Şimdi Ara

Media Markt Hasarlı Gönderdiği Ürünü İade Almıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Media Markt üzerinden aldığım Onvo 007 marka model e-scooter borusan lojistik ile gönderildi. 8 haziran günü kargo geldi ve açtığımda muhtelif yerlerinde ezik, çizikler olduğunu, far kablosunun kopuk olduğunu gördüm. Sonrasında okuduğum yorumlarda benzer sorunlarla karşılaşanları ve hatta cihazın şarj olmadığı yorumlarını okuyunca şarja da taktım ve şarj almıyordu. Aynı gün iade talebi için müşteri hizmetlerini aradım ama vaka kaydı oluşturmadan iade işlemi olmayacağını söylediler.

    Vaka kaydı oluşturdum, fotoğrafları gönderdim 1 hafta sonra kargo sizden alınacak depoya gelecek incelenip onaylanırsa para iadesi olacak şeklinde bilgi verildi. 1 Hafta daha geçti ve ürünü gelip almadılar. Müşteri hizmetlerini aramaktan ve mail göndermekten yoruldum. En son 20 Haziran günü max. 48 saat içinde ürünün lojistik firması tarafından benden alınacağı söylendi ama 48 saat geçti ve yine gelen giden arayan soran olmadı. Alay eder gibi dalga geçer gibi telefonda beni sallıyorlar. İade talebimin üzerinden 14 gün geçti, tarafıma ne iade kodu veriyorlar, ne lojistik firmasıyla ürünü aldırıyorlar ne de paramı iade ediyorlar. Ürün elimde öylece kaldı. Döviz Kuru uçtu cihazlara zam geldi. Ayıplı ürün elimde kaldı.

    Media Markt meğerse kurumsal bir firma değilmiş. Mahallenin dükkanı bunlardan daha kurumsaldır. Resmen 14 gündür bana işkence çektiriyorlar.








  • direk bankaya harcama itirazı yap. söke söke mi desem yoksa başka türlü mü desem , banka alır parayı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.