Şimdi Ara

Matematik ve Geometri Kitap Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2020 yks'de tyt matematiği 34.25 net, ayt matematiği ise 36.5 net yaptım. O günden beri matematik çözmüyorum ama bu sene okuduğum bölümü bırakıp tekrar sınava hazırlanmaya karar verdim. Eyüpb'nin oynatma listelerini ve pdf'lerini kullanarak sıfırdan matematik çalışmayı düşünüyorum. Özellikle geometri sorularının çoğunu bir şekilde doğru yapsam da temelimin zayıf olduğunu, bazı konularda eksiğimin olduğunu düşünüyorum.

    Bu sabah çözdüğüm bilgi sarmal tyt 7'li kontrol denemelerinin(yks 2021 için hazırlanan versiyonu) ilk denemesinde 36.5 net yaptım ama çok basit sorular vardı düzeyi düşüktü o yüzden zor bir denemede ortalama 28-32 net yapabilecek birisi gibi düşünün beni. Sizden ricam bu düzeyde birisi tyt mat, ayt mat ve tyt-ayt geo'dan hangi kaynakları kullanmalı? Bu kitapla başla bitince de üzerine mutlaka bunu çöz dediğiniz kitaplar neler? Sınav senemde tyt matematikten sadece bilfen çözdüm bir de 11.sınıfta kursta aldığım ve yarım kalan testokul kitabını çözmüştüm. Ayt matematikten ise sınav, bilgi sarmal ve karekök çözmüştüm. Geometride ise bilfen ve 3D kullandım ama 3D'yi çok çözmemiştim. Dolayısıyla piyasadaki kitapların çoğunu çözmedim rahat rahat önerebilirsiniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >







  • Tyt için kaynakları bilmiyorum ama 345-acil gibi klasik yayınlar üzmez

    Ayt 345 çözdüklerim arasında en iyisi
    Bilgi sarmal geo ben pek sevmiyordum ama bakabilirsin

    YouTube pdfler gittikçe gelişiyor değenlendirmeni tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LYS mat karekök ,birey c

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • up

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tyt için 3D aldım ve güzel soruları var ama genel itibarıyla zor bir kitap değil. Hatta benim gözümde kolay-orta civarı(çözdüğüm kadarıyla). Belki orijinal yayınları bakılabilir. Ayt içinse 345 diyorum.
    Geometri için acil alma. Çok basitleştirmişler. Ben de seninle aynı dönemde sınava girdim 39-1 idi sonucum. Neredeyse 16 aydır kitap açmamama rağmen çok az yapamadığım soru çıkıyor. O yüzden eğer kısa bir tekrar yapayım sonra zora geçerim diyorsan belki olabilir ama diğer türlü tavsiye etmiyorum. 345-orijinal gibi yayınları incelemeni tavsiye ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • up

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.