Şimdi Ara

Mercedes A 160 L

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Mercedes A 160 L bu araç için yorumlarınızı bekliyorum. Aile aracı olarak kullanmayı planlıyorum. Ne dersiniz.?

    Teşekkürler..



  • Yaklaşık 3 ay kullandık. Açıkçası pek hoş bir otomobil değil, gürültülü ve kilometresinin yüksek olması nedeniyle sıkıntı çıkarmaya aday bir otomobil. Diz mesafesi inanılmaz derecede fazla, ben 188lik boyumla sürücü koltuğunu kendime göre ayarladığımda arkaya geçip bacak bacak üstüne atabiliyordum, ve halen mesafe kalıyordu koltukla dizim arasında. Performans açısından zayıf bir otomobil otomatik şanzıman ve artan ağırlık nedeniyle. Manevra kabiliyeti gayet yüksek, park manevraları çok kolay - ön lastikler tampon ucuna çok yakın olduğu için. ESP'nin standart olması çok iyi bir özellik. Ancak Mercedes kalitesini çok düşük seviyede hissediyorsunuz her ne kadar elegance paketli, maun kaplamalı konsola sahip olsa da.

    Size tavsiyem 1.7 cdi motorlu otomatik vites Mercedes Vaneo olacaktır, A serisinden neredeyse hiç farkı yok; ve satması çok daha kolay, ayrıca yakıt tüketimi daha makul.

    Sadece kış mevsiminde kısa mesafelerde ve kar altında kullandığımız için ortalama tüketim 12lt civarındaydı, ama uzun yolda herhangi bir 1.6 motorlu otomobilden farkı yok.




  • Yorum için teşekkürler. Vaneo vergi olarak aynı mı a 160 ile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.