Şimdi Ara

mertgms2 sayısal ham 2549 tavsiye konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
14
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar soran bir kaç kişi oldu özellikle mezuna kalacak ve üniversitesinden memnun olmayan arkadaşlar için bu gönderiyi açmak istedim.

    Bilenler biliyordur 2020 de 10900 ile yerleştim ve bursa tıpta bir sene okuyup okulu bıraktım. Tıpı bırakma sebeplerini isterseniz sonraki zamanlarda tek tek yazarım.

    Burada asıl amacım neler yaptığım ve sizin özellikle mezun senesinde nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini anlatmam.

    Ondan önce soracaklar olacağı için kaynaklarımı yazacağım


    Türkçe: Herhangi bir türkçe paragraf kitabı yeterli olur. İmla kılavuzunu düzenli olarak okumanızı kesinlikle öneririm dil bilgisi ve yazım kuralları için bir numaralı kaynağım oldu

    sosyal: coğrafya son tekrar videoları hayat kurtarıcıydı. Felsefe için not buldum din içinde aynı şekilde tarih içinse hiçbir şey yapmadım.

    Matematik: Bu sene tyt matematik için bir tane bile test çözmedim bu 2020 de 80 den fazla tyt mat denemesi çözmemle alakalı buradaki önerim elinize geçen tüm kaynakları zor kolay demeden çözmeniz. Test kitabı demiyorum kesinlikle bolca deneme çözmelisiniz.

    Fen: 345 biyoloji fizik kimya alın çözün bitirin başka bir kitaba gerek duymayacaksanız az buz temeliniz varsa. Onun dışında 3d ve apotemi tyt fen denemeleri güzeldi baya.


    Ayt

    Matematik: 3D karekök kesinlikle çözülmeli. Apotemi lti ve analitik fasikülleri konuyu kavramak için çok güzel bu dediklerim sizi 35 üstüne çıkarır. deneme olarak 345 3d orjinal ve apotemi gene sizi çok yukarılara taşır.

    Fizik: Kafa dengini seviyorum şahsen konuyu öğrenmek için üstüne 345 ile destekleyip ben sorunu hallettim ama sene içinde yattığım 1.5 aylık süreci düzgün kullanabilsem kesinlikle 2 kitap daha çözerdim fiziğe çok dikkat edin konu konuda yazmaya çalışacağım ama şimdilik kısa bir özet olsun

    Kimya: Ezbersiz kimya kanalı bana burada çok yardımcı oldu kesinlikle bakmanızı öneririm. 345 ayt kimya ile destekledim ilk seneden belli bir temel olduğu için üstüne bir şey yapmadım ama yapacak olsam nesibe aydını çözerdim kesinlikle.

    Biyoloji: Tıptan kalan çalışma tekniklerimi anlatacağım 13-0 ı en rahat yaptığım dersti nasıl ezber yapmanız gerektiğini tek tek söyleyeceğim kaynak olarak ise palme konu anlatımı doktor olan biyoloji hocasını kullandım biyotik ve bir kitaptan daha test çözdüm.


    Bunlardan daha önemlisi bana kalırsa günü planlamak. Bu sene arabam vardı ve bu büyük bir şanstı benim için ama araba olmasa da 1 saat rötar olurdu her şey için maksimum. Öncelikle lütfen 9 dan daha geç kalkmayın arkadaşlar. Mezun senemde çalışamadığım haftalarda hep 11 gibi kalktım ve bu bütün günümü felç etti. 9 da kalktığım günlerde ise çok daha verimli geçti benim için.

    9 da kalkıp kahvaltınızı yapın ve evden kendinizi dışarı atın. Ben dershaneye gitmedim önermiyorum da siz ne düşünürsünüz bilmiyorum bu konuda. Gene genel olarak pek kabul görmeyen bir şey daha önereceğim kesinlikle spora gidin hele evinize yakında var ise kesin gidin. Dikkatiniz artar enerjiniz yükselir veriminiz inanılmaz artacak bu işleri saat 1-2 ye kadar halletmiş olmanız koşuluyla. Bu saatten sonra ben kütüphaneye geçiyordum siz rahatsanız ev veya dershanede de çalışabilirsiniz. 3-9 arası kesinlikle ders çalışın arada molalarla beraber yaklaşık bir 5 saatlik çalışma periyodunuz olacak günlük. Ben buradan sonra 9-10.30 arasını genelde arkadaşlarla çay içerek geçiriyordum olmasa da olur ama haftada 2-3 gün mutlaka bu dediğimi yapın. eve geldiğinizde 1 saat eksiklerinizi tekrar videoları ile kapatıp saat 1 den önce yatın ve bu döngüye kendinizi adapte edin. Süreklilik başarı getiriyor arkadaşlar çok çalışma değil. Günde 12 saat ders çalışıyorsanız saygı duyarım ama günde 5 saat bile fazlasıyla yeterliyken 19 yaşınızda kendinizi bu kadar harap etmeyin. Emin olun ne kadar mutlu ve sağlıklı iseniz o kadar başarılı olacaksınız aklımdan geçen şeyler bunlardı tekrardan sorularınız varsa alabilirim. Konu biraz erken açılmış olabilir ama 2-3 arkadaş yazmamı istedi. Son olarak asla ve asla mutlu olmadığınız yerde okumayın hayatınızı bu meslekle geçireceğinizi unutmayın.

    mertgms2 sayısal ham 2549 tavsiye konusu







  • Mesut Özil damlar şimdi buraya.tebrik ederim sizi hocam.başarınızdan ve cesaretinizden dolayı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @Ankaratıplı Dalga mı geçiyorsun hayırdır? Attığın şeyi görmediğimi mi sanıyorsun hastasın kardeşim sen hasta tıpı mı kötüledim ben bu konuda?

  • mr.key kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim hocam. Benim gibi olan bir sürü arkadaş olduğunu biliyorum ve onlara da örnek olmak istedim. İstenmeden hiç bir bölüm okunmaz.

  • mertgms2 M kullanıcısına yanıt

    Tıbbı neden bıraktınız? Sebebi özel değilse merak ettim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertgms2 M kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bu sıralama aralığında iyi tıp yazılır diye düşündüm ama tipi birakmissiniz ve bu yüzden sildim

    Ama daha fazla risk almamak için de sağlıktan diğer alanlarında yazabilirsiniz risk almadan 25bin TL'den fazla para kazanabilirsiniz

    1. Önceliğimiz para ise ama değilse sizin tercihiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 18 Temmuz 2022; 12:17:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

    Abi sen bot musun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeğinize sağlık , çok teşekkürler hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eldoradotwins E kullanıcısına yanıt

    sebebi özel değil hocam. Ülke şartları yurt dışı isteği, tıpın bana göre olmaması başta aile baskısı ile yazmış olmam etkenler oldu

  • Kebapçıya gideceğiz mertgms2 sayısal ham 2549 tavsiye konusu mertgms2 sayısal ham 2549 tavsiye konusu 

  • hocam sorması ayıp kaç yaşında başlamış olacaksınız 2. üniye

  • Tıptan kalan çalışma tekniklerimi anlatacağım 13-0 ı en rahat yaptığım dersti nasıl ezber yapmanız gerektiğini tek tek söyleyeceğim
    Hocam bunu söyleyecek misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakışıklı adammışsınız hocam

  • biyoloji taktik verin hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eldoradotwins E kullanıcısına yanıt

    adam ne tercih için fikir almak istemiş ne bölüm seçimiyle alakalı bir şey demiş bu hemen atlayıp tıp yazsaydın eforsuz 25k falan diyor. çok garip bi çar. yoldan geçen insanları durdurup ne seçtin keşke tıp seçseydin yeni yönetmelik çıktı maaşlar şundan şuna arttı falan dediğini hayal ediyorum bu çocuğun ben.

  • Ryan Howard aka Moana kullanıcısına yanıt

    yaklaşık olarak 21 hocam

  • konu için teşekkürler cok faydalı olmuş adamsınız

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aslında bir video şeklinde anlatsam daha iyi olur ama ayt biyoloji için örnek vereyim kısaca.

    Kalbin 4 odası var değil mi gözünüzün önünde canlandırın sol taraf daha güçlü peki neden çünkü tüm vücuda kan yollamalı bu anı da canlandırın vücuda kan yollayacaksa temiz olmalı kan ve karıncığa kolay akmalı o zaman kulakçık ve karıncık arasında biküspit (ikili) kolay aksın diye sağ taraf ise kirli kan taşıyacak akciğerde temizlecek kirli kan daha zor aksın diye üçlü kapakçık olmalı.

    Olayı kafamda animasyonlaştırıp neden sonuç ilişkisi yapıyordum bunu bir kaç örnekte denerseniz öğrenmenin ne kadar kolaylaştığını göreceksiniz

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.