Şimdi Ara

Megane II Arka camlar açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aracın arka camları ne kendi kapı kolundaki düğmelerinden ne de sürücü kapısındaki düğmelerden açılmıyor,çocuk kilididir diye baktım ama yine değişmedi açık ve kapalı halde de denedim olmuyor nedir bu sorun.Bilen birileri var mıdır ?



  • Araç çalışır durumdayken ya da kontak açıkken arka cam düğmelerinin her ikisini de kapatma konumunda (yukarı çekerek) 15-20 saniye bekleyin. Geçenlerde başıma benzer bir olay geldi bu şekilde hallettim. Denemenizde fayda var.
  • Arka camların ikisi birden çalışmıyorsa büyük ihtimal sigortadandır baktın mı sigortasına.
  • Aynı sorun bende de oldu. Aracım 2009 1.6 sedan. Arka camlar arkadan da önden de açılmıyor kapanmıyor. 20 sn basılı tutma işe yaramadı. Sigortasına nerden bakabilirim? Bunun için elektrikciye gidersem sanayi esnafı öper biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit. Arka camların açılmama problemi nedeniyle oto elektrikciye gittim. Direksiyonun solundaki sigorta kutusundan baktı sağlam. Akü kutup başları söküldü sorun çözülmedi. Ön kaput altındaki sigorta kutusuna bakıldı sorun çözülmedi. Kapı soketleri tek tek kontrol edildi hepsi sağlam. Arka camlara elektrik gelmediği anlaşıldı. Sol ön direkte arka camlara giden kablolar var onların soketleri kontrol edildi ki bazı kablolar kopmuş bazıları oksitlenmiş. Kopan kablolar yerine takıldı temizlik yapıldı araç düzeldi şuan bütün camlar önden arkadan açılıyor. Sol direkteki soketleri kontrol etmeyi unutmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.