Şimdi Ara

MBA hakkında yardım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, bir devlet üniversitesinde 4 yıllık uluslararası ticaret lojistik ve işletmecilik okuyorum yakın zamanda mezun olacağım. Kendimi geliştirmek ve iş hayatında bir tık ileri gitmek için MBA,ADR sertifikası düşünüyordum. Fakat ADR için bölüm sınırlaması gelmiş. Kısacası MBA yapmam da fayda var mıdır? E- MBA ile normali arasında diploma açısından bi fark var mıdır? Ve varsa tercihen İstanbul’da haftasonu eğitimi olan okul önerileriniz nelerdir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melisst -- 21 Nisan 2018; 0:28:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • MBA için en az 3 senelik iş tecrübesi gerekiyor diye biliyorum. Tabi bunu bazı okullar yapıyor da olabilir. Önce çalış bence bir kaç sene sonra yap. Yurtdışında özellikle mba için iş tecrübesi şart

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir 12. sinif ogrencisi olarak tercihlerim arasinda bulunan bir bolum. Daha detayli olarak konusabilecegimiz bir yer var mi? Tavsiye eder misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölüm güzel, iş olanakları geniş. Ama Çanakkaleye gelirsek geçen dönem fakülte oldu Biga Uygulamalı Bilimler Fakültesi. Kendine ait binası yeni yapılıyor. Kampüs yol kenarında karşısında bi köy var. Sosyal olanaklar sınırlı.



    Eğitim daha yeni yeni oturuyor. Bir kaç hoca var lojistik konusunda uzman o kadar. Bu bölümü İstanbul Üniversitesinde okumanı tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.