Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı 2014 'Oyun için konsol mu yoksa esaslı bir PC mi?' Yayın Tekrarı (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
3
Favori
10.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kimse pahalı oyun almıyor anlayın bunu artık. Steam de 170 tl ye oyun var aldınız mı? Konsol oyuncuları da böyle işte. US, hong kong PSN, kardeşlik, indirimler denen birşey var steamden bile ucuz oluyor. RDR bioshock Soul Calibur V gibi birçok kaliteli oyunu indirimlerle 13 tl ye aldım. Muhteşem exc oyunlar ve hilesiz multiplayer olduğu sürece hiçbir konsol oyuncusu pc'ye geçmez.

    399 dolarlık konsol The Order, infamous ss, Uncharted 4 gibi CGI kalitesi gibi oyunlar yapıyor, kat kat daha pahalı pc nin Avatar grafiği yapması gerek daha aşağısı kurtarmaz şaşırtamaz. PC de Sims 4 lol gibi oyunlar oynanıyor yeni nesile yakışmıyor. Firmalar üvey evlat muamelesi yapıyor, bir oyun çıkınca forumlarda açar mı açmaz mı kasar mı atar mı yorumlarından oyunla ilgili birşey okuyamaz olduk, şu an pc işi yaş.

  • Durduk yere tartışma çıkıyor. Konsollarla ne alıp veremediğiniz var sürekli uğraşıyorsunuz. Konsolları eleştirdiğiniz kadar PC'yi eleştirebilseydiniz şu an HL3 çıkmıştı... Her platformun iyi yönleri var 4000 kere tartışmaya gerek yok ki

  • Cidden baydı bu tartışmalar. Konsol satış rekoru kırıyor, piyasayı rahatça ele geçiriyor insanlar seviyoki alıyor işte. PC de etkileyici birşey olmadığı gibi 10 sene önceki oyunlarını da kaybetti! multiplayer desen hileden geçilmiyor, oyunlar satmıyor. Fifa PS4'de 2.5 milyon satmış PC 30bin. Hemem hemen Her çıkan oyunda böyle.

    Konsolda da yeri geliyor RDR gibi oyunlar 5 dolara veriliyor. Yeni Konsollar yeni çıktığı için herşey yerine oturmamış olabilir ama Naughty Dog, Santa Monica gibi firmalar oyun çıkarınca, RDR 2 gibi oyunlar gelince olay biter. PC de minimal fark görecem derken jenerasyonun en iyi oyunlarını kaçırmaya değer mi. 2014 yılındaki hiçbir pc oyunu infamous second son ve The Last Of Us kadar iyi değildi. 2015'te yine konsol yılı olacak. PC en kötü dönemini yaşıyor

  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.