Şimdi Ara

MARVEL Filmleri, Vizyon Tarihleri, Sinematik Evreni, Marvel Tarihçesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
96
Favori
74.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MARVEL

    Guardians of The Galaxy' nin çıkışıyla Marvel Cinematic Universe Filmleri sayısı 10' a yükseldi.

    Bana göre en iyi MCU filmi The Avengers.

    Sizce en iyi Cinematic Universe filmi hangisi ?



    Guardians of the Galaxy
  • saol hocam baya uğraşmışsın yararı oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda baya emek var uğraşılmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. Hazırlamak için biraz uğraştım ama değdi İlk başta sadece Marvel Filmlerini eklemiştim. Sonra Marvel filmleri ile ilgili diğer bilgileri ekleyince böyle oldu. İlerde dahada bilgi eklenecektir.

    Konu ile ilgili tavsiyeniz, eklemem gereken bişey vs. varsa söyleyin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARVEL -- 21 Ağustos 2014; 21:10:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MARVEL

    Teşekkürler. Hazırlamak için biraz uğraştım ama değdi İlk başta sadece Marvel Filmlerini eklemiştim. Sonra Marvel filmleri ile ilgili diğer bilgileri ekleyince böyle oldu. İlerde dahada bilgi eklenecektir.

    Konu ile ilgili tavsiyeniz, eklemem gereken bişey vs. varsa söyleyin

    Filmlerle ilgili ilginç bilgiler ekleyebilirsin.
  • Olabilir hocam. Filmlerle ilgili ilginç bilgiler bulursam eklerim.
  • Ben bir tane söyleyeyim:

    Tony Stark rolü ilk olarak Hugh Jackman'a teklif edilmiş ama teklifi kabul etmemiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61C3BA498 -- 21 Ağustos 2014; 21:44:11 >
  • MARVEL M kullanıcısına yanıt
    Bencede The Avengers... Bence bu konu hakkında bir anket sitesinden oylama başlat :)
  • Marvel evrenini oldum olası sevmiyorum, sanırım bir tek bana itici geliyor. Bir tek X-Men First Class'ı tuttum, diğer filmleri ne zaman açsan yarısında bunalıp kapatıyorum ki ben Ben Hur gibi eski filmleri bile sıkılmadan izleyen bir tipim.

    Nolan'ın Batman serisinin tek filmini, Marvel'in bütün filmlerine değişmem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi san lorenzo -- 22 Ağustos 2014; 1:37:39 >
  • Güzel aslında Marvel comics tabi dc daha güzel

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın akşam Atv' de 20.00' da The Incredible Hulk.
  • Black Panther ve Captain Marvel Filmleri!

    MARVEL Filmleri, Vizyon Tarihleri, Sinematik Evreni, Marvel Tarihçesi


    Marvel karakterleri arasında filme aktarılması en çok talep edilen karakterlerin Black Panther ve Captain Marvel oldugu söyleniyor.

    IGN’e verdiği röportaj sırasında konuya değinen Kevin Feige’in sözleri şunlardı:

    “İkisi de bizim çok sevdiğimiz karakterler. Geliştirme süreci tamamlanmış veya devam etmekte. Şu sıralar bana en çok sorulan sorular da bu karakterlerle ilgili. Bu karakterlerle ilgili Iron Man 4’den ve Avengers 3’den de daha fazla soru alıyorum. Bu tarz bir şey (çekilmesini istedikleri bir filmin mevcut ve popüler bir film seriden daha çok ilgi görmesi) basımıza ilk defa geliyor ve bu nedenle de bu durumu çok önemsiyoruz. Her zaman bir planımızın olduğundan bahsederim ve bu plan şuana kadar bize çok iyi hizmet etti. Hiç bir gelişme bizi bu planın dışına çıkmaya zorlamadı. İnternetteki fikirlerin ve önerilerin çoğu sınırlı bilgi ile beyan edilmiş ve geçici bir süre gündemde kalıyor fakat bu karakterlere olan ilginin sürekliliği bunun kayda değer bir istek olduğunu gösteriyor”

    MARVEL Filmleri, Vizyon Tarihleri, Sinematik Evreni, Marvel Tarihçesi


    Ne diyorsunuz sizce Black Panther ve Captain Marvel filmlerini 2019’ a kadar görür müyüz ve görürsek hangi sene görürüz ?




  • Marvel Filmleri fotoğraf arşivi eklendi.
  • Ant Man filminden bir Easter Egg

    MARVEL Filmleri, Vizyon Tarihleri, Sinematik Evreni, Marvel Tarihçesi
  • MARVEL Filmleri, Vizyon Tarihleri, Sinematik Evreni, Marvel Tarihçesi


    Marvel ve DC’nin sinemada devam eden rekabetinde Marvel firması şimdilik daha üretken bir süreç yaşıyor.

    DC / Warner Bros ise evrenini henüz daha yeni şekillendirmeye başladı diyebiliriz. Popüler internet sayfası IGN tarafından Marvel ve DC’nin gösterime girecek olan filmleri ile ilgili güncel bilgilerden oluşan bir infografik hazırlanmış.

    İşte son durum:

    MARVEL Filmleri, Vizyon Tarihleri, Sinematik Evreni, Marvel Tarihçesi




  • Captain Amerika 3 Yönetmeni “Batman v Superman Tarih Değişikliği Akıllıca Bir Karardı”

    MARVEL Filmleri, Vizyon Tarihleri, Sinematik Evreni, Marvel Tarihçesi


    “Batman v Superman Tarih Değişikliği Akıllıca Bir Karardı.” Bu sözler Captain America 2′nin yönetmenlerinden ve Captain America 3′ü de yönetecek olan Joe Russo’ya ait.

    Geçtiğimiz haftalarda Batman V Superman filminin çıkış tarihi 6 Mayıs’tan 25 Mart’a çekilmişti. Hatırlarsanız daha önce de 2015 çıkış tarihi duyurulmuş ve Avengers 2 ile aynı çıkış tarihi olacağı iddia edilmişti.

    O zamanlar yalnızca Batman VS Superman olarak bildiğimiz Batman V Superman: Dawn of Justice filmi 2016 senesine erteleyince “Avengers’dan korktular”, “filmi bir Justice League filmi olarak yeniden kurguluyorlar” gibi bir ton dedikodu çıkmıştı ortaya.

    MARVEL Filmleri, Vizyon Tarihleri, Sinematik Evreni, Marvel Tarihçesi


    6 Mayıs 2016 tarihine ertelendikten sonra Batman V Superman’in rakibi Captain America 3 oldu ve bu sefer kimin tarih değiştireceği spekülasyonları yapılmaya başlandı. Yine Batman V Superman tarihini ileri alaraktan rekabetten sıyrıldı.

    Joe Russo başlıkta da değindiğim sözleri sarf ederken “Ha şöyle yola gelin” anlamında söylemiyor tabii…Russo Cap 2′nin açılışını ve gişesini örnek göstererek DC’nin iyi bir karar verdiğini düşünüyor.

    “Tarih konusunda hiç kafamızı yormadık. Bu ölçekteki filmler için aynı tarihte çıkış yapmak söz konusu bile değil. Birilerinin tarih değişikliğine gideceği belliydi.”

    “açıkçası pazarın şu ana kadar bize gösterdiklerine dayalı olarak yılın hangi ayında olursa olsun film çıkışı yapılabilir ve başarılı olunabilir. Kimin tarih değiştirdiği önemli değil.”

    Russo, Captain America 2 filminin gişe ve ürün satışlarındaki başarısının doğrudan rekabete girmediği ve birkaç hafta sonuna hükmedebileceği erken bir tarihte çıkış yapmış olmasına bağlayarak

    “eğer doğrudan rekabet etmenizi gerektirmeyecek bir dönemde çıkış yapmak, yapılabilecek en akıllıca şey. Bu sene ABD gişesine birinciliğe ulaşmıştık ve Guardians of the Galaxy’ye baktığınızda X-Men, Godzilla ve Transformers ile doğrudan bir rekabete girmemeyi tercih ederek bu birinciliği bizden devralacağını görüyoruz. Bana kalırsa Batman V Superman’in seçtiği tarih çok akıllıca seçilmiş ve bu dilimde çok başarılı olacağını düşünüyorum.”

    MARVEL Filmleri, Vizyon Tarihleri, Sinematik Evreni, Marvel Tarihçesi


    Söylediği şeyler çok mantıklı zaten sınırlı bir zaman diliminde tam olarak aynı kitleyi hedefleyen iki filmin birden çıkması hem fanlar için hem de film için kötü bir durum olurdu. Zaten fanların gözünde bir Marvel vs DC kapışması var diye gereksiz bir gurur veya “ben niye değiştiriyorum sen değiştir tarihini” gibi bir diretme yapmaları komik olurdu.

    Ayrıca ABD dışına yönelik pazarlama faaliyetine eskisine nazaran daha fazla önem verdikleri (Captain America 2 filminde Steve Rogers’ın “yapılacaklar listesi” farklı bölgeler için farklı listeler olarak çekilmişti) ve hatta ABD dışında öncelikli gösterim ile belli bir getirinin garantilenmesi gibi çalışmaların yapıldığını görüyoruz.

    Artık çoğu büyük bütçeli filmlerin gişe gelirlerinin % 60 ve üzeri ABD dışı pazarlardan geliyor ve ABD dışı pazarlama maliyetinin göreceli olarak, ABD pazarlama maliyetlerine göre az olduğu yada en azından fiyat/performans anlamında daha verimli olduğu tartışılabilir. Kısaca, ABD’nin “Summer Block Buster” kavramının geçerliliği kalmadı diyebiliriz.




  • Captain America 3′te Hawkeye ?


    Collider’e verdiği bir röportajda Jeremy Renner Captain America 3 filminde olabileceğine dair sinyaller vermiş diyorlar.

    Büyük ihtimalle Captain America 3 ile ilgili daha detaylı atıp tutmak için Avengers: Age of Ultron’u izlememiz ve Marvel sinematik evreninin nasıl etkilendiğini görmemiz gerekecek.

    Renner röportajda “Cap 3 hakkında konuşmalar var fakat neler olacağına dair hiç bir fikrim yok. Zaman bulmam lazım. Evde aylaklık yapmak istiyorum ama yapamıyorum.” demiş.

    MARVEL Filmleri, Vizyon Tarihleri, Sinematik Evreni, Marvel Tarihçesi


    Spekülatörlere göre Captain America 3′ün konusu Winter Soldier olarak tanıdığımız Bucky’i bulmak olacaksa hem Avengers hem de Shield mensubu olan Hawkeye’ın da bu arayış içine dahil olması söz konusu olabilir.

    MARVEL Filmleri, Vizyon Tarihleri, Sinematik Evreni, Marvel Tarihçesi


    Çizgi romanlarda Captain America’nın ölümünden sonra kalkan Buckey’e kalıyor fakat Buckey Captain America olmadan önce Captain America’nın kostümü Tony Stark tarafından Hawkeye’a teklif edilmişti.

    Eğer Captain America 3′de Captain America unvanının devri söz konusu olacak ise çizgi roman devamlılığına sadakat açısından Hawkeye’ın hikayeye dahil olması mantıklı. Bu teoriye Avengers: Age of Ultron filminde Hawkeye’a verilen önem ve vurguyu değerlendirdikten sonra yeniden dönüş yapılabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARVEL -- 27 Ağustos 2014; 18:27:20 >




  • süper konu olmuş eline sağlık hocam
  • Herkesin merakla beklediği film The Amazing Spider-Man 2 sonunda ülkemizde 5 eylülden itibaren 3D Blu-ray'de çıkıyor!
  • Bayağı güzel konu olmuş bence sabitlensin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.