Şimdi Ara

Maslow Piramidinin Kaçıncı Basamağındasınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zodion

    Basamaklar geçişli.Yani alttakini tamamen yapmadan üste adım atabiliyorsun

    Hocam alttaki basamakların tamamı olmadan üst basamağa suni olarak çıkarsın ve potansiyelin %100 ortaya çıkmaz. Buna matematik konularını örnek verebiliriz. Üslü sayılar çalışıp rasyonel sayılar çalışmadan logaritmaya geçersen üslü sayı içeren bir logaritma sorusunu yapabilirsin ama rasyonel sayı içeren bir logaritma sorusunu yapamayabilirsin. Mantık bununla benzer tamamen




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulan Mask -- 6 Temmuz 2021; 0:18:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dibin dibindeyim p**nografi ve sağ elim olmazsa yaşayamam bile

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeterince talihli veya hırslı olan herkes az çok bu piramidi bütünüyle yansıtıyor. Mesele son basamakta. Son basamağın sınırları nerede bitiyor? Öylece sınırımızı kabullenmediğimiz halde potansiyelimizin gerçek sınırı ne? Büyük İskender, Cengiz Han, Napolyon Bonapart gibi kimseler bunu özellikle merak etmiştir. Son basamak dünya hakimiyetine veya bilim ve sanatta en büyük devrimlere, ölümsüzlük getiren şan ve şöhrete kadar giden yollara sahip. Aramızda binlerce talihsiz Einstein veya Napolyon geziyor olabilir mi ki acaba sayısız aşılamaz faktör onları gizliyor veya bir yerde engelliyor? Who knows.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nat Alianovna

    Yeterince talihli veya hırslı olan herkes az çok bu piramidi bütünüyle yansıtıyor. Mesele son basamakta. Son basamağın sınırları nerede bitiyor? Öylece sınırımızı kabullenmediğimiz halde potansiyelimizin gerçek sınırı ne? Büyük İskender, Cengiz Han, Napolyon Bonapart gibi kimseler bunu özellikle merak etmiştir. Son basamak dünya hakimiyetine veya bilim ve sanatta en büyük devrimlere, ölümsüzlük getiren şan ve şöhrete kadar giden yollara sahip. Aramızda binlerce talihsiz Einstein veya Napolyon geziyor olabilir mi ki acaba sayısız aşılamaz faktör onları gizliyor veya bir yerde engelliyor? Who knows.

    Son basamaktan sonra kişileri öne çıkaracak olan özellik doğuştan gelecek olan farklı konulardaki yetenekler olacaktır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 120205044

    fakir evsiz sanatçılar var, onları ne yapacağız?



    Alıntıları Göster

    gerçekten de ben olsam bu piramidi o kadar umursamazdım. maslow'un hayatı da bir bakarsanız zorlu geçmiştir. Küçüklüğünde ırkçılığa maruz kalmış, yaşamında hep sıkıntı yaşamış ve mutsuz olmuş bir tip. Kendinden yola çıkarak bu teoriyi yaratıyor zaten muhtemelen. Sonra da ünü almış başını gitmiş piramidin ama biraz sorgularsanız herkesin her zaman her şartı gerçekleştiremeyeceğini bilirsiniz. Hem zaten tanıdığım birçok yazar/sanatçı melankolinin eşiğinde yaşamış, belli dönemler parasız kalmış, mutsuz olmuş bizler gibi insanlar. bir insan istediği zaman önyargısız olamaz mı? mültecilerin kendi yarattıkları ahlak anlayışı yok mudur mesela? ne kadar gülünç. İlla en üstte değiliz diye kendimizi gerçekleştiremeyeceğiz diye saçma bir kural olabilir mi allah aşkına. bu sadece insanlara piramitte bir yerde oturtturmak için bana kalırsa. ben ikincide kalmışım, ne kadar da çaresizim diyerek kendinizi kandırıyorsunuz. bu bunun için her yerde gösteriliyor. bu katların sınırları inanılmaz soyut ve hangisinin altta hangisinin üstte olduğu bile belli değil bana kalırsa.





  • Bu basamaklara göre heralde ben yokum.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.