Şimdi Ara

Mekik sehpası + Koşu bandı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar;

    Boyum 185, kilom 93, haftada 4 kere body'e gidiyorum, toplamda 1 yıl kadar gitmişimdir ama hep ara vererek gittim, düzenli olarak 2 aydır gidiyorum ama önem vermiyordum pek, öylesine yapıyordum sanki, artık vücüdumu toparlamam gerektiğinin farkına vardım, salonda bisiklet yapmıyordum mesela, 20 dakika yapmak gerekiyormuş, sonda olduğu için zor geliyordu. Neyse artık aklım başıma geldi, salona gidemediğim günler içinde bir mekik sehpası almak istiyorum eve.

    http://www.hepsiburada.com/altis-gh-213-mekik-sehpasi/productDetails.aspx?categoryid=355453&productid=sporgh213
    Bu sehpa uygun fiyatlıymış, fiyat aslında çok yüksek olmadığı sürece o kadar önemli değil, sizin tavsiye edebileceğiniz mekik sehpası var mı ?

    Bir de koşu bandı hiç aklımda yoktu ama sehpalara bakarken şunu gördüm. Fiyatı uygun geldi.
    http://www.hepsiburada.com/voit-lc-609-manyetik-kosu-bandi-/productDetails.aspx?categoryid=19249&productid=sporvoitlc609#tablnk
    İşime yarar mı acaba bu ?







  • yararı olur güzel bir vucudugun olur karın şekil alır
  • İlk seçenekteki o mekik sehpasını mutlaka al.Şiddetle tavsiye ederim.Bende var.5-6 aydır kullanıyorum ve karın kaslarım hafif hafif görünmeye başladı.Ama bu koşu bandını alma.Biraz daha para verip kaliteli bir şeyler al.Koşu bandı hem kilo vermende yardımcı olur hem de karın kaslarının şekillenmesine faydası dokunur.
  • mekanik koşu bantları diğerlerine göre çok daha uygun oluyor geçen bir arkadaş önermişti bu fotumdan ve araştırmıştım. kendisi çok memnun olduğunu söylemişti aletten.
  • boy'a göre kilo fazla aslında ama mekik sehpasında karın kası yapabilirsin ama istikrarlı calısman lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.