Şimdi Ara

mavi park lambasından ceza yedim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
16.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Park lambası kımsenın gozunu falan almaz arkadaslar. Bılıncsızce yorum atıp arkadas sızden bılgı almak ısterken onun ustune gıdılmesındekı amacı anlayamadım ?
    benım parklarım degıl farlarım pembe hadı bı polis durdurup ceza yazsın ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Çok iyi olmuş, umarım senin gibi herkes ceza yemeye devam eder.

    Arabayı böyle kurallara aykırı değiştiren herkes ceza yiyince çok mutlu oluyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk sayfadaki bazı mesajları 1 nisan şakası zannettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye burası hocam
    insan öldüren hapse girmez ama karnını doyurmak için ekmek çalan ömür böyü hapis yer
  • Basit bir park ampulünden ceza yazılmaması gerekir. Vicdana aykırı buluyorum. Tabi çakma xenon takıp milletin gözünü kör edenlerin araçları bile bağlanmalı.
  • vurmayın adam öldü
  • Memur a göre değişiyor işte. Geçmiş olsun
  • Polis haksız.
  • Geçmiş olsun oncelikle...hatali sollama hiz hatali serit degistirme caddelerde trafigin icinde cana mala.zarar verecek sekilde arac kullanma drift yapma vs bunun gibi hergun rahatlikla mutlaka karsilastigimiz cirkinlikler varken buna dikkat eden memur arkadaslari tebrik etmek lazim bence sistemi bastan sona degistirip amerikan sistemi Avrupa'daki sistem gibi yapilmali dunyadan canli yayınları izleyiniz yayaya basta saygili olmak uzere baska bir canliya bile son derece saygi gosterilirken bizde trafikte saygisizlik diz boyu olmusken bir yaya yolda iken tum araclarin durdugunu görüyorken bizde yaya araci beklemek zorundayken trafikte cinayetler kornaya bastin diye islenirken kim neden bahsettigini gozden gecirsin bence canlı yayınları izlediginizde imreneceksiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamına göre demekki



    https://forum.donanimhaber.com/allah-turk-polisinden-razi-olsun--132315241#132315241

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke tüm polisler böyle hassas olsa. araçra en nefret ettiğim şey ışık modifiyesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece lambası gibi zayıf bir ampulün rengi ne fark eder? Altı üstü park lambası bu, sayfalarca tepki almış. Ayarsız farlara, çakma zenonlara bu kadar tepki verildiğini hiç görmedim.

    Kurallar insanlar için vardır, insanlar kurallar için değil. Farklı renkte park lambasının kimseye zararı yoktur, dolayısıyla kısıtlamak otoriter bir yaklaşımdır.

    Bu zamanda bu 30'ların faşit dünyasından kalma yasakçı zihniyetin bu kadar taraftarı olması ise apayrı bir tartışma konusudur.
  • Çakar da yasak olmasın o zaman. Benim anlamadığım, park lambası açıp far açmamak niye? Adı üstünde park lambası. Farkedilme endişen varsa, gündüz de olsa farları açarsın. Bu yasak veya ayıp değil. Ayrıca her şey göz alıp almama değil. Sarı ve tonları dışındaki her ışık dikkat dağıtıcıdır. Trafik hafızası ve çevresel görüş diye bir şey var. O yüzden bu işler standart halde.

    Hele ki emniyet teşkilatının rengi olan mavi renkli far kullanmanın cezası daha ağır olmalıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stasi -- 12 Mayıs 2018; 18:38:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -s-laughter

    iyi yapmış iyi etmiş diyenlerin çoğunda cam filmi xenon vs kesin vardır... adamın park lambası; bit kadar lamba mavi diye ceza yazmış polis... O adamın bit kadar lambasına ceza keseceği sürede caddeye baksa 10 tane çakma xenonlu, cam filmli arabaya ceza kesebilirdi.
    Polisin yaptığı teoride doğru, pratikte tamamen yanlış
    Çakma Zenon a sonuna kadar katılıyorum da aracimdaki cam filminden sanane birader hahahahaa ilgincsiniz ya

    Not: yorumun eski olduğunu biliyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba uzun ama uzun zamandır foruma girmedim. Bu konuda 9 sene önce açılmış olarak gözüküyor. Ama bende konuyla ilgili yaşadığım tecrübeleri anlatmak istedim. Bir kere trafikte mavi park lambasının kimseye bir zararı olmaz. Arkadaşlar ohhhh iyi olmuş derken sanırım arkadan gelen aracın sonradan taktırdığı dengesiz led farların orta ve yan dikiz aynalarına yansıyarak yolu görememekten bahsetmişlerdir. Bende de mavi park ledleri vardı. Daha önce defalarca polis çevirmesine takıldım. Bir gün gebzeden gelirken polis çevirdi. Hiç bir eksik yok. Arabanın önüne doğru gitti ve mavi parklar cezai işlem gerektiriyor dedi. Bende orjinalleri duruyor amirim eve gider gitmez değiştiririm merak etmeyin dedim. Tamam peki dedi ve ceza yazmadı. Ön camında ki filmden içerisi hiç görünmeyen araçlar var. Onlar kontrol noktasından nasıl geçiyor aklım almıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi olmuş...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kural71 K kullanıcısına yanıt

    Keşke ceza yazsalardı sana.  Sanki iyi bir şeymiş gibi "Park lambalarım mavi kimseye zararı olmaz" demiş birde. İyi o zaman herkes istediği renk lambayı taksın aracına, mesela ben stop lambalarımı eflatun yaptırayım, sen pembe yaptır, canımız nasıl istiyorsa öyle takılalım ne güzel dünya 

  • kural71 K kullanıcısına yanıt

    Yanlışı ve kuralsızlığı da savunmayın burada.


    Yaptığınız kurallara aykırı, ön cama film çekip içi görünmeyen de kurallara aykırı iş yapıyor, abartılı ses sistemi taktıran değil ama şehir içinde ara sokaklarda başkalarını rahatsız edecek kadar sesini açan da kurallara aykırı iş yapıyor, çakma xenon takan da kurallara aykırı iş yapıyor, gerekmediği halde sis farlarını açıp gezenler de kurallara aykırı iş yapıyor vs.vs.

  • Yine çok bilmişler türemiş 9 yıllık konuya, arkadaşlar aracım show aracı olarak hazırlandı, TÜV den geçti, faturalarım var, noter onayım var, renk kodu ve renk adı noter tasdikli. Her şeyi geçtim muayene istasyonunda polis eşliğinde tüm noktalara bakıldı ki yolda sorun olmasın.


    Bu arada araçta egzoz, ışıklandırma vs yok, tamamen sıfır ses görüntü odaklı bir araç.


    Gel gelelim girdiğim bir çevirmede, aracımın rengi ruhsatta ki ile uyuşmadığından dolayı kaplamam orada sökülmek istendi, karşı koyduğum için rengin "açık vişne çürüğü" yazması gerektiğini ısrarla söyledi. Araç muayeneden ve noterden "kırmızı-siyah" olarak işlendi. Arabayla terör olayına karışsam ya da canlı bomba yapsam ne renk derlermiş sonra, güzelce teröristte olduğuma göre, aracı çekiciye vermeyerek olay yerinden uzaklaşmaya çalıştım ama zapt edildim.


    Ben TÜV'ü tanımam ben ne dersem o olacak arabayı sökeceksin, arabayı bağlayacağım, el koyacağım diye bağırıp çağırmaya başlayınca başka bir ekip istedim. Ekip geldi, kendilerinden şikayetçi oldum ve mahkemeye verdim mahkeme cezayı bozdu ve meni kaldırdı, isteyen istediği yerden yazıyor, burası Türkiye arkadaşlar yetkiyi kötüye kullanmanın haddi hesabı yok.





  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.