Şimdi Ara

MEGANE 4 İLK İZLENİM (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
3
Favori
11.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var kardeşim burda icon edc dizel full diyoruz 70 diyorsun sonrada 2. El farklı sekment araç söylüyorsun?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar tasarım güzel fakat 107 bin tl nerde yazıyor? Benim bildiğim Icon modeli 90-95tl arası geleceği idi.

    110 hp edc.
  • Toplumda yanlış bir Renault algısı var.bence amacına yönelik verimli modelleri var.motor yakıt tüketimi servis giderleri rahat kullanım sürüş zevki benim kullandığım araç gayet tatminkar.. Toplumda ki bu algının kırılması gerekiyor.megane 4 son derece güzel olmuş çok beğendim yalnız fiyatta bir hata olduğunu düşünüyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hsnyksr

    Toplumda yanlış bir Renault algısı var.bence amacına yönelik verimli modelleri var.motor yakıt tüketimi servis giderleri rahat kullanım sürüş zevki benim kullandığım araç gayet tatminkar.. Toplumda ki bu algının kırılması gerekiyor.megane 4 son derece güzel olmuş çok beğendim yalnız fiyatta bir hata olduğunu düşünüyorum..

    Kaç yıllık marka ülkemizde de Kaç yıldır satışa. Segment liderliğini zorlayan modelleri var. Toplumda sadece renault kötü diye bir algı yok. Her markayı her insan sevmez. Herkesin beğenisi ve doğrusu farklıdır. Yani kendi adıma ortada kırılması gereken bir algı olduğunu düşünmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renault yalıtım ve konfor konusunda hiçbir zaman beni tatmin etmedi.Vag grubu sevmesemde Golf başka bir araç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senersongur

    1.5 Dizel olanı 70000TL bile yapsa kimse almaz. Bak 70000TL diyorum. Bugün bu araç 70000TL olsun forumdaki ölücüler bile almaz.

    Milleti enayi yerine koyuyor bu Renault.

    Sonuçta marka ve imaj değeri olmayan bir araç Renault Megane.

    Katılmamak elde değil. Fluence, megane kullanırken yaşadığımız sorunlar renodan uzak durmamız gerektiği konusunda bize ve özellikle de fluence tavsiyesinde bulunduğumuz arkadaşıma iyi bir ders olmuştu. Reno hala bildiğiniz reno, sadece şekil değiştiriyor o kadar. Hyundai alırım reno almam, o derece. Dizel max 70.000 olursa alınır yoksa 100 bin tl ye çıkana kadar çok daha iyi alternatifler mevcut; Astra K, golf, volvo v40 vs. İkinci konu renolar hep donanım/özellik bakımından özürlü araçlardır. Donanım konusunda özellikle baz/giriş seviyesi araçları tofaş şahinden biraz hallice, bu konuda reno çok zayıf.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 27 Mart 2016; 21:46:09 >




  • çok basık ve alçak. spor araç gibi. fiyat çok yüksek.
  • hug kullanıcısına yanıt
    Hoca birak allasen bundan 10-15 sene oncede amerikada mustangin sifiri 20-25 bin dolardi simdide gir bak ford usa sitesine yine ayni. Kandirmayin kendinizi. Tek pahalanma kur farkindan oldu trde deseniz bile tartisabilirim sizle ama su dediginiz komik. Vergiler arabanin kendi fiyatindan cok daha fazla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ustune 40000 lira daha koyun sancaktepe de 90m2 ev alin, doviz kurlarini anlariz tamam da megane'in 100.000 ve uzeri edecek marka model algisi malesef yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fottili kullanıcısına yanıt
    Kendine özgü tasarım derken? Talismanın hb si olmuş hocam araba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bayide yeni megan 4 ü ayrıntılı inceleme fırsatım oldu.
    Öncelikle icon donanımda şerit takip ve otomatik uzun kısa far standart değil. Bu seçenekler 3000 tl lik ADAP paketi altında opsiyon olarak sunuluyor.
    ADAP paket içeriği : ACC + Şerit Takip + Uzun Kısa Far + Aktif Acik Fren Destek Sistemi. Aslında çok dolu güzel bir paket olmuş.

    Dikkatimi çekenler, malzeme kalitesi üst düzeyde. Koltuk döşemeleri olsun, kapı içleri (üst taraf yumuşak malzeme orta iç kısım ve kolçak kısmı deri), konsol, ambiyans aydınlatma çok başarılı. Bu arada ambiyans aydınlatma sadece icon da mevcut.

    Yine karartılmış arka cam sadece Gt-Line da var.

    Araçta ayna altlarında da led aydınlatma var. Çok şık bir hava katmış araca.

    Gelelim olumsuz bulduğum taraflarına. Arka taraf diz mesafesi ve baş mesafesi çok başarılı değil. Ön koltukların altlarında çok az boşluk olduğunda ayağınızı koltuk altına uzatamıyosunuz. Diz mesafesi de çok olmadığından biraz sıkışık bir alan var arkada.

    Diğer bir konu da bagaj bana bir önceki kasadan daha ufak geldi. Gerçi litre olarak hemen hemen aynı ama sanki derinlik daha az gibi. Ölçüp karşılaştırmak lazım.

    Bunlar dışında aracın malzeme kalitesi çok iyi düzeyde.

    10 bin liralik tüm paket veopsiyonlarla satış fiyatı 107 bin dendi. Opsiyonları çıktığınızda icon dizel otomatik liste fiyatı 97 bin yapıyor. OYAK personeline ne olur dedim. icon dizel otomatik opsiyonsuz baz fiyatı 89,444 tl rakam çıktı.
    Muhtemelen opsiyonsuz liste fiyatı 97 bin civarı olacak ve bu fiyattan 5 bin civarı bir indirim ile 92 bin civarına icon donanım dizel otomatik alınabilecek.




  • Talismanın yıllık hedefi 490 adet idi. Bunun da bu fiyatlarla en fazla 1000 adet olabilir. Türkiye için ölü doğan bir model. fiyata önce inanmamıştım ama anlaşılan doğruymuş.

    Alacak olanları ben de tanımak, bir çay içmek isterim doğrusu
  • Ingilterede 20bin paunda satilan megan 4(gt line dizel otomatik) ile 27 bin paunda satilan levorg arasinda bu kadaraz fiyat farki olmamali.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı beni benden aldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha! Bunu alacağıma cam tavan Kadjar alırım. Hem ferah ferah kullanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 107 bin liram olsa hiç düşünmeden alırım.?
    Renault kullandım hiç yolda bırakmadı. Performans bakımından tatmin ediciydi. Konforuda iyiydi aldığım araçlar hep full modeldi.

    Dsg diye bağıra bağıra dolaşanları anlamak çok zor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opsiyonsuz birazda indirim ile 92 93 e alınabilir gibi.

    Bemim merak ettiğim Gt-Line modelinin fiyatı dış görünümü gerçekten çok şık duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gündür serhoşum , hala fiyata alışamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kokpite dikdörtgen büyük ekran koymakta, Tesla dan sonra moda oldu. Tabi, Tesla'nın koyduğu notebook hızındayken, bunların koyduğu Flash TV de satılan tabletlerden bile daha yavaştır, latency tavan yapmıştır.

    Fiyat konusunda her zaman dediğim gibi;

    Sorun, araba ithal edip satan distribütörler de değil.

    "Sorun, dünya kadar para verdiği araba iki gün içinde ayağına kadar gelmesi gerekirken, teslim almak için günlerce aylarca sıra beklemeyi göze alan zihniyette. Sorun, Türk Lirasının 2008 den sonra çok ciddi değer kaybetmiş olmasında. Sorun, aşırı vergilerde."

    "Araba almak için sıra beklersen, distribütörler şımarır. Ülkeyi sürekli aynı kişilerin yönetmesine izin verirsen, ekonomi felç olur. Vatandaş olarak sokaklara dökülüp devletin vergi politikalarını protesto etmezsen, devlet şımarır."

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşılan reno Talisman gibi bunu da satmak istemiyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.