Şimdi Ara

Merkezi Yerleştirme Puanımla Özelden Devlete Yatay Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Atılım üniversitesinde %75 burslu bilişim sistemleri mühendisliği okuyorum hazırlıktayım hacettepe aktüeryaya geçmek istiyorum merkezi yerleştirme puanım aktüeryayı tutuyor fakat sanırım yaza kadar beklemem lazımmış bu doğrumu yarıyılda geçemezmiyim



  • Tabiki hayır. Merkezi puan ile yatay geçiş alımı güz dönemi için olmak zorunda, bahar dönemi için ise üniversitelerin takdirindedir. Puanınız ve diğer şartlarınız yeterli ise istediğiniz sınıf veya ara dönemde geçiş başvurusu yapabilirsiniz? Sadece diyelim ki zorunlu hazırlığı olan bir okula geçiş yaptınız, eğer hazırlık muafiyet sınavını aşamaz veya başkaca bir muafiyet belgeniz yok ise o zaman ara dönemde geçiş yaparsınız ancak sonraki güz dönemi derse başlarsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacettepe aktüerya bölümünde zorunlu hazırlık yok ise birinci sınıfın ikinci döneminden başlarsınız ancak birinci dönemin devamı niteliğinde olan dersleri alamazsınız. Örneğin, eski türk edebiyatı 1 dersini almadan eski Türk edebiyatı 2 dersini alamazsınız... :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: investigation

    Tabiki hayır. Merkezi puan ile yatay geçiş alımı güz dönemi için olmak zorunda, bahar dönemi için ise üniversitelerin takdirindedir. Puanınız ve diğer şartlarınız yeterli ise istediğiniz sınıf veya ara dönemde geçiş başvurusu yapabilirsiniz? Sadece diyelim ki zorunlu hazırlığı olan bir okula geçiş yaptınız, eğer hazırlık muafiyet sınavını aşamaz veya başkaca bir muafiyet belgeniz yok ise o zaman ara dönemde geçiş yaparsınız ancak sonraki güz dönemi derse başlarsınız.

    Zorunlu hazırlık yok geçmek istediğim bölümde. Okul izin verirse baharda geçebilirmiyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SiyahSedan S kullanıcısına yanıt
    Ne şu anki okulunuzdan ne de geçmeyi planladığınız okuldan herhangi bir izin almanız gerekmemektedir. Şartları sağladığınız durumda sizi almak zorundalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.