Şimdi Ara

Maximum Kartlılara Cinemaximum ilk seans 7 TL (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
13
Favori
37.821
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bi de sinemia olayı var ,son zamanlarda aldıkları katkı payıyla sanki bedavaya filme sokuyor hiç aylık ücret kesmiyormuş bizden gibiydi. Ondan kaçtık maximum karta onu da devlet eliyle bitirdiler. Salonların boş kalmasını da cinemaximum garip bir şekilde umursamıyor.herhalde bilet fiyatlarını o kadar uçuracak ki 1 kişi bile gelse o salon zarara geçmeyecek halde olacak. Bekleyip görücez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan,Şahan Gökbakar ve dahası.
    Hepsi cebinden başka bir şey düşünmeyen, yeni sinema yasası ayağına Kültür Bakanını kandırmış kişilerdir. Bu yasanın seyirciye zerre faydası yokken 40 takla atıp yasayı çıkarttılar. Bu heriflere hâlâ bu ülkede kral muamelesi yapılmasını da hiç anlamıyorum. Kral muamelesi yaptıkları adamların başı(yasayı çıkarttıran eleman diyebiliriz) yıllarca iş bankası/cinemaximum reklamlarında oynamış, milyonlarca lira para götürmüş son zamanlarda da filmlerden 3 kuruş az kazandığı için milyonlarca lira kazandığı firmaya savaş açmış birisidir. Böyle heriflerden ne beklenir ki. Varsa yoksa cepleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse bir süre sinemaya gitmesin. Seve seve yasa degisir. Ayrica promosyon tamamen yasaklandi diye bir şey yok. Yasa, işletmeci film yapimcisiyla anlaşıp yapabilir diyor. İsterlerse yapabilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manyax M kullanıcısına yanıt
    Yakında akaryakıt promosyonuda bitecek. Haberlerde vardı. Kredi kartı anlamını iyice yitiriyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatlarla gidilemez zaten yuh yani netflix var ayrıca.

     Maximum Kartlılara Cinemaximum ilk seans 7 TL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk işim iş bankası kredi kartını kapatmak oldu. 8 TL'ye ilk seansa gittiğim çok film olmuştu. Hatta korsanı çıkmış olmasına rağmen, 8 TLde olsa parasını vererek salonda izlemeyi tercih ediyordum. Ne güzel sabah saatlerinde çok fazla kalabalık olmadan güzel güzel filmimi izliyordum. Bazen hafta boyunca tek aktivitem, tek kafa dağıttığım etkinliğim bu olabiliyordu. Bunu elimizden alan herkes kına yaksın şimdi.
  • TonyStark99 kullanıcısına yanıt
    Hocam dediklerine katılıyorum ama cinemaximum türk şirketiydi, yani muzaffer aygün diye bir iş adamına aitti oda cem yılmaz ile samimi arkadaşlar. O yüzden reklamlarında oynadı. Hatta muzaffer aygün onun yapımcısı oldu. Sonra Korelilere satınca cem yılmaz elini ayağını kesti. Zorlu centerde çalışıyordum, bedavaya girdiği sinemaya parayla bilet aldı. Yani bizim türk zihniyeti yabancıları mıncıkladı giderleri gelirlerden az gösterdi falan filan. Sonra onlarda millete zorla mısır satarak (Bilet alana mısır bedava kandırmacasıyla) intikam almaya çalıştı. Millet ayaklanınca ortalık karıştı. Yani Koreliler "harakiri" yaptı salaklar..
  • Zaten sinemaların eskisi gibi kalabalık olmadığı dikkatinizi çekmiştir. Belki vizyondaki filmler yüzünden belki fiyatlardandır bu durum bilemem ama salonlar kampanya yapmazsa işleri zor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anladım hocam ancak ortada her türlü bir ticari ahlaksızlık olduğu düşüncesindeyim. Cinemaximum'a savaş açmak dolaylı olarak İş Bankası'nı da vurur. Sonuçta kredi kartının isim haklarını verdiği bir firma bu olayların merkezinde.
    Mısır konusunun da fazla abartıldığı kanısındayım. Kaç defa gittiysem kendi rızam dışında mısır almadım. Bilet fiyatı neyse (ne bir eksik, ne bir fazla) ödedim. Tabi genelde mobilden biletimi almış olsam da gişede bilet aldığımda herhangi bir mısır zorlamasıyla karşılaşmadım. Eski sistemdeki puan uygulamaları, promosyonlar veya bazı firmaların sinemalarla anlaşarak PNR kodu verme olayları çok cazipti. Bunlar söküp atıldı bizden. Bu yapılan uygulamanın mimarlarının yaptığı işlere de 1 kuruş katkım olmasını Allah nasip etmesin. Umarım bu kanunun yanında yapılacak yönetmeliklerle buna bir düzen getirilir ve bize eskiyi arattırmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw harika kampanyaydi. Herhafta gidiyorduk. Gerci Biletten daha fazla misir parasi veriyorduk ama bilet uygun olunca koymuyordu. Simdi bu paralara sinemaya gitmek mantikli degil. 2 ay beklerim. Indirip izlerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isbankasida cinemaxumunda guzide firmalar . Senelerce faydalandim. Hicbir sorun yasamadim. Kimse zorla misir veya baska birsey almam icin dayatmayi birakin ima bile yapmadi. Hatta bazen disardan getirip yedim. Ancak benim cocuk her gittigimizde 50-100 tl misir kola dondurma aldirdigi icin elimiz mahkum verdik :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SYLAS

    Bu fiyatlarla gidilemez zaten yuh yani netflix var ayrıca.

    Neflix in 1 aylik uyeligine 1 bilet satiyorlar . Yorum yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.