Şimdi Ara

MB TÜRK AYIPLI MAL REZALETİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
5
Favori
5.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://eksisozluk.com/7-nisan-2020-mercedes-rezaleti--6459588?a=popular&p=1



    başka bir mercedes konusu daha. bakalım adam nasıl çözecek..
  • Evrakları merakımızdan avukat arkadaşımla tek tek okuduk.
    Onun demesi Davacı taraf Davalı tarafı oyuna getirmiş. Açıkça ortada imiş.
    3 üncü arızadan sonra dava açıp işi rövanşa bırakmamış. Muhtemelen o sıralar aralarındaki büyük husumet başlamış.
    Kısa sürelerde arıza yapar yapmaz tekrar tekrar götürüp nasıl olsa bunlar aracı onaramıyor diyerek kasıtlı olarak 6 seferi tamamlamış ki, dava penaltılara kalmasın direkt olarak kupayı kaldırayım demiş.

    Davacı nın davası bu dava ile son bulmaz muhtemelen diyor.

    Lüks bir spor otomobile binen ve dava dilekçesinde belirtilen o sıfır araçları alıp kapısına çeken kişinin gelirine ve hizmet ettiği iş sektörüne bakıldığında bunun peşinden iş gücü kaybı, manevi tazminat ve bilirkişinin aracı kullanırken psikolojik etki yapar kelimesine istinaden araç bedeli de şimdi 500-600 TL olsa rahat rahat 50-60 TL de ayrıca dava açar mercedes ten rahatlıkla alırmış.
    Ayrıca dava dilekçesinde de belirtmiş. Bunlar 1 kez araç değiştirmiş eski aracın plakasını kaybetmişler. Plakalarda orada yazıyor ki adam sürekli aşırı özel plakalar almış. Oraya onu bilerek davacı taraf yazmış diyor. Yani ben bunu sana önceden bildiriyorum devamı var bu işin diyormuş. O plakaları almak için mutlaka makbuz vs vardır diyor. Emniyete bağışlar yapılmıştır ki, onları da ayrı ayrı davalar açarak tahsile girişecektir diyor.

    Davacının avukatı mevcut davayı esastan reddettirmeye çok uğraşmış ama hakim o oyuna gelmemiş diyor ayrıca hakim ek rapor alarak en doğrusunu yapmış diyor.
    çünkü ek rapor almadan karara çıksaydı bu sefer Davalılar ve ihbarcılar istinafa gider ve kararı bozdurup süreci uzatırlardı diyor ki zaten davalı tarafın cevapları tamamen fiyasko diyor. Oyalamak için yazmadıkları kalmamış ve hakimde bunu görmüyor değildir ve sadece dosyasına sağlam sahip çıkıyordur diyor.
    ek rapordan sonra direk davacı lehine karar diyor. Araç değişimi olmaz ise iyi de para kaldırır diyor. Fatura bedeli ile rayiç bedel arasında şu an %100 fark oluşur mevcut ekonomik krizden dolayı diyor.
    Rayiç bedelde teknoloji indirimine de itiraz eder şöyle ki, bilerek teminat ile ihtiyati tedbir istemiş diyor ve talep ederken aracın kişiye özel üretilmediğini ve hazır araç olduğunu e-mail çıktıları ile ispatlamış diyor. Bu sayede mahkeme vermedi ben hak mahrumiyetine uğradım diyerekten bedel indirimine itiraz eder ve tam para kesin alır diyor. Yani davacı oyunu çok iyi biliyor ki bütün hamleleri ya önceden planlanmış yada bu işi çok iyi biliyorlar yada daha önceden tecrübeleri var diyor.
    Davalı taraf şayet Ekonomik Kriz yaşanacağını bilse yada karşısına böyle bir rakip çıkacağını bilseydi kesinlikle anında aracı değiştirirdi diyor.

    Kimse 6 kere arıza yapmış malını geri almamazlık yapmaz diyor. Mutlaka birbirlerine neler yaptılar nasıl ortamlar gerildi ise iş yargıya taşınmış orada didişmeye devam ediyorlar diyor.

    Yanlız kötü tarafı TCK hükümleri diyor. Sunulmayan belgeler davacıdan çıkmış ki, Davacı önceden bu tezgahı belli ki iyi hazırlamış ve bunları direk şah mat etmiş. Yani saklayacakları ve mahkemeye sunmaya kaçınacakları evrakları çok iyi tespit etmiş diyor. Ama bilirkişi biraz davalı lehine çalışmış o gizlenen evrakları raporunda davalı taraftan ve ihbarcıdan gelmemesine rağmen kabul ederek orada hak mahrumiyetini ortadan kaldırarak davalı tarafı TCK hükümlerinden kurtarmış ki, muhtelemen davalı taraf bilirkişiler ile bu hususu özellikle görüşmüş olabilir diyor.
    Dünya tersine dönse davalı davayı kaybetse bile istinaftan %10000 döner diyor.
    Sonuç olarak belli ki bir değil bir çok avukatla çalışılarak davacı bu davayı açmış ve yola devam ediyordur diyor.
    İlk raporda zaten bilirkişi davacının söylediklerini aynen aktarmış raporuna ve o yönde karar vermiş ki , ek raporda davacının bilirkişi raporuna beyanına göre çıkacağı belli diyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • ekşi sözlükteki rezalet çok büyük ayıp. o döşemelerin fabrikasyon olduğunu sanmıyorum burada olmuştur ne olduysa

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu görünce aklıma geldi
    Bu Mb nin ilk vukuatı değil. 4 5 sene önce ıhlamur kaplamalı w205 vardı. Araç çekicinin sırtından inmezdi. Sahibi çok çekmişti.
    Konuda ki araç sahibine geçmiş olsun diyorum
    Bu arada her Bmw konusunda Mercedes daha sorunsuz, ilk sahibi bmw ye sonraki bmw sahibine biner diyenleri konuya alalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ----------------------------------------------------------------------------
    GÜNCELLEME : 01.06.2020


    Sıkıntıyı yaşayan Fatih Abi'nin bugünki alıntısı



    032 - 20200601 - Bilirkişi Ek Rapor.pdfhttps://yadi.sk/i/ox4hnd5Ma12HtQ

    --------------------------------------------------------------------------------------------

    Maalesef artık o Mercedes Türk teki tüm o çalışanları ALLAH'A HAVALE EDİYORUM.

    Söyleyecek söz maalesef bulamıyorum. Araç bedelinin sadece %20 sinin geri ödetilmeye çalışılması neyin tesellisi acaba?

    Bu sefer de rapora biz itiraz edeceğimizden dolayı maalesef dava yine uzuyor ve misli ile değişim artık mümkün olmayacak. Çünkü Mercedes Türk amacına ulaşmış oluyor.
    Malum aracın üretimi durduruldu ve yeni bilirkişi den yeni raporu gelene kadar artık ortada üretilen bir araç olmadığı için yeni rapor bize EVET MİSLİ İLE DEÄžİŞMESİ gerekiyor dese bile artık değişim hayal oldu.

    Kendilerini buradan tebrik ediyorum.

    Benim için bir SLC parası hiç sorun değil. Umurumda da değil.

    Sizlere Birollar Servisinin en son faturalarını ve çekici üzerinde gelen aracın fotoğraflarını paylaşıyorum.
    Bilirkişi günü Mercedes Türk 'ün Mühendisi Ayhan Bahat beyi kırmadık ve BİZE SON BİR ŞANS VER ONARALIM KELİMESİNİ es geçmedik ve o son şansı verdim.
    950 TL lik yakıt aldılar. Parasını ben cebimden verdim. Ekte faturada görebilirsiniz. Araçla gezdiler. 54478 KM de teslim ettim.
    55186 KM de bana çekici ile eve geri gönderdiler. Ama açıkça Birollar dedi ki, BİZ TESTLERİ YAPTIK AMA UMARIM YİNE MOTOR TEKLEMEZ DEDİLER.
    ama yine tekliyor. sonuç değişmiyor. Mahkeme den tayin edilen bilirkişi utanmadan diyor ki sen bin araca sana %20 iade yapsınlar akşam yemek yersin bu parayla diyor

    MB TÜRK AYIPLI MAL REZALETİ

    MB TÜRK AYIPLI MAL REZALETİ




  • mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    2 aracimi davayla degistirdim.İlkinde 0km ile fatura degeri cok yakindi zamandan tasarruf icin fatura bedelini aldim.2. Aracimda dava bitene kadar fatura bedeli araci 2. El satistan bile dusuk oldugu icin misliyle degisim istedim.Onun icin bilirkisi aracin donanimlariyla suan uretilse ne kadar eder degeri verdi.Firmanin itirazindan 0 km den cok az farkla parami aldim.Size tavsiyem misliyle degisim isteyin.Biraz ekstradan zaman uzasada hakkinizi alirsiniz + mahkeme masraflarini oderler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fuji

    2 aracimi davayla degistirdim.İlkinde 0km ile fatura degeri cok yakindi zamandan tasarruf icin fatura bedelini aldim.2. Aracimda dava bitene kadar fatura bedeli araci 2. El satistan bile dusuk oldugu icin misliyle degisim istedim.Onun icin bilirkisi aracin donanimlariyla suan uretilse ne kadar eder degeri verdi.Firmanin itirazindan 0 km den cok az farkla parami aldim.Size tavsiyem misliyle degisim isteyin.Biraz ekstradan zaman uzasada hakkinizi alirsiniz + mahkeme masraflarini oderler.
    Olay bir abimizin başına geldi de şunu sorayım

    Araç üretimi durdu ise ne olacak?Fatih abinin yazdıklarına göre SLC üretimi durduğu için olumsuz bakıyor konuya.
  • Bu adam yüzünden aracımızdaki özellikleri kullanamaz olduğumuzu anlıyorum?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yelken85

    Bu adam yüzünden aracımızdaki özellikleri kullanamaz olduğumuzu anlıyorum?
    Bu neye benziyor biliyor musun?

    2009-2011 yılları arası ekonomi çok iyiydi bugüne göre.
    Ama FETÖ içimizdeydi.

    Şimdi FETÖ temizlendi ama ekonomi kötü.
    Ekonomi kötü diye FETÖ yü temizleyenlere laf söylemek gibi oluyor

    Devleti devletin içindeki adamlarla dolandırılanlar suçsuz,
    Bunun hesabını sormayan siz müşteriler suçsuz
    Bunu ortaya çıkartan adam suçlu ya

    Size diyecek birşey bulamıyorum..
  • Yelken85 kullanıcısına yanıt
    Evet bu dava için, hepimiz etkilendik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    Bizde Bedel belirleyen bilirkisi aracin 2. El degerini vermisti itiraz ettik 2. Bilirkisi 0 km liste fiyatini verdi.Onuda telefonla duzelttirdik paramızı aldik.Aracin uretiminin durmasinin Sizin icin bir sorun degil.Onlar araci kullandin, eger kaza yaparsaniz degeri dustu , o model adi ayni olan fakat elektrikli katlanir ayna otomatik katlanmiyor bu araba ayni degil vb sebepler soyleyecekler.Bunlarin hicbir onemi yok.Kaza yapsaniz bile ki 2. El arac satmiyorsunuz davadan once degistirselerdi dersiniz.Biz oyle yaptık.Zamani uzatip firmaya biz ugrasiyoruz diyen avukatlardan uzayacak.Zaman sorununuz yoksa dedigimi uygulayin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fuji

    Bizde Bedel belirleyen bilirkisi aracin 2. El degerini vermisti itiraz ettik 2. Bilirkisi 0 km liste fiyatini verdi.Onuda telefonla duzelttirdik paramızı aldik.Aracin uretiminin durmasinin Sizin icin bir sorun degil.Onlar araci kullandin, eger kaza yaparsaniz degeri dustu , o model adi ayni olan fakat elektrikli katlanir ayna otomatik katlanmiyor bu araba ayni degil vb sebepler soyleyecekler.Bunlarin hicbir onemi yok.Kaza yapsaniz bile ki 2. El arac satmiyorsunuz davadan once degistirselerdi dersiniz.Biz oyle yaptık.Zamani uzatip firmaya biz ugrasiyoruz diyen avukatlardan uzayacak.Zaman sorununuz yoksa dedigimi uygulayin.
    Konuştum şimdi kendisiyle

    Ben yanlış anlamışım

    Aracın güncel ücretini alacağız, onda sıkıntı yok

    Biz özellikle yeni araç almak istemiştik ama artık üretim kalktığı için onu yapamayacağız dedi

    Tşk ederim




  • Yelken85 kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef
  • mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    Fetö ne alaka bu konuyla?

    “Devleti devletin içindeki adamlarla dolandırılanlar suçsuz,
    Bunun hesabını sormayan siz müşteriler suçsuz
    Bunu ortaya çıkartan adam suçlu ya”


    Bu yazdığının me connect ve connected drive ile alakası ne?

    Ben kendi bakış açıma döneyim:

    Ben parasını peşin ödediğim bir hizmeti bu adam yüzünden alamıyorsam, bunu sormak, buna kızmak benim en doğal hakkım.
    Peki ne oldu bu hizmeti kapatınca? Devlet mi kazandı şimdi? Almanya zarar mı etti? Olan bize oldu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yelken85

    Fetö ne alaka bu konuyla?

    “Devleti devletin içindeki adamlarla dolandırılanlar suçsuz,
    Bunun hesabını sormayan siz müşteriler suçsuz
    Bunu ortaya çıkartan adam suçlu ya”


    Bu yazdığının me connect ve connected drive ile alakası ne?

    Ben kendi bakış açıma döneyim:

    Ben parasını peşin ödediğim bir hizmeti bu adam yüzünden alamıyorsam, bunu sormak, buna kızmak benim en doğal hakkım.
    Peki ne oldu bu hizmeti kapatınca? Devlet mi kazandı şimdi? Almanya zarar mı etti? Olan bize oldu.
    empati çok önemli bir durumdur. ısrarla herkese bunu tavsiye ederim. aynı durum sizin başınıza gelse iptal olan bir iki özelliğe mi takılırsınız merak ettim..
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    MB otobüste yanlış elektrik tesisatı vardı.yangın sebebi elektrik tesisatıydı. otobüsün kendisinden kaynaklı birşey değildi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır, yakıt deposunun tasarımı hatalıydı ve kabinle depoyu ayıran kısmı suntadan yapmışlardı, hem dayanıksız hem de yangını hızlandıran bi durumdu. Avrupaya yollanan modellerde burası metalden. Ayrıca cam kırma çekici sayısının da avrupaya giden modellerde daha fazla olduğu kazadan sonra ortaya çıktı.

    49 insan mercedes daha fazla para kazanacak diye yanarak öldü, olayın üstü de örtüldü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 2 Haziran 2020; 2:40:59 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.