Şimdi Ara

MERAL AKŞENER`in KONUŞMASINI ÇOK TAKDİR ETTİM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MERAL AKŞENER`in seçim sonu konuşması çok birleştiriciydi. Bravo gerçekten. Soru da aldı,soruları da kabul etti.

    Kılıçdaroğlu`nu savunan yada eleştiren bir konuşması olmadı.

    Kılıçdaroğlu ile birliktelik soruldu. Partimizde yönetim kurullarında değerlendireceğiz dedi.

    Akşener`in yaptığı konuşmayı keşke Erdoğan ve Kılıçdaroğlu da yapsaydı.

    Erdoğan da Kılıçdaroğlu da kutuplaşmayı arttırıcı hareketlere devam ediyorlar,birbirine saldırıyorlar.



    MERAL AKŞENER`in KONUŞMASINI ÇOK TAKDİR ETTİM.Meral Akşeneryoutube
    Seçime ilişkin basın açıklaması…
    https://www.youtube.com/live/is-vq4APV94?feature=share



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiNotu -- 28 Mayıs 2023; 22:14:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • haklı çıkmanın gururu içindedir MERAL AKŞENER`in KONUŞMASINI ÇOK TAKDİR ETTİM. 

  • En can alıcı cümlesi 'Ne uzadık, ne kısaldık'. Chp ile yan yana durmaya devam ederse alacağı maksimum oy %11 olur zaten.

  • Tamam da niye devamlı Akşener chp için kendini feda ediyor? Türk milleti aksiyon istiyor, tamamen madara olmuş bir Kilicdar var ve sana da alenen adilik yapmış, vur geç anasını satayim surf yap chp'nin rezilliginin üstüne, bu başarısızlıkta herkesin suçu var bi senin yok.

    Reis'in seçmeni bu keyfi devamlı yaşıyor hatta bıkmış olmaları lazım normal şartlarda. Tokatla abi yap şovunu azıcık yaw. Ben beğenmedim konuşmayı. Sıkıldım ya bu hep itidalli politically correct tavırdan, kaos istiyorum artık :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meral'de azıcık gurur varsa istifa eder. Seçmenini satan biri hala ne yüzle konuşabiliyor.

  • Akşener siyasiler arasında en kalitelisi ama kadın olduğu için seçilemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bırakın şunları pohpohlamayi
    Seçimden aylar önce bile adayımız hazır. Adayımız kesin kazanacak diyordu.
    Halktan bihaber ,liderlik vasfı sıfıra yakın bir insandır Aksener .
    Biraz siyasi öngörüsü olsa zaten 6li masa denen saçmalığın içinde olmazdı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jocker35 J kullanıcısına yanıt

    +999

  • Jocker35 J kullanıcısına yanıt
    Ne alaka olm siz de cosmayin lan, bu iş ilk başta İYİp, chp, saadet'ti. Akp&mhp'den büyük kötülük gördü, partisini seçime sokmayacaklardi, chp mv verdi, soktu seçime. O da hem bu jeste karşılık, hem de muhalefeti bolmemek adına ittifak kurdu. Geçen seçimde mv'nden feragat edip aday oldu, sadece 2. Tura kalsın seçim diye ama Muharrem İnce aşırı CHP'li olduğu için olmadı. Biraz kendi hataları var ama olur o kadar.

    Akşener dışında, yeni kurulmuş ve devamli Ak parti & mhp tarafından ayartilan bir partiyi kim bir arada tutabilirdi? Liderlik vasfı sifirmis. La halktan bi haber olsa o masadan neden kalksın? Övüp övüp durdugunuz Mansur az erkek olaydı da duraydi kadının yanında. Abartmayin bir boku da.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jocker35 J kullanıcısına yanıt

    Kadını linçlediler. Kadını birçok solcu linçledi özellikle bu Z kuşağı solcu gençler ağır linç kampanyası yürüttüler. Meral Akşener halkın nabzını biliyor ama bu muhalif kesimin gereksizliği yüzünden oldu. Gereksizlik diyebiliyorum aslında hakaret etmeliyim de en fazla bu kadar yazabiliyorum. Z kuşağı da saçma sapan koyun gibi peşinden gidiyorlar dedenin

  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt

    Lan size diyecek hicbirsey yok

    Biraz sonuçları analiz edin .Hic ki kafanız çalışmıyor

    Bu kadın mecliste iki keklik türküsü çağıran bahçelinin gerisine düştü. Nedenini düşündünüz mü hiç?

    Bi bakın vekil adaylarına

    Bos boş konuşuyorsunuz

    2028 e ugrasin hadi çok sevdiğiniz Meral ablanizla


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

    İyi partinin oyları mhpnin gerisine düştü.

    Nerede bu dahi kadın?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jocker35 J kullanıcısına yanıt

    Zafer Memleket gibi partilere gitmiş olmasın? Nereye gitmiş olacak? İlk seçim turunu izle milletvekilleri seçimlerine bak görürsün. Zaten kadın o oyları alsa bile maksimum 12-13 oyu olacaktı. Sanki 15-20 oyu varmış gibi konuşuyorsun.

  • Jocker35 J kullanıcısına yanıt

    MHP mecliste CHP`den sonra en köklü kemik seçmen kitlesi olan parti. Logosuna bozkurt işaretine sadık belirli bir seçmen oranı var,onu her seçimde alır zaten. %7 olabilir %8 olabilir bu oran.

    MHP AKP birlikteğinde Akp seçmeninde de MHP sempatisi oluştu,FETÖcüler yüzünden AKPye oy vermeyip MHP`ye verenler varki bu kesim FETÖ konusunda çok hassas. Öyle ki İYİ Partide 1 isim onlara göre Fetöcü ise İyi Partiye vermiyorlar asla. Bu yüzden MHP¢`ye yöneldiler.

    Detaya giremeyeceğim,Akp`de Bülent Arınç,Hayati Yazıcı,Özlem Zengin gibi isimler yüzünden Akp seçmenindem MHP ve Yeniden Refah`a oy veren %1-2 gibi oranda seçmen olduğunu düşünüyorum.

    Madem Bülent Arınç fetöcü neden oğlu Akpden vekil,neden Bülent Arınç Cumhurbaşkanı danışmanı oluyor halâ diye Akp seçmeninden MHP`ye yönelim oldu. Bunu bizzat çevremde yaşadım gördüm.


    Meral Akşener`e gelince,bana göre %8 üstünde oyu başarısız değildir. Erdoğana en etkili muhalefeti bence Akşener yaptı konuşmalarıyla,halkla iletişimiyle. İyi bir imajı var halkın bir kısmında. Kılıçdaroğlu Erdoğan`ın oyunu düşürdüm başarılıyım gibi şeyler söyledi,bu ekonomik zorlukta,suriyeli ve afgan gibi mültecilerin oy kaybettirdiği bir dönemde muhalefet olmadan da bu kadar oy kaybederdi Akp. Kaldıki Erdoğan`ı etkili konuşmalarla en iyi eleştiren anlatan en etkili ilk 2 lider Akşener ve Babacandı.Kılıçdaroğlu hep aynı tarz kuru gürültü bağır çağır hesap soracam gibi sokak ağzı konuşmalar.

    Eğer Meral Akşener hiç bir ittifaka katılmasaydı partisi hem Akp/Mhp'den hem de Chp'den oy alıp 3.yol olurdu %15`den az oyu olmazdı. Çünkü Erdoğan`a oy vermek istemeyen ama asla Kılıçdaroğlu`na da oy vermem diyen oran bence %10`dan fazlaydı.

    MHP seçmeninden de %3 gibi oran Erdoğanı istemiyordu. Seçim sonuçlarını İL-İL incelerseniz bazı illerde %5 gibi MHP seçmeninin Erdoğan`a oy vermediği çok açık. Mesela bu illerden birinde MHP oyu %15, Akp oyu %45 i,AKP/MHP oyu toplamda %60 ama Erdoğan`a çıkan oy %50.

    Yeniden Refah bu ilde %3 aldığını düşünürsek ortada %13 kayıp var. Bu durumu İYİ Parti iyi analiz edebilse MHP %6`ya düşebilirdi. İyi Partideki etkin ekip Meral Akşeneri Kılıçdaroğluna desteğe zorladı. Sanırım bu kurultayda onları şutlayacak. Anladığım kadarıyla "MASAYA" geri dönmezsen istifa ederiz santajı yapıldı.

    Seçmen 3.yol aradı ama malesef İNCE dışında buna talip olan olmadı. İNCE hem ekibi olmayışı,hem parası olmayışı,hem de CHP orjinli olması sebebiyle 3.yol olamadı. Tabi İnce ve Memleket Partisine yapılan operasyon da oyları düşürdü.

    Çoğu anketçi ve 14 mayıs seçimlerini de 28 Mayıs seçimlerini de en fazla %0.5 sapmayla bilen 2 anketçinin de söylediği bir ara Memleket Partisi oyu %7`lerde,İnce`nin oyu %12`lerdeydi.

    Muharrem İnce`de gerçekten bir kısım insanı etkileyen,kendini sevdiren bir tarz olması yanında çoğu insanın gülüp geçtiği bir tarz da var. Bu açıdan Memleket Partisi olarak %10 üzeri alıp 3. yol olmaları zordu. İYİ Parti ve Akşener bunu yapabilirdi ama Kılıçdaroğluna yama olmayı seçtiler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt
    MERAL AKŞENER`in KONUŞMASINI ÇOK TAKDİR ETTİM.
  • M3lank0lik kullanıcısına yanıt

    Türkiye aynı Türkiye değil. Eski Türkiye de insanların giyimleri bile bambaşka.

    sinema tiyatro kuyrukları olan hayata farklı bakan bir ülkeydi o.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

    90larla şuanki Türkiye'nin tek farkını söyleyeyim sana teknoloji değişti ondan beri fark yok.Nüfus arttı.Bazı şeyler daha kolay ulaşılabilir oldu.Geçiş döneminde ve parasal genişlemede belli kesim kuşaksal olarak kolayaca ev araba alabildi düşük faizle bunuda mevcut iktidar sayesinde olduğu kanısına kapıldı.Sırf olayın espirisi budur.


    Şuanki adaylar içerisinde Akşener açıkçası başarılıdır.%10 iyi bir oran.Muhalif kesimden ayrılıp daha kendine ve genel yayılan bir pencerede devam ederse oyunu 25'e rahat çıkarır.Normalde %15 oy alacaktı ama masadan kalkma hadisesi ile büyük güven yaşadı.Sadece muhalif kesime oynuyorsan bu tip hadiselerle pot kırarsın işte.


    Bu seçim gösterdiki yeni yüzler lazım.

  • quote:

    Erdoğan da Kılıçdaroğlu da kutuplaşmayı arttırıcı hareketlere devam ediyorlar,birbirine saldırıyorlar.


    Yanlış. Kutuplaştırmayı AKP-RTE yapmaktadır. Her gün ve her zaman.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BilgiNotu kullanıcısına yanıt

    Son cümleniz herseyi açıklıyor. Ben 2019 da belediyesi iyi partiye geçen bir ilçede yaşıyorum. İyi partinin belediye başkanı 4 yılda çivi dahi cakmadi memlekete .Ancak her konuşmasında "Atatürkumuz şöyleydi böyleydi "şeklinde Atatürkü dilinden düşürmezdi. 6-7 ay önce Aksener ziyarete geldi .Birkaç boş araziye kepçe çekip göstermelik temel attılar birlikte .Açılmış olan tesislere kurdela takip yeniden açtılar vs .Ben işte o zaman Aksenerin notunu verdim .

    Sen ülke genelinde sayılı olan belediyelerinden birini ziyarete geliyorsun ve gel bakalım 4 yılda ne yaptın göster diye sormadan senin önüne ne konursa onu yiyorsun .Sonra ne oldu biliyor musunuz ?

    Bu belediye başkanını vekil adayı yaptı .Yöre halkının çok daha fazla sevdiği bir başka isme rağmen.

    Sonuc tabiki kayıp

    Aksener liderlik vasfı taşımayan öngörü kabiliyeti zayıf bir isimdir .Bundan sonraki süreçte siyasette olup olmaması da çok umrumda değil şahsen. Çünkü artık cumhur ittifakinin seçim kaybedeceğini düşünmüyorum. Muhalefet açısından son şansti. Kk ve aksener el ele o şansı da yok ettiler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.