Şimdi Ara

Merchant kapandı ama Myaccount da kapalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar charım pazara ve trade ye kapandı sms code almak istedigimde siteye giriş yapamıyorum WELCOME yazısı cıkar cıkmaz hemen ardından Your Current Registered Email Address is .....@..... tekrar şifre girmem gerekiyo giriyorum maile link gönderiyo gelen linki de tıklıyorum ama suan hizmet veremiyoruz... diyor.. bunu biraz araştırdım galiba char aktarma olmus bundan 1 yıl önce ve ben bunu yapmadım... bu husus ta bana yardımcı olursanız sevinirim..



  • aynı sorun bendede var.

    1 sene önce bende yapmadım aktarmayı.

    ticket felan karsıma geliyor

    bende göndere bastım birsey yazmadan gönderdi 48 saat sonra belli olur.

    bende hemen ID nin mailini hatırlamaya calıstım ve hatırladım

    hotmail den giriş yapayım dedim aklıma bi türlü mailin şifresi gelmedi bütün şifreleri denedim en sonunda engellendi yazısı geldi

    şifremi unuttum'a girdim gizli yanıtını denedim yine ondada daha sonra tekrar deneyin yazısını verdi.

    sonra bana mail gönder seçeneğine tıkladım emr****@gmail.com adresine gönderdik diye yazı çıktı benim böyle bir hesabım yok hadi var diyelim nasıl giriş yapacağım.

    3. secenek olarak anket doldurdum adım adım maili geri almaya uğraştım soruları cevaplandırdım başka mail adresi verdim olabilir şifreleri ve gizli yanıtı verdim.bakalım 1 gün içinde geri dönecez yazısı geldi.

    ulan o mail şifresini çok merak ediyorum yapmadığım denemediğim şifre kalmadı.

    2-3 saat bunla uğraştım bugün




  • Benim de 7 Krowaz setli charım oyunun salaklığı yüzünden gitti sayılır. Hesap 16 aylık. Aktarımı her şeyi yapılmıştı zaten. 4 ay önce bir sorun çıktı. Siteye giriş yapıyorum. "Welcome to website" diye yazıyor ama soldaki may account ya da log out kısmını göremiyorum. Neyse dedim şifremi unuttum ile şifremi değiştirebiliyorum sorun olmuyor. Şimdi de SMS onayı çıkardılar. SMS onayı yapamıyorum. Kaç defa ticket attım. "Farkındayız düzelteceğiz ama zaman veremeyiz." diye aynı cevabı aldım. Allah'tan itemları önceden başka chara geçirmişim diyorum. 80 / 69 / 59 level, 7 krowaz setli, full skilli rogue oyunun yapımcılarının ahmaklığı yüzünden kullanılmaz hale geldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AbrahaM

    Arkadaşlar charım pazara ve trade ye kapandı sms code almak istedigimde siteye giriş yapamıyorum WELCOME yazısı cıkar cıkmaz hemen ardından Your Current Registered Email Address is .....@..... tekrar şifre girmem gerekiyo giriyorum maile link gönderiyo gelen linki de tıklıyorum ama suan hizmet veremiyoruz... diyor.. bunu biraz araştırdım galiba char aktarma olmus bundan 1 yıl önce ve ben bunu yapmadım... bu husus ta bana yardımcı olursanız sevinirim..

    aynı sorun dostum bende de var halanda bı cözüm bulamadım her gun girip deniyorum ama yinde mailime bi link yollanıyo tıklıyorum en absa geri donuyorum
  • Anladıgım kadarıyla bu ve buna benzer sorunlar genel sorun haline gelmiş fakat önerilen yada sunulan bi çözüm yok.... tek çare beklemekmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.