Şimdi Ara

Megane 4 Tesla Ekran Çalışmama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, Ekim 2022’de megane 4 1.3 Joy Comfort sıfır araç aldım. Alırken tesla ekran taktırdım. Arabayı ilk aldığım dönemlerde kullanımda bir sıkıntı yaşamadım fakat son zamanlarda arabayı çalıştırdığımda ekranda sadece renault logosu çıkıyor ve ekran, geri vites sansörü, radyo hiçbir şey çalışmıyor. Bir süre yolculuk yaptığım zaman kendi kendine çalışmaya başlıyor ya da arabayı park ediyorum işimi hallediyorum (30 dk - 1 saat sürüyor genelde) döndüğümde ekran çalışmaya başlıyor.


    arabayı her gün kullanmıyorum, hafta içi şirket aracı kullanıyorum sadece hafta sonları kullanıyorum genelde. Servisi aradım, araç sürekli kullanılmadığı için akü yeterli şarj olmadığından cihaz(multimedya) kendini korumaya alıyor, yeterli şarj olduğunda çalışmaya başlıyor diye bilgi verdi. İsterseniz aracı getirin eski seti takıp, cihazı söküp servise gönderelim ama bir şey çıkmazsa yapacak bir şeu yok dediler.


    buna benzer bir durum yaşayan var mı? Ne yapmam lazım? Servisin dediği mantıklı geliyor ama normal mi bilemedim?








  • aynı arıza ile bende karşılaştım çözüm bulabildiniz mi yardımcı olabilir misiniz

  • Ben dışarıdan tesla ekran (4/64) taktırdım bu sorunu hiç yaşamadım. Ama mesela arada radyo sabit yayını kaybedip cızırtı yapıyor. İç sirkülasyon kendi kendine dış sirkülasyona geçiyor (5 dk sonra) gibi problemler yaşatıyor. Hiç biri kusursuz değil sanırım

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.