Şimdi Ara

Megane II Sahipleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam
    bilirsiniz megane II lerde ön kapılar zaman geçtikçe gürültülü kapanıyor sanırsam bütün megane II lerde bu sorun var bu sorunu halledebilen varmı? varsa nasıl hallettiniz ? iyi forumlar



  • valla dediğin sorun hariç her sorunu çıkardı :) onu da çıkarırsa yakmalarını beklemeden ben yakacam :))
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KaSSaS

    valla dediğin sorun hariç her sorunu çıkardı :) onu da çıkarırsa yakmalarını beklemeden ben yakacam :))

    dediğin sorunda dahil hiçbi sorun çıkarmadı çok şükür inşallah cıkarmazda
  • inşallah çıkarmaz dostum.

    yalnız şu kapı sesi olayını 100 binde 2005 model kiralık sedanda gördüm daha doğrusu duydum :) sinir bozucu bir ses :) içeri gelmiyor ama dışardan çok eski bir araba kapısı kapanırmış gibi ses duyuyor insan :)
  • araçların kapısı ne kadar kullanılırsa o kadar yıpranır.bu yüzden kapıları yavaşça kapatmalıyız.benim megane II aracımda böyle bir sorun yok.bana göre kapı kapatılış şekline göre daha hızlı yıpranabilir.
  • BENİMKİ 2004 HB. 57000 KM. DE İLK SAHİBİYİM. KAPIYI KAPATIRKEN DEĞİLDE ARABA HAREKET EDİNCE SAĞ KAPIDAN ÇITIRTILI SESLER GELİYOR. SANKİ KAPI İÇERİSİNDE CAM KIRIĞI VARMIŞ GİBİ.
  • Dostum senin sorunun, kapı kolunun altındaki siyah parlak kutucuktan olabilir. Zamanla o kutucuk boşluk yapıyor ve rüzgardan veya sarsıntıdan dolayı ses yapıyor, İnce uçlu birşeyle onu çıkartıp japonla yeniden yapıştır. ses gidecektir.
    Forumda daha önce yazıldı bu, istersen aratıp bulabilirsin.

    quote:

    Orjinalden alıntı: palazar

    BENİMKİ 2004 HB. 57000 KM. DE İLK SAHİBİYİM. KAPIYI KAPATIRKEN DEĞİLDE ARABA HAREKET EDİNCE SAĞ KAPIDAN ÇITIRTILI SESLER GELİYOR. SANKİ KAPI İÇERİSİNDE CAM KIRIĞI VARMIŞ GİBİ.
  • Orjinalden alıntı: selimiye

    Dostum senin sorunun, kapı kolunun altındaki siyah parlak kutucuktan olabilir. Zamanla o kutucuk boşluk yapıyor ve rüzgardan veya sarsıntıdan dolayı ses yapıyor, İnce uçlu birşeyle onu çıkartıp japonla yeniden yapıştır. ses gidecektir.
    Forumda daha önce yazıldı bu, istersen aratıp bulabilirsin.

    Orjinalden alıntı: palazar

    BENİMKİ 2004 HB. 57000 KM. DE İLK SAHİBİYİM. KAPIYI KAPATIRKEN DEĞİLDE ARABA HAREKET EDİNCE SAĞ KAPIDAN ÇITIRTILI SESLER GELİYOR. SANKİ KAPI İÇERİSİNDE CAM KIRIĞI VARMIŞ GİBİ.


    [/quote
    sağolasın. daha önce forumlarda okumuştum. hatta bir arkadaş resimlerle uygulamalı gösteriyordu. onu da denedik ama olmadı.




  • başka sorunu bilmem ama 1 yaşına gelmeden kapılar düşüyor ayarı bozuluyor bence mühendislik hatası var.. Yola görede değişir ama sinir bozucu gerçekten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.