamaktan vazgeçmiş olsa bile ona bu tarz yorum ve hakarette bulunamassınız ama bir diğer yandanda yamayı yapan kişinin neden yayınlamadığını anlayamadım.Birincisi yayınlamak maksadı olmasaydı başlık açmazdı? İkincisi benim Karapathian kullanıcısına yorumum şu eğer yama bittiyse ve emeğinin karşılığını almak istiyosan ki haklısın! O zaman ortak bi bahşiş hesabı aç ve belli bir limit koy misal olarak 10.000 türk lirası.Bahşiş kısmı dolunca istediğin miktara ulaşıncada yamayı yayınla ? Öbür türlü iki tarafta istediğine ulaşamıcak ve bence Youtube'den izlediğim (MGS 5 hariç) kadarıyla MGS serisinin çok etkileyici bir senaryosu var diğer oyunlarla kıyaslanamaz.Yinede nasıl arzu ederseniz öyle yapın iyi forumlar dilerim.




  • Ben bi' duyuru yapmadım, başlık falan da açmadım. Bir sosyal platformda benim bu işle ilgilendiğim açıklanmış, hâliyle bir anda hedef oldum. Sağır sultan duyunca da imzamdaki çalışmalarımın arasına ekledim. Olay bundan ibaret... Bi' vaat ya da nispet yok ama kendimce çok haklı olduğum noktalar var. Gördüğüm kadarıyla kızgın olduğum detaylara ilişkin değişen bir şey de yok. Akıl başa gelmedikçe de bu durum değişmeyecek, tabii diğer heyecanlı arkadaşlar buna ayak bağı olmazlarsa... olurlarsa da sağlık olsun, iyi kötü üzerlerinde emeğim vardır, kimsenin hakkı kimsede kalmaz
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Ama hem hiçmi yayınlamıcaksın yamayı ücretli olsa dahidemi? Siliyimmi oyunu yani? :(

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burgerqueen2000

    Ama hem hiçmi yayınlamıcaksın yamayı ücretli olsa dahidemi? Siliyimmi oyunu yani? :(
    Hanfendiyi kırma hocam yayınla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pizza Steve kullanıcısına yanıt
    15.000$'dan kapıyı açmıştım... en az 60.000 indirme gelir buna, kelle başı 1 dolar etmiyor. Resmî yama kalitesinde iş var ortada...


    Edit: Bu başlık kapanmamış mıydı, yine nereden hortlattınız??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 28 Mayıs 2020; 20:35:11 >
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Ama aç işte bağışı atalım biriksin bağış sonra yay istediğin rakama gelince.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Muhtemlen ben hortlattım.Sırf yukarıdaki yorumumu yazabilmek için hesap açtım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Halbuki hiç forumun yabancısı gibi durmuyorsun... niye yeni hesap açtın kız
  • rewold R kullanıcısına yanıt
    Sadece fikrimi yazmak istedim iki tarafıda suçlu bulduğum için yazdımda.Bidaha yazmam fikirlerimi özür dilerim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Yamayı ararken gördüm ordan girdim öncedende denk geliyodum donanım habere ama üye değildim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu konuyu her ay gündemde tutmak için gizli hesap alıptamı geliyorsunuz anlamıyorum artık. Çevirenler yayınlamayacağını söyledi kendi kararı ister yayınlar ister yayınlamaz. Artık kapansın bu konu. Bir gün biri çıkar çevirirse oynarsınız olmazsada dünyanın sonu değil yani.
  • böyle sahtekarlara prim vermeyin. bunların alayı yalancı ve sahtekar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alex59

    Bu konuyu her ay gündemde tutmak için gizli hesap alıptamı geliyorsunuz anlamıyorum artık. Çevirenler yayınlamayacağını söyledi kendi kararı ister yayınlar ister yayınlamaz. Artık kapansın bu konu. Bir gün biri çıkar çevirirse oynarsınız olmazsada dünyanın sonu değil yani.
    Bunu bende anlamıyorum bu konu neden var? amaç nedir? şikayet ediyorum siliniyor bir süre sonra gene geliyor. Bari konu dışına taşıyın dedim onuda yapmadılar ilginç.





  • Meraba.Muhtemelen bana itafen diyosunuz çünkü 17 sayfa olmasına rağmen konuya yazıp cevap alan benim.Konuya yazmamın birinci sebebi yapılan yamanın var olması 2. sebebiysi oyunu hala oynuyor oluşum ama birşey anlamıyor oluşum.Böyle kabalıkla bi yerede varamassın ben sizin yaptığınız kavgayı görüp yamanın hiç yayınlanmıcağından korktuğum için yazdım fikrimi söyledim yamayı 10 yıl bekleme gibi bir düşüncemde yok yaşarmıyım yaşamazmıyım belli değil.Oyunun serileri ve hikayeleri beni çok etkilediği için oynadım ve online oyunlar dışında hikayeli ve yüz seçme avatarında kadın karakteride var olan tek savaş oyunu.Yinede özür dilerim forum sitesine yazdığım için galiba bana yorum yazma hakkı tanımıyorsunuz....peki kızmayın bidaha yorum yapmam.
  • Serinin en zayıf oyunu bu MGS 1-2-3-4 ün yanına bile yaklaşamaz bu oyun. Diğerleride türkçeye çevrilmemişken bu oyunun türkçe olmasının inan esprisi yok. MGS V övülecek tek şey geliştirilmiş kontroller ve oyun içi mekaniklerdir, senaryosu yarım bir oyun bu. Size tavsiyem seri hakkında youtube da türkçe videolar izlemeniz. İleride illa biriler baştan bunu oyunu yani tüm seriyi türkçeye kazandıracaktır. Ben de bu başlığın kaldırılmasını talep ediyorum çünkü ilerde çevirmek isteyen insanlara mani olacak bir başlık bu.
  • Oynanış açısından ve bence senaryo açısındanda güzel diğer MGS oyunlarının senaryolarını izledim çok etkileyici tek MGS Phantom Phain kaldı öğrenmediğim tek dileğim yamanın çıkması çünkü MGS serisi film gibi.Ama bilmiyorum işte sırf kavga yüzünden var olan yamayı yüklemiyolar :( Ben yama bedava verilsin demiyorum parayla olsun belli bir bahşiş kısmı oluşturulsun yama sahibi ona limit koysun mesela 10.000 Türk lirası gibi o bahşiş bagış bahşiş doluncada yamayı atsın neden böyle çıkmaza girdiki iş :( :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sarkis.Kısaohanyan

    quote:

    Orijinalden alıntı: diablero-de


    quote:

    Orijinalden alıntı: Sarkis.Kısaohanyan

    Reklam kokan hareketlerde bugün: "U-Crew mgs V çevirisini yeniden duyurdu!"

    Ne diyeyim, bu sefer de bitirmezlerse bari ben çevireyim.

    Türkçe Yama bekleyen insanların tatlısert yada yerden yere vuran eleştirilerine alıştık fakat


    Fallout 4 gibi bir oyunun proje koordinatörlüğü yapmış, bu işin içinden gelen birinin, yapımına gönül koyulmuş bir proje için... bu kadar çapsız ve basitce yorum yapması akıl tutulmasından başka bir şey değildir.

    Akıl kethüdası.





    Yanlışın var, ben halkın kethüdası olmaya çalışıyorum ve halkın kethüdası olmayı başarırsam aşırı derecede memnun olurum. Benim amacım hizmet sunmak. Bu konuda da elimden gelen her yerde elimden gelen her şeyi yaparım.
    Ama buna çapsızlık akıl tutulması yaşamak gibi şeyler demeyelim boşuna.

    Herhâlde olayı anlayamadın. Evet Fallout 4 oyununun proje koordinatörlüğünü yaptım. Ve başlama şeklim tam da şu anda U-Crew ekibinin yaptığı şeye karşı çıkmaktı. Ben Fallout 4'ü çevirmeye başladığımda yeterince hızlı ilerleyemeyen 2 farklı çeviri vardı. Daha fazla beklenmesin diye kendim çevirdim.
    Demem o ki, çevirmiyorsanız çevirmiyorum deyin kardeşim. 14 ay boyunca Fallout 4'ün çevrilmesini bekleyip, sonra dayanamayıp nasıl bayrağı elime aldıysam, nasıl en önde koştuysam şartlar gerektirirse mgs V'e de aynısını yaparım.

    Başkalarının emeğinin çiğnenmesi gerekiyordu çiğnedim, sizinkini çiğnemeyi gerçekten istemiyorum, Çeviriyorsanız ciddi ciddi çevirin, iptal edip edil tekrar başlatmayın, insanların duygularıyla oynamayın. Çevirmiyorsanız yamayı birilerine devredin ya da yoldan çekilin. U-Crew'in altından kalkamadığı projelerin bedelini Türkçe oyun oynamak isteyen insanlar ödemesin.

    Alıntıları Göster
    yürü be kral




  • lastsith kullanıcısına yanıt
    Bence o kadar da kötü bir oyun değil mgs 5 evet diğer oyunlara kıyasla hafif kalabilir ama kötü bir oyun falan hiç değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2AF2AC1DC -- 29 Mayıs 2020; 21:52:33 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.