İnternette yaptığım araştırma sonucu en çok tavsiye edilen kurumlardan birisi olan tasarıya başlamaya karar verdim. Haftaya başlıyormuş. Ben istanbul gop şubesine gitmeyi düşünüyorum. Daha önce tasarıya giden arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.
Arkadaşlar önümüzdeki sene hem lisanstan hem de ön lisanstan mezun oluyorum kısmetse. Bazı yerlerde en son mezun olduğun bölümden girebiliyorsun demişler. Ben ön lisanstan girmek istiyorum bu mümkün mü ?
Cyclomoteur (Fevzi Durmaz) Fenerbahçe altına konu açtı.
İlk defa bir oyuncu için konu açma isteği duyuyorum. Bu sezon 3 4 belki daha fazla olmuştur kale önünde dönen toplara sabriden bile kötü vuruşlar yapıyor. Güven eksikliği desem bile klas bir oyuncu hemen hemen aynı yerden üst üstte aynı hatayı tekrarlamaz bence. Bu adamı santostan beri takip ederdim. Hala aklım almıyor nasıl bu hale geldi bu adam.
Arkadaşlar Nişantaşı Üniversitesi Mimari Restorasyon bölümünü kazanmışım Sormak istediğim birkaç şey olacaktı.
1- İkinci öğretimler derse ne zaman başladılar. Ek yerleştirmeden dolayı ne kadar geride kaldığımı merak ediyorum açıkçası. 2- İkincisi aslında son tercih olarak yazmıştım burayı. Fakat dgs ile mimarlığa geçiş yapmak istiyorum. Bu yüzden zaman kaybetmek istemiyorum aslında. Sizce artısı eksisi olur mu dgs ile geçiş açısından ? 3- Dgs ile devlet veya vakıf üniversiteleri açısından fark var mıdır? (Vakıf üniversitelerinde 3. sınıftan başlayabiliyoruz yanlış bilmiyorsam) Bu konu hakkında bilgisi olanlar yazabilirse çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Cyclomoteur (Fevzi Durmaz) Konu Dışı altına konu açtı.
Arkadaşlarla iş çıkışında gidebileceğimiz bir yer önerisine ihtiyacım var. Bildiğiniz güzel yerleri yazarsanız çok sevinirim. Gece geç saatlerine kadar açık olması lazım çok önemli
Arkadaşlarla iş çıkışında gidebileceğimiz bir yer önerisine ihtiyacım var. Dürümcü gibi mesela. Bildiğiniz güzel yerleri yazarsanız çok sevinirim. Gece geç saatlerine kadar açık olması lazım çok önemli
Seçtiğim bölümün taban puanı benim puanım dan 25 puan düşük olmasına rağmen yerleşemedim. Bu durumla ilgili nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? Başına böyle durum gelmiş arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin.
Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin.