Şimdi Ara

Maximum Genç Kredi Kartı ve sonrası kart önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli forumdaşlar öncelikle merhaba. Yaklaşık 1 yıldır Maximum Genç kredi kartı kullanmaktayım, malum öğrenciye 2000 TL limit veriyorlar. Başvurduğumda öğrenciliğim devam ediyordu fakat şu an öğrenci değilim ve çalışmıyorum. Maximum Genç öncesinde üniversite zamanı 4 yıl boyunca Ziraat Bankkart Genç kullanmıştım. Şu an findeks puanım 1400 küsürlerde ve maximumun 2000 TL’lik limiti artık yeterli gelmiyor. Okulum bittiği için de bu sene çalışsam da çalışmasam da İşBankası benden aidat alacağını söyledi senenin başında. İşBankası’nda hâlen öğrenci gözüktüğüm için geçenlerde YapıKredi’de öylesine yaptığım başvuru reddedildi. Forumlarda okuduğuma göre 2000 TL’lik limitin dolu olsa bile Vakıfbank Like Card veriyormuş 2000 TL limitli. Yani toplamda 4000 TL limitli iki adet kartım olacakmış. Başvurdum beni aradılar ama yetişemedim tekrar aramalarını bekliyorum.


    Şimdi ben ne yapmalıyım? Vakıfbank reddederse İşBankası’na öğrenciliğimin bittiğini söyleyip başka bir bankadan serbest çalışanmış gibi, asgari ücret maaşım varmış gibi gösterip kart başvurusunda bulunsam hangi bankada şansım daha yüksektir? Ayrıca Enpara kullanıyorum senelerdir fakat enparanın kolay kolay sağlam limitli kart vermediğini okudum.


    Sizden ricam gelir belgesi beyan etmeden kolaylıkla kredi kartı alabileceğim banka önerileri almak. Bir de maximum kartımı kapattırmalı mıyım puanımı çok düşürür mü?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Denizbank, axess, likecard, Sağlam kart aldım ben maximum üstüne. 2000 denilen limit aşılıyor. Gelire fazla yazın sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysnadgzl06 kullanıcısına yanıt
    Gelire fazla yazabilirsin. Genellikle en bonkör bankalar; Garanti, Akbank ve Denizbank'tir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maximum ilk kartın ise kapatma kredi puanı düşünüyormuş ilk kartlar. Olmadi aidstsiz yap köşede dursun.

    Bence vakıf verir bana 2bin vermişti artırmayı denemedim köşede duruyor. Başka bir kart çıkartınca kullanmadım çok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.