Şimdi Ara

Memur olarak atandım ama okumak da istiyorum yaşım 19 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
104
Cevap
2
Favori
4.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Efrasiyabb kullanıcısına yanıt

    Hocam çok sevindim ya ne güzel, inşaAllah ilerideki hedeflerinize de ulaşırsınız.


    Hocam bir sey soracagim destek hizmet personeli olarak girdiginizde ne gibi gorevler oluyor, tuvalet temizleme gibi gorevler de verilebiliyor mu ve destek personeli olarak girip düz memur gibi calisanlar falan oluyor mu?

  • red alert2 R kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle teşekkür ediyorum inşallah size de nasip olur.

    Sorunuza da şöyle yanıt vereyim. Atandığınız kuruma göre değişiklik gösterebilir. Zaman zaman tuvalet yıkama vardır. Hizmet personelleri genelde temizlik işleriyle uğraşır fakat hizmet olarak atanıp masa başı iş yapanlara da şahit oldum. Tamamen şans meselesi ama çok da takmayın. En rahat memurluk temizliktir. Sabah gidersiniz yarım saat temizlik yapıp oturursunuz. Öğlen ve ikindi bir bakarsınız. Cidden göreve hayıflanarak bakmayın. Şu an ben öğrenci olduğum yerde bulaşık yıkıyorum zaman zaman önlükle, çizmeyle gören arkadaşlarım oluyor. Onur kırıcı bir şey gibi düşünülebilir ama hiç öyle değil. Ekmek parası.
  • Efrasiyabb kullanıcısına yanıt

    Hocam öncelikle sizi tebrik ederim.Bende 19 yaşında mezun senemde infaz koruma memurluğu kazandım aşağı yukarı 1 aya işbaşı yapacağım.Elimden geldiğince ders çalışıp ikinci öğretim veya devam zorunluluğu olmayan iyi bir bölüm kazanmak istiyorum.Hukuk dışında böyle bildiğiniz devam zorunluluğu olmayan bölüm var mı?

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.