Şimdi Ara

MAX 27000 BÜTÇE OTOMATİK VİTES ARAC ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar...

    27000 civarı bütçem var...

    İstediğim araç,
    otomatik vites(sorunsuz şanzıman:))
    110000 max km yapmış
    tüp takılabilecek bir araç arıyorum önerilerinizi bekliyorum



  • Kesinlikle Opel Astra H kasa.easytronic vites otomatikleştirilmiş bir vites türüdür. Yani sizin yapacağınız işlemleri bir robot ile yapmaktadır. Dolayısı ile arızaları ucuza tamir olur, yakıt olarak otomatikle manuel arasında yakar. Kaldı ki Opel alman arabası olup çelik gibi arabadır. Pazarlık payını da eklersek internetten 29.000 civarı araçlara bakabilirsiniz.Bu fiyata da 1.6 elegance modeller (yani en full sayılabilecek model) alınabilir. Veya 1.3 cdti dizel modellerin enjoy yani en boş paketleri alınabilir. Tavsiyem tüplü elegance paket alınız. Çünkü bu arabanın boşuna binip, full olanını görünce içiniz gider. 2 arkadaşım bendekini görünce araçlarını satlığa çıkardı. Benim niyetim yokken alıcı ısrarıyla aracım satıldı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hbakl

    Kesinlikle Opel Astra H kasa.easytronic vites otomatikleştirilmiş bir vites türüdür. Yani sizin yapacağınız işlemleri bir robot ile yapmaktadır. Dolayısı ile arızaları ucuza tamir olur, yakıt olarak otomatikle manuel arasında yakar. Kaldı ki Opel alman arabası olup çelik gibi arabadır. Pazarlık payını da eklersek internetten 29.000 civarı araçlara bakabilirsiniz.Bu fiyata da 1.6 elegance modeller (yani en full sayılabilecek model) alınabilir. Veya 1.3 cdti dizel modellerin enjoy yani en boş paketleri alınabilir. Tavsiyem tüplü elegance paket alınız. Çünkü bu arabanın boşuna binip, full olanını görünce içiniz gider. 2 arkadaşım bendekini görünce araçlarını satlığa çıkardı. Benim niyetim yokken alıcı ısrarıyla aracım satıldı.

    H kasa dediğiniz tam olarak hangisi, birkaç örnek ilan koyabilir misiniz? benim bütçem daha kısıtlı, en düşük ne kadardan başlar ki??




  • Opel astra cosmo elegance için pusudayım ama bugün 2009 auris comfort extra MMT kmsi düşük 30000 tl ye verecek bugün görmeye gideceğim. ama MMT şanzıman için iyi şeylerde okumadım bakalım aracı göreyim hoşuma giderse , birazda indirim yaparsa alırım.
  •  MAX 27000 BÜTÇE OTOMATİK VİTES ARAC ARIYORUM

    Astra H yukarıdaki kasaya deniyor. Toyota her türlü iyidir. Ya japona ya almana binecen. Honda Toyota japondur. Opel Volkswagen Audi almandır. Diğerleri hikaye...
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-tam-otomatik-2001-model-opel-astra-edition-145940100/detay/
    otomatik vitesi sorunsuzdur yarı otomatik değil tam otomatiktir ve lpg ye uygundur .. diğer özellikler için ilanı inceleyebilirsiniz ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.