Şimdi Ara

Medya Operatörü Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar;

    İstediğim saatte istediğim şeyi çalabilme yeteneğine sahip bir medya operatörü arıyorum.http://www.akillifiyat.com/Product/american_audio-media_operator-ses-muzik-goruntu_sistemleri-en-ucuz-fiyatlari/205797 bu adresteki gibi bir ürün buldum. Fakat anladığım kadarı ile bunun zaman ayarlı ve istediğim saatte istediğim şeyi çalma gibi bir yeteneği yok. Bu yüzden bir bilgisi olan var ise şayet ve benimle paylaşır ise çok sevinirim.

    Teşekkürler.







  • benim fikrimi sorarsan, az enerji harcayan bir pc toplayıp netteki basit yazılımlarla bunu yapmak mümkün elbette..
  • Peki bu yazılımların ne tür yazılımlar olduğunu da söyleyebilmen mümkünmü arkadaşım? Söylediğin bana da oldukça mantıklı ve güzel bir fikir gibi geldi ama medya operatörü yada medya operator gibi yazılıma dair aramalar yaptığımda buradaki başlığımı en tepede görüyorum. :)
  • cihazın tam olarak yapmasını istediklerini söyle ben de sana tam olarak yardımcı olmaya çalışayım..
    örneğin belli bir döngüde anons mu yapmasını istiyorsun sadece?
  • Arkadaşım saolasın. Pardus bir mini pc ile istediğimiz yazılımı kendimiz hazırlayarak bu olayı halledeceğiz. Ama yine de yapılmasını planladığımız şeyi söyleyeyim.

    Mesela bir kurs gibi düşün. Sabah saat 08:00 yüklemiş olduğum x.mp3 dosyasını çalıp anons edecek. 11:00 da 12.mp3 dosyasını çalacak 13:00 de 26.mp3 dosyasını çalacak => gibi bu şekilde zaman ayarlaması yapacağım bir sistem olacak...

    Yardımların için çok teşekkür ederim. Aklına gelen fikirleri dinlemek isterim.
  • hım yazılımsal olarak radyo otomasyon yazılımları var hatta ücretsiz olanları da mevcut sanırım bolca.. istenen saatte istenen mp3leri çalan bir sistem online radyo yayınını ciddi seviyeye getirenler için..
    donanımsal olarak ise mini itx anakart-sistemler var bi karışdan ufak(17cm x 17cm) az enerji harcayan ve netbooklardaki atom işlemcilerden üzerinde gömülü bulunup kullanan anakartlar.. bunların hemen hemen herşeyi üzerinde ram ve harddisk taktıktan sonra güç kaynağıyla enerji verip kullanmak kalıyor sadece.. üstelik oldukça da az enerji harcıyorlar ayrıca ufak bi kutu içine monte de edebilirsin bu medya operatörlerinin 3 te 1 boyutu hatta belki daha da ufak alan kaplar..

    örnek:
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=39869772




  • Hocam ben mini pc'lere bakmıştım zaten pardus işletim sistemli ortalama 300tl ye maal olan bir sistemdi. Ama bu vermiş olduğun linkteki gibi cpu gömülü anakartları nereden bulabilirim sorması ayıp? Çünkü ITX anakart diye aradığımda mini pc'lerden daha pahalı fiyatlar görüyorum. Son olarak bu konuda da bir bilgin var ise senden rica edeceğim ve çok çok teşekkür ediyorum.
  • anakartlarin sifirlari genelde 150tl civari tabi 400tl civarina direk netbook almak da mumkun her iki sistem icin yine ikinci el urunler de tabiiki daha uygun fiyata bulunabilir.. birde verdigim linkte yaptigimiz pc de picopsu vardi onlar cok daha az yer kapliyor ve 12vla calisiyor ister adaptor ister aku ile calistir kinumunda, ozellikle araclar icin cok daga islevsel..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.