Şimdi Ara

Max. 500.000 suv tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar maximum 500.000 liraya kadar otomatik suv arıyorum ama 500.000 beni biraz zorluyor çok içime sinerse olabilir onun dışında 400.000 civarı olması tercihim.


    Beklentilerim:



    1. sorunsuzluk: Kırsal bir bölgede yaşıyorum bulunduğum yerde servis ya da usta pek yok o yüzden alacağım araçtan temel beklentim beni yolsa bırakmaması ya da kronik sorunları olmaması. Genelde uzun yol yapıyorum araca düzgün binerim bakımlarını aksatmam karşılığında da aracın uzun yıllar sorunsuz olarak hizmet etmesini bekliyorum. Bu sebeple genel olarak atmosferik japonlara yöneldim.
    2. Donanım: Fazla donanım takıntım yok benzeri modellerdeki standart donanımlar olduktan sonra ekstrası çok önemli değiş.
    3. Yakıt: Dizel, benzinli lpgli farketmez. Uzun yolda sakin kullanımda 8-9 litreye kadar yakan araçlar olabilir ama 11-12 litre civarları da beni biraz aşıyor zaten adaylardan bu kadar yakıt tüketimi olan yok.
    4. İç hacim - konfor - sessizlik: Bu üçü çok üst düzey olmasa da en azından kötü seviyede olmaması lazım.
    5. Performans: Çok yüksek performans beklentim yok genelde sakin kullanırım ama kasaya göre çok güçsüz bir motor olmasını da istemiyorum.
    6. Şanzıman: Tork konvertörlü ya da cvt olabilir çift kavrama istemiyorum.



    Adaylar:



    1. Mazda Cx-5 2012-2015 2.0i : En yakın olduğum araç bu 400.000-500.000 TL arası fiyatları var. Bu aracın şanzımanı konusunda net bir bilgim yok normal tork konvertörlü olması lazım ama skyactive drive hibrit şanzıman vs bir çok şey okudum ve net bir bilgi bulamadım.
    2. Honca CR-V 2011-2012 2.0: İkinci tercihim CR-V 400.000 civarı temizleri bulunuyor. CR-V konusunda aslında kafamda bir soru işareti yok ama kokpiti falan biraz eski nesil çok hoşuma gitmiyor açıkçası.
    3. Nissan X-Trail 1.6 DCI: 450.000-500.000 arası 2014-2015 modelleri var. Aslında gönlümden geçen X-Trail ama işletme maliyetleri ve internette okuduğum kronik bazı problemler gözümü biraz korkuttu.
    4. Kia Sorento 2.2 CRDİ: 400.000-450.000 tl arası 2011-2012 modelleri var. X-Trail için geçerli korkularım bunda da var ayrıca düşük kilometreli pek yok.


    Kafamdaki araçlar bunlar bunlar dışında önerilere de açığım. Verdiğim fiyatlar düşük kilometreli ve temiz kazasız araçlar için geçerli yoksa daha üst model araçlar bulunabiliyor. Bu fiyatlar da sahibinden de genel olarak yazanlar bir araca karar verdikten daha detaylı incelenecek.








  • 2013 Mazda Cx5 kullanıcısıyım. İsteklerinizi gözönüne alırsak en mantıklısı cx5. Çok kaliteli bir araçtır. Şanzımanı tork konvertörlü 6 ileri tam otomatik. Sorunuz olursa cevaplarım hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford Kuga da düşünün derim baktığınız araçlar ile hemen hemen aynı tüketime sahip 1.6 litre vergi avantajı var 4x4 sistemi çok iyi çalışıyor performansı daha iyi
    CR-V kullanıyorum şu an yakıt 11.5 lt genel ortalama uzun yol sakin kullanım 8 lt ama motor çok güçlü değil genel olarak çok memnunum sorunsuz bir araç yalıtım orta halli yol tutuşu çok çok iyi az da olsa 2.2 dizel otomatikleri var imkanım olursa onunla değişmeyi düşünüyorum yeni kasa 1.6 dizel otomatik limit zorlanarak alınabilir
    Xtrail şanzıman sorunu yaşayanlar oldu arıza durumunda inanılmaz fiyatlar isteniyor yakıt konusunda daha ekonomik olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • integral77 İ kullanıcısına yanıt

    Hocam bende bulabilirsem muhtemelen makyajsız bir cx5 alacağım ama malum sayısı çok az temiz ve normal fiyatlısını denk getirmek zor biraz.

  • Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt

    Kuga hep aklımın köşesinde var hocam aslında ama bir türlü ısınamadım o araca içime sinmedi açıkçası bende üstüne gitmedim  Ama genel olarak kullanıcıları memnun gibi duruyor.

  • yaşı genç olsun derseniz 2020 model makyajlı kasa kadjar'lar var. platform kardeşi Qashqai'ye göre içi ve bagajı daha geniş-ferah. donanım tatmin edici; cam tavan, anahtarsız giriş-çalıştırma, hayalet kadran, multimedya, geri görüş kamerası vs. vs. konforu 17inç jantlar ile fena değil (19 jant olursa sert oluyor) motorun performansı gidişi güzel, 160bg 1.33TCe ünite ve ıslak çift kavrama şanzıman var.

    ilan örneği (ilanla alakam yoktur)
    https://www.sahibinden.com/969983534

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şanzımanı yenilenmiş fiat freemont alabilirsiniz. Şanzımanı sorun çıkarıyor maalesef.

    Motor gücünden feragat edip yüksek model xv de alabilirsiniz.

    Eclipse cross da belki bulunabilir.

    2017 model Ford kuga 1.5 turbo lar da tam otomatik ve 4*4.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.