Şimdi Ara

Matrix 4 resmen duyuruldu! Keanu Reeves geri dönüyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
34.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şunu biri alsın şuradan. Bütün ana sayfa haberlerine saçma saçma yorumlar yazıyor. Moderatörler size sesleniyorum. Beğeni tuşu dışında işe yarar bir tuş daha ekleyin.

  • Egrino E kullanıcısına yanıt
    Aslında ölüyordu. Makine fişini çekiyordu Neo'nun. Trinity zaten vücuduna girmeyen materyal kalmamıştı. Neo'yu hadi bi şekilde yeriz de ölmemişti aslında deseler ama Trinity çok saçma olur ya. Benim korkularımdan biri oyuncular yaştan dolayı tipleri çok değişti. Keanu'ya yaşlanmıyor falan desek bile Matrix'teki hali ile son halini yan yana koyun farklı kişi gibi yüz hatları falan. İnandırıcı olmayacak gibi hissediyorum. Keşke diyorum güzel bir şeyi kendi haline bıraksalar da suyunu çıkartmasalar. Konu bulamadıkça eskileri deşip mundar ediyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Do you think it's air you breathing now?
  • Olayların öncesini ele almasınlarda... Trinity geri dönüyor deyince huylanmadım değil. :S

  • %90 ihtimalle beklentileri karşılayamayacak, vasat bir film olacak. İyi para kaldıracakları ise kesin gibi.
  • Gişe rekoru bekleyenler film r rated olur yine, 1 milyar bile göremez.
    Umarım 1.filme benzer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matrix dünyasını anlatan türkçe videolar var youtube'da, bunları izledikten sonra tam olarak anlamıştım matrix'i.şimdi bu videoların yerine orijinal filmler gelecek :) bence harika olay :) matrix dünyasının nasıl oluştuğunu,neler yaşandığını merak edenlerdenim.bu yüzden beni mutlu etti bu yeni filmler :) umarım yine güzel olur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: LoVeSyRiAsHaRiA

    Bu mesaj silindi.
    Git ortadoğuda kafa kes kadınlara tecavüz et 6222 evladı müslümanlar orada.
  • Matrix 4 resmen duyuruldu! Keanu Reeves geri dönüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keanu reeves bu kadar gündemdeyken matrix 4 ü çekelim demişler. Film iyi olursa keyifle izleriz ama umarım seriyi bozmazlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "İlk Matrix mükemmeldi" deyip durdular seri boyunca. Kuvvetle muhtemel ki ilk Matrix nasıl yaratıldı, onu izleyeceğiz. Terminatör filminin sonuncusu da bu temada olmuştu. Trinity olacaksa zaten bu başa dönme klişesi kesin gibi bir şey diyebiliriz. İzlenir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk matrix mükemmel tasarlanmıştı demişti mimar. Bu üçlemenin öncesine götürecek ve mükemmel olanın nasıl yaratıldığını bize gösterecek bir hikaye de fena olmaz mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O zamana kadar umarım ölmem.

  • Sevindirici bir haber. Matrix 1'den sonra illa ki biraz bozdu o ilk tad vermedi evet ama düzgün kalem, kurgu ve yönetmen ile 4'den 1e benzer bir tat verebilirlerse ne gişe bırakır, ne rekor..
  • Keanue reeves tek başına heyecanlanmak için yeterli sebep.
    Üstüne matrix gibi hikayesi sağlam bir film, beklenti çok çok büyük olacak umarım işin altından kalkarlar ve şu "süper kahraman" filmlerinin önüne geçen bir film olur.

  • Karakterler malum yaşlandığı için geçmişe gitmeleri garip kaçabilir ama teknojiyle el atılabilir.Zaten 1.ci film çok öncelerini Animatrix den biliyoruz ama bakalım nasıl olacak.Morpheus yok sanırım olsaydı açıklanırdı ikiliyle beraber.Birde kalbimizde yer edinen Ajan Smith karakteri.
  • Fazla risk almayacaklar ve güzel ama o efsane ilk filmin yanına bile yaklaşamayacak bir film çıkacak ortaya benim görüşüm.
  • Olm manyak bi haber bu lannnnn...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zhangoch Z kullanıcısına yanıt
    Hocam mükemmel denen ilk Matrix insanların her istediğinin olduğu, her şeye sahip olabildikleri, istedikleri her bir şeyi yapabildikleri bir cennet ve bir ütopyaydı.
    Ancak insanoğlunun kibri ve doyumsuzluğu sebebiyle bitmek tükenmek bilmeyen talepleri artık mimarın ilk matrixi tarafından yönetilemez hale gelmişti ve ütopya olarak tasarlanan ilk matrix tam bir kaosa dönüştü.
    Bu kaosu yönetmek te makinalar için aşırı bir güç ve kaynak gereksinimi doğurduğundan Matrix'i yeniden tasarlanması gerekliliği ortaya çıktı. Bu yeni tasarımda insanlar her istediğine sahip olamayacak, isteklerini gerçekleştirebilmek için çalışmak ve birbirleri ile rekabet etmeleri gerekecekti.
    Bu rekabet dünyasına en uygun çağ ve yerin ise 20.Yy Amerikası olduğuna kanaat getiriyorlar ve yeni matrix'i buna göre tasarlıyorlar.

    O kadar eskilere giderler mi? Emin değilim. Ama o kadar eskide Neo ve Trinity olur mu ? Emin değilim. Zira Neo ilk 5 döngüde hep farklı suretlerde ortaya çıkıyor ve hepsinde de Zion'u yokediyor. Yazılma kodlanma amacı zaten o. Zion ve Matrix hakkında Mimar'a bilgi götürmek ve akabinde Zion'u yok edip, Matrix'ten tekrar belirli sayıda insan toplayıp döngüyü tekrar başlatmak.
    Filimlerde işlenen 6. döngüde ilk defa beklenmeyen bir şey oluyor ve Neo Trinity'e aşık oluyor. (Bkmz. "Aşk kodlarının delilik kodlarına bu kadar benzediğini bilmiyorduö.") O sebeple de 6. döngüde neo beklenmedik bir şey yapıyor ve Matrix'i yok etmek yerine sevgilisini kurtarmayı seçiyor. Ve bı arada Ajan Smith'i de durdurmak için makinalarla anlaşma yaparak zinciri kırıyor. Bu arada Makinalar da insanlarda öfke ve yıkım gibi aşk-sevgi duygularının da olduğunu görüyorlar falan...

    Şimdi konuya tekrar dönersek öncesini anlatan bir filim olsa bile orada Neo&Trinity ikilisi görmemiz zor. O sadece 6.döngüye özel bir istisna. Keanu Reaves ve Carrie - Anne Moss'u başka bir rolde izleyebiliriz. Ama o da ne kadar mantıklı olur emin değilim. Neo ve Trinity'i oynayacaklarsa bu mutlaka 3'lemede geçen dönemden daha sonrasını konu alacaktır.

    Ölmüş olmaları vs. Çok ta önemli değil unutmayın Zion gerçek dünya değil. Orası da bir sanal simülasyon. O sayede Neo sentinelleri el işaretiyle durdurabildi. Trinity nasıl olur bilmiyorum ama Neo'yu tekrar reboot edebilir makineler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara -- 21 Ağustos 2019; 13:37:49 >




  • Neo ve Trinity olacağına ihtimal vermiyorum niyeyse, bence Morpheus'un hocalarını canlandırırlar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.