Şimdi Ara

Melo'dan kötü haber!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
4.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Brezilyalı futbolcu Felipe Melo ile Galatasaray kulübü arasında bir süredir devam eden müzakerelerin kesildiği açıklandı.

    Felipe Melo'nun menajerliğini yürüten ''Rodri'' lakaplı Jose Rodriguez Baster'e ait olan ''Promoesport Bcn'' adlı ajanstan yapılan yazılı açıklamada, Melo ile Galatasaray arasındaki müzakerelerin kesildiği duyuruldu.

    Promoesport Bcn, müzakerelerin kesilmesine gerekçe olarak, ''Galatasaray'ın bugün yeni bir teklif getirerek, Melo'dan ekonomik koşullarda yeni bir indirim yapmasını istemesi'' gösterildi. Melo ile Galatasaray arasında geçen haftalarda yapılan görüşmelerde, Brezilyalı futbolcunun maaşında bir indirim yapmayı kabul ederek sözlü bir anlaşma sağlandığı ve o dönemde tek eksiğin Juventus ile Galatasaray'ın arasında anlaşması olduğu savunulup, ''Galatasaray'ın buna sadık olmayarak futbolcudan yeni bir indirim istediği'' bildirildi.

    Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

    ''Futbolcunun gösterdiği çabalar kulüp yönetimi tarafından değerli görülmedi, anlaşmaya saygı göstermediler ve yeni bir ekonomik indirim istediler. Felipe Melo, ilk günden itibaren gösterdiği ilgiden ve müzakereler süresince sabrından dolayı Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'e teşekkür etmek istemektedir. Felipe şu anda büyük üzüntü duymaktadır ve anlaşmanın sağlanması için teknik direktörün her şeyi yapmayı denediğine inanmaktadır.''

    Bu arada, Brezilyalı futbolcunun menajeri Jose Rodriguez Baster, AA muhabirine, gelecek sezon Melo'nun Galatasaray'da oynama olasılığının mümkün olmadığı belirtti.

    Rodri, Juventus ile sözleşmesi olan Melo'ya, Galatasaray dışında Türkiye'den başka hiçbir teklifin gelmediğini, yeni bir kulüp arayacaklarını kaydetti.

    Kaynak







  • Yerini daha ucuza doldurabilecekler mi?
  • ambrabat zannetleir bunuda herhalde didikleyeceklerdi :)
  • gercekten bu yönetim ne yaptigini bazen bilmiyor.en gerekli adami alma sen git diger oyunculara bi cuval para dök sonra melodan 300 500 bin dolarin hesabini yap.bukadar mi önemli bu para.bukadar önemli ise okadar para vermiceksin diger transferlere.adam gayet fedakarlık yapti indirim yapti şimdi tekrar gidip indirim istemek bizim gibi bir takima yakişiyomu.bakalim daha ucuza kimi getirecekler cidden cok merak ediyorum.
  • LASS DİARRA
  • Melo bizde rahat olun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alparslan Melik

    Yerini daha ucuza doldurabilecekler mi?

    Kaleye Muslera, stopere Ujfa, sağa Eboue, ortaya Selçuk, yanına Hamit, diğer kanada Amrabat, ileriye Elmander, Burak, Umut alındığına, alttan Çolak ve Semih takıma monte edildiğine, sorunlu denilen Engin adam edildiğine göre orayı da hallederler bir şekilde.
  • Melo şuan neredeyse hangi takıma koyarsan koy oynayacak düzeyde tabi mevkisinde.

    Yerini doldurmak çok zor olacak..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Macabre

    quote:

    Orijinalden alıntı: Alparslan Melik

    Yerini daha ucuza doldurabilecekler mi?

    Kaleye Muslera, stopere Ujfa, sağa Eboue, ortaya Selçuk, yanına Hamit, diğer kanada Amrabat, ileriye Elmander, Burak, Umut alındığına, alttan Çolak ve Semih takıma monte edildiğine, sorunlu denilen Engin adam edildiğine göre orayı da hallederler bir şekilde.

    meloya baştan bu yana gerek yokmus desene
  • Galatasaray kaybetmez Melo kaybeder. Melo Galatasaray'da gördüğü saygıyı ek olarak parayı hiç bir kulüpte bulamaz. Neyse sağlık olsun. Menajeri yeni takım bakacağız demiş bence yarın Fenerbahçe atlar transfer için. Çünkü bu tip bir oyuncuya ihtiyaçları var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: clyme

    gercekten bu yönetim ne yaptigini bazen bilmiyor.en gerekli adami alma sen git diger oyunculara bi cuval para dök sonra melodan 300 500 bin dolarin hesabini yap.bukadar mi önemli bu para.bukadar önemli ise okadar para vermiceksin diger transferlere.adam gayet fedakarlık yapti indirim yapti şimdi tekrar gidip indirim istemek bizim gibi bir takima yakişiyomu.bakalim daha ucuza kimi getirecekler cidden cok merak ediyorum.

    bu dönem harcanan paraları gördükten sonra gs yönetiminin 500 600 bin euro nun lafını yapmayacağını anlayabiliriz
    yönetim melo yu istemiyordu terimin diretmesinden dolayı bu saate kadar uzadı ve haber doğru ise vazgeçildi
    bakalım yerine kim alınacak




  • Fatih Terim'in kafasinda Melo yerine Hamit veya Dany var galiba. Hamit kanatta daha iyi bence ama Dany'i oraya dusundugunu tahmin ediyorum. O yuzden pek ustune gitmediler. Melo'nun defansif yonu cok iyiydi, takimi ve tribunleri costuruyordu, ne olursa olsun cok faydali bir futbolcu. Su saatten sonra yeri doldurulmasi cok zor. Hayirlisi olsun.
  • Cümle bayağı bir düşük olmuş.

    Demek istediğim Melo hangi takıma koyarsan koy oynar arkadaş.
  • Galatasaray mutlaka anlaşacaktır bana göre. Ambrabat ilk kez borsaya bildirilip vazgeçildiğinde kesin alırlar artık demiştim Galatasaray'lı arkadaşlara. Bunda da bir çözüm yolu bulunacaktır.
  • Bence üzülmeye gerek yok,yeri dolduruluacaktır
  • HAMİT ORTAYA NENE SOLA
  • bn meloyu istemiyorum.yatmaya gelir bu sezon. Ki daha antrenman bile yapmadı.form çok geç tutar takıma göre. Ve takım arkadaşına saldırmış olmasıda cabası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oh be.İyi oldu.Bence yerine bir dünya yıldızı alınacak.
  • Melo'yu almak bizim için büyük bir kumar olurdu. Bu adamın disiplinsiz davranışları var, kiralık oynadığında bile bu davranışları sergileyen adam yeri garanti olduğunda kimbilir neler yapar. Ayrıca Melo'nun 1-2 yıl sonra yatışa geçeceği ihtimali çok yüksek, bu adamla 3+ yıl sözleşme imzalanmaz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.