Şimdi Ara

masaüstü cnc yapmak yada almak isteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 6 ay kadar önce istanbul ikitelli'de yeni bir firma açtık. Firmamız masaüstü cnc imalatı yapmakta. Ayrıca hobi cnc lerde kullanabileceğiniz birçok muhtelif parçayıda yapmaktayız. Bunlardan biri piyasada çok pahalı olan mini kaplinler. Kaplin fiyatlarımızın ne kadar uygun olduğunu sitemizden inceleyebilirsiniz.

    Bildiğiniz gibi vidalı millerin somunları oldukça pahalı. Bunun yerine aynı vidalı milde boşluksuz olarak çalışan plastik somunlarda yapmaktayız. Vidalı millerinizin uçlarını tornada işleyip buna uygun plastik somunla birlikte size gönderebiliriz.

    Ayrıca hobi amaçlı yapmak istediğiniz cnc'lerinizin mekanik aksamının tümünü sizin için yapabiliriz. Böylece hazır ve çok pahalı olan elektronik çözümler yerine kendi geliştirdiğiniz elektronik sistemleri mekaniğe adapte edip ekonomik sistemler elde edebilirsiniz.

    Bu konularla ilgilenenler için firmamızın web adresiwww.masaustucnc.com

    İsteyenler firmamıza gelip makinalarımızı inceleyebilir. Makinalarımızda yaptığımız işleri görebilir.

    SAYGILAR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helldog -- 19 Aralık 2008; 10:41:04 >







  • Elektronik bölümünde faydalı hizmet sunan tüm firmaların siteleri yayınlanmakta. Şimdiye kadar herhangi bir sorun olduğunu da görmedim. Siz de adresinizi buradan verirseniz seviniriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.