Şimdi Ara

Masters Of The World (RON3) Geopolitical Simulator 2014 Edition (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
8
Favori
47.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Mow3 te başta manpower olmak üzere bir çok bug var, insanın oynayası gelmiyor. İlaçları nerden bulacaz bilen var mı, selam
  • Ayrıca arkadaşlar 5.23 5.25 ve 5.31 patchlarını çalıştırabilen var mı, bende çalışmıyor
  • Suriyeyi aldım komple ama benim topraklarım olarak gözükmüyor. Kendi topraklarıma katmayı beceremedim
  • 3 adet seçenek var. en üst sıradaki ilhak et demek. Komple toprakları ele geçirirsin. Diğer ülkelerle ilişkin düşer ama. Colonization gibi bşey olması lazım. onu seçtiğinde de ihtiyacın olduğunda asker gönderir senin savaş ilan ettiklerine savaş ilan eder falan vs. O tarz birşeydi sanırım.
  • oyun hala tam anlamiyla calismiyor. 5.32pek bi fix farketmedim gene soktorler calismiyor askeriye harcamalarini kontrol edemiyosun falan filan. en basit venezuellayla tarima yoneldim devletlestirdim 10 yilda 240bin kisiyi zor ise sokabildim uretimim 500bin ton la sinirli kaldi olmasi gereken bunun nerdeyse bi 10 kati falan olmaliydi 1.6 milyon kisiyi bile buraya soksam yatirim yapsam olsa olsa en fazla 800bin ton olur butun ulkeyi butun nufusu sirf yedigi yemegi urettirmeye calissam gene uretemezler 5 milyon ton vegetable yiyorlar
    birazcik daha yazayim 55 dollar oynu almayi dusunenlere nasihat olsun
    oyunda import export sistemi yok bi maddeyi hic bi ulke import etmezken cin ve amerika trilyonlarca export ediyor ama kime? heralde marslilara falan
    ve oyundaki ulke sisteminin tammaina yakini boyle yani hicbir tilkinin kuyrugu bi diyerine deymiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan66 -- 20 Ekim 2014; 16:57:18 >
  • Dostum deme öyle elimizde daha iyisi yok :S. Aralık ayında yenisi çıkıyor sanırım. O oyundan ümitli olmak istiyorum en azından. Arkadaşlar elinde 5.21 den sonrasının ilacı olan var mı acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spikopat -- 1 Kasım 2014; 19:18:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spikopat

    Dostum deme öyle elimizde daha iyisi yok :S. Aralık ayında yenisi çıkıyor sanırım. O oyundan ümitli olmak istiyorum en azından. Arkadaşlar elinde 5.21 den sonrasının ilacı olan var mı acaba?

    eksiklerine rağmen elde bu var biz de oynuyoruz ama para vermem o ayrı yeni oyunu merakla bekliyorum .
  • Bende kusursuza yakın birşeyler ortaya çıkana kadar para vermem. Norveçi aldım nüfusu yükseltmeye çalışıyorum hala. Kişi başına düşen milli gelir 270bin dolar oldu :D. Endustriel spy olayını deneyin arkadaşlar yapmayan varsa. Abd Japonya Çin Fransa Almanya K.Kore İran Rusya gibi ülkelere gönderin 100 er casus. Araştırma çalın :D. Research a harcadığım kaynağı %50 azalttım casuslukla çalıyorum iyi oluyor. Tabi Abd Çin ve Almanya dan çalmak pek kolay olmuyor. Genelde 3 er 5 er yakalıyorlar casuslarımı. Bu arada İngiltereyi unutmuşum ondan da alabilirsiniz. Eğer dandik bir ülkeyle başladıysanız israilden teknoloji çalmak da çok kolay.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spikopat

    Dostum deme öyle elimizde daha iyisi yok :S. Aralık ayında yenisi çıkıyor sanırım. O oyundan ümitli olmak istiyorum en azından. Arkadaşlar elinde 5.21 den sonrasının ilacı olan var mı acaba?

    ilaç bulabildin mi ??
  • 5.35 icin bile ilac var rahat bulunuyor yeni cikacak olandanda ben umitli deyilim bu oyunu paradox firmasina yaptirmalari lazim parasi neyse versinler yaptirsinlar arayuz olarak cok hos bi youn ama ne insani tuketim sistemine sahip ne birseye victoriya 2 daha iyi ekonomi oluyor.
  • İlaç bulamadım da 5.35 için nasıl ilaç var abi :S. Ben yarım saat aradım bulamadım. Biri pm atabilir mi elinde ilaç varsa lütfen? Ayrıca 5.35 çıkktı mı ki ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spikopat -- 7 Kasım 2014; 18:46:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spikopat

    İlaç bulamadım da 5.35 için nasıl ilaç var abi :S. Ben yarım saat aradım bulamadım. Biri pm atabilir mi elinde ilaç varsa lütfen? Ayrıca 5.35 çıkktı mı ki ?

    +1
  • Usta yanlışın olmasın? 5.32 gözüküyor en son çıkmış patch ve crack i uzun uğraşlar sonunda, sonunda buldum. Çok teşekkür ederim. Arkadaşlar forumda üyeliğim baya eski fakat forum kurallarını pek bilmiyorum. Şuan yeni patch i kuruyorum. Eğer sorunsuz çalıştırabilirsem ve yasak değilse pm yoluyla paylaşmak isterim cracki ve patchi.
  • Yüklediğim patch ve crack çalıştı arkadaşlar. Bir sorum daha var. Endüstrideki uçak üretim mevzusuna 100milyon dolar destek verdim. Devletleştirdim 2000 işçi koydum maaşlarını fulledim ama hala 1 tane bile uçak üretip orduya koyamadım. Nasıl yapabilirim bunu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spikopat -- 7 Kasım 2014; 22:24:27 >
  • afedersiniz 5.32mis 35nerden cikti yav bu aralar baya paketlerin ilaclariyla ugrasiyorum kusrabakmayin
  • Beyler harikasınız ya, bana da gönderir misin güncel patchin ilacını?
  • Şu oyun için detaylı rehber veya walkthrough çekebilecek birisi yok mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aragornunkılıcı

    Beyler harikasınız ya, bana da gönderir misin güncel patchin ilacını?

    Özel mesaj attım dostum bak ordan indir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheLiqht

    Şu oyun için detaylı rehber veya walkthrough çekebilecek birisi yok mu?

    aynen katılıyorum
  • Arkadaşlar çok kısıtlı vaktim var o yüzden sadece belli başlı konularda oyun bilgim doğrultusunda rehber hazırlayabilirim. Gizli servis ve gizli servisle yapabileceklerimiz hakkında birşeyler hazırlayabilirim mesela. Aklıma o geldi şuan. Aciliyetli olarak merak ettiğiniz bir konu varsa onun hakkında da birşeyler yapmaya çalışırım.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.