Şimdi Ara

Mazda 3 nasıl bilirdiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese sağlıklı günler dilerim,
    Son zamanlarda malum araba fiyatları aldı başını gidiyor, elimdeki bütçe(140 bin) ile km.si az, yaşı genç otomatik bir araba arıyorum. Aşağıdaki ilan ilgimi çekiyor, sizlerin de bu konuda yorumlarınızı merak etmekteyim.

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-pazarliksiz-fiyattir-827501717/detay

    2.el değer kaybı bu zamanda olur mu bilemiyorum ama aracı uzun süre kullanım için alıyorum, dolayısıyla benim için çok önemli bir kriter değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • merhaba 2018 model hb sini kullandım biraz, arkadaşıma almıştık. motoru sorunsuz, ömürlük hatta ama çok yavas torku düşük olduğu için. hızlanma sorun değilse alınır geri kalan sürüş dinamikleri ve donanımı ile guzel araba. Head up display felan var arabada mazda değişik donanımlar koyuypr. Uzun yıllar da binecegim diyorsanız bence alabilirsiniz. Arkadaşım 2018 model kazasız 40 bin km 120 bine almıştı geçtiğimiz Eylül de. Piyasası artmış biraz :)
  • Yaramaz. Satsan para etmez, malzeme kalitesi de çok kötü. Aynı paraya daha eski de olsa BMW öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

    Yaramaz. Satsan para etmez, malzeme kalitesi de çok kötü. Aynı paraya daha eski de olsa BMW öneririm.
    Her konuda olduğu gibi burada da boş konuşmuşsun
  • 2013 kasasına 0 km alıp 3 yıl bindim. Kullanımı çok keyifli ve oturaklı bir araçtır. Benim aracım 115 lik dizeldi. Bayide skyactive i test etmiştim. Performans hariç çok beğenmiştim.

    Malzeme kalitesi, montaj ve işçilik kesinlikle Japon araçlarının çok üzerinde (Toyota Honda ). Sürüş keyfi en iyi Japon aracı da Mazdadır. 2014 Toyota Auris de uzun yıllar kullandım. 2013 civic de kullandım. İkisinin de net üzerinde. Tek eksiği yalıtım. Hepsinin en büyük handikapı yol sesi. Alman rakiplerinde belirgin şekilde yüksek.

    Onun harici şu aracı iyi bir yalıtımla doldurun ve turbo motor koyun kesinlikle Audi den eksik yanı kalmayacak kalitede. Çok performans beklentiniz yoksa araç tatmin eder. Power sense çok dolu şerit takip,kor nokta, head up pek çok güncel donanım var. Uzun yıllar keyifle binersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın 2. el yüksek km BMW falan alayım demein. Sonra sanayi köşelerinde ağlar gezersiniz.

    Mazda'yı gözünüze kestirdiyseniz arabaya araba olarak bakan birisinizdir. Alın geçin. Türkiye'de satılmayacak araba kalmadı artık. Fakirleşiyoruz, bu sene 140'a almadığınız araba seneye 200 olacak. (aslında bu araba 120'den yukarı etmez)

    Araç için ise diyecek birşey yok. Şaselerde oynama yoksa, aracın gidişinde sorun yoksa alın binin. Ama aynı yakıt tüketimini gösterecek, 180-190 bin bandında turbo Civic var. Üstüne çıkabiliyorsanız 0 km opsiyonunu değerlendirin derim.
  • dün Mazda bayinde bu aracı gördüm. dizel otomatik motion paket. boş paketmiş ama baya özellik var. 201 bin liraya bırakacağını söyledi. + olarak seramik kaplama, park sensörü ve navigasyon hediye dedi. ama 2018 model işte. sıfır araç ama 2018. mazda, toyota ve hondaya göre çok geride ülkemizde.
    Mazda 3 nasıl bilirdiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qonrul kullanıcısına yanıt
    Eski bir mazdacı olarak uzun yıllar binecekseniz olabilir. Forumda her ne kadar piyasası yok dense de Mazda’nın kendine has bir alıcı kitlesi var. Ben aracımı 1 haftada istediğim fiyata rahatlıkla satmıştım.

    Ancak harici durumlarda power sense 2. El Mazda alsanız çok daha iyi olacak. 2. Elde satma gibi durumunuz olursa daha az zarar edersiniz ve çok daha dolu bir araca sahip olursunuz. Dolu aracın satışı 2. Elde çok daha kolay olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crssover C kullanıcısına yanıt
    evet bayinin ve oraya araba bakmaya gelen başka bir mazda kullanıcısının da görüşleri o yönde idi. mazdaya binersen başka araca binemezsin. ömürlük araçtır. çok memnun kalırsın vs.
    bilmiyorum hiç mazda aracım olmadığı içinde olabilir ama bana biraz abartılı geldi. aynı bayinin 2. elinde henüz 8 bin km de power vardı. yine ilanlara baktım daha düşük kmlerde araçları ilana koymuş biniciler. e madem bu kadar övülüyor neden hemen satıyor diyor insan ister istemez..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim tüm cevaplar için, önceki arabam 2012 f20 BMW 1.16 idi. 1,5 sene kadar kullandım keyifli bir araçdı, şuan babamın aracı olan Toyota Chr hybrid kullanıyorum, Mazda 3 performans konusunda Chr dan iyidir diye düşünmekteyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qonrul kullanıcısına yanıt
    Hocam o satılan araçların çoğu piyasa değerlendi diye satılıyordur. Bir çok sebebi olabilir. Faizler düştü ev almak icin de satabilir.

    C ve D sınıfı araçlarım oldu. Mazdadan çok daha pahalı araçlarım da oldu. Hala aklımdadır Mazda’nın sürüş keyfi, dinamikliği, güven hissi, sorunsuzluğunu. Gerçekten başkadır Mazda emin olun abartı değil.

    Ancak sürekli al sat yaparım derseniz başka markalara yönelmeniz daha mantıklı. Yoksa temiz bir Mazda rahatlıkla satılır.

    Şöyle bir anımı anlatayım 2012 Mazda varken aynı zamanda 2014 Toyota Auris de vardı bende. İkiside 0 km alınmış, hatasız yakin km’lerdeydi. Toyota 1 ayda zor satıldı. Kimse bakmaya gelmedi. Mazda’ya 1 haftada 3 kişi geldi 300-500 TL için 1 hafta bekledi. Yoksa 2 güne veriyordum aracı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-lacivert-seat-leon-2018-aralik-trafik-cikisli-830431225/detay

    3 yaş daha genç.
    Hasar kaydı yok (mazdanın 18bindi sanırım.)
    Mazda'dan 40bin km daha düşük.
    Yakıtı daha az.
    Mazda gibi piyasası ölü değil.
    Pazarlığını da yaparsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chemsin kullanıcısına yanıt
    Skyactive yakıt verimliliği ve sorunsuzluk üzerine üretilmiş bir motordur. Test etmeden kesinlikle almamanızı öneririm. Yoksa büyük hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

    Gerçi F20 den sonra kolay kolay hiç bir araç sürüş keyfi olarak sizi tatmin etmeyecektir. Turbo benzinli otomobile binmiş birinin mecburiyet hariç atmosferik motordan keyif alacağını düşünmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: escanor_

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-lacivert-seat-leon-2018-aralik-trafik-cikisli-830431225/detay

    3 yaş daha genç.
    Hasar kaydı yok (mazdanın 18bindi sanırım.)
    Mazda'dan 40bin km daha düşük.
    Yakıtı daha az.
    Mazda gibi piyasası ölü değil.
    Pazarlığını da yaparsın.
    Leonu buradan biri opsiyonladıysa söylesin.

    Edit: Mazdaya da opsiyonlandı yazıyor ama fiyatı 141binden 160bine çıkarmış. Aracının piyasasını şişiriyor, opsiyonlandığı falan yok yani. Yarın öbür gün yine ilanlarda görürsünüz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escanor_ -- 13 Haziran 2020; 10:18:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.