Şimdi Ara

Marmara Çöp Üniversitesi Yemekhanesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • E.R.W. kullanıcısına yanıt

    Haklısın. Doğru olanı yapmışsın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Desteğin için teşekkürler. Senin gibi akılcı insanları görmek mutluluk verici. Herkes senin gibi düşünse emin ol ülke düzelir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drummer07 kullanıcısına yanıt

    Aynen kardeş eğitime destek verilmiyor. En azından bunun farkında olman bile güzel. Her şey farkındalık ile başlar. Desteğin için teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • richardfeymanınsaçı kullanıcısına yanıt

    Ya fiyata çok da tepki koymadım. 3 de değil 4 olsun ama sağlıklı adam gibi olsun. Kızartma, yağlı, şekerli, beyaz unlu şeyler olmasın. Esas tepkim buna.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu bulamayanlar var şikayet edeceğine şükret

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cross Thread kullanıcısına yanıt

    Ben Galatasaraydayım  . Avrupa’da ücretsiz değil yemekler en azından Fransa’da değildi. Eğitime değer vermek ücretsiz yemekle mi oluyor. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ücretsiz ve sağlıklı yemekle oluyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 liraya yemek mi kalmış? Ayrıca üniversiteyi kazanmakla ücretsiz yemek ne alaka? Bizde okuduk hiç öyle bir iddiamız olmadı. Yemek bursu çıkarsa ücretsiz yersin.

    Dışarıda adi bir tabldot 15 lira ben üniversitenin yerinde olsam yemeği 7 liraya satardım.

  • Atmaca. kullanıcısına yanıt

    Öncelikle güzel bir soru sormuşsun teşekkürler. Neden kızgın olduğumu anlamışsın belli ki.


    Ben bu okula derece ile girdim. Ve hiçbir konuda hiçbir beklentimi karşılamadı. Talebi çok yüksek olan bir okul. Baktığın zaman puanları da çok yüksek ama beş para etmeyen bir yer. Hak etmediğimiz bir kütüphane, yemekhane ve muamele ile karşılaştık. Burası kesinlikle bir üniversite falan değil.


    Okuduğum bölümden memnunum. Zaten isteyerek seçtim. Ama okuldan memnun değilim. Burası ancak meslek edindirme kursu ve ticarethane denebilir. Meslek edindirme okulu bile değil. Okul ücretsiz olur. Burası ticarethane. Bazı hocalar kitap zorunlu diyor. Kitaplar 70-80 tl den başlıyor.


    Her yere yazmışlar dışardan yemek getirmek yasak diye. Öyle ki okul yönetiminin yüksek fiyatlı mamüllerinden alıp onları zengin edelim.


    Kızları berbat+leş. Çoğu Kadıköy civarından gelen erkek düşmanı feminist kızlar. Bu kızlarla hiçbir şey yapılmaz. Bu kadar kıl, erkek düşmanı bir kitle olamaz. Defalarca durduk yerde erkeklere sataştıklarını gördüm. Ve bilerek yapıyorlar. Dengesizler. Özellikle Kadıköy civarından gelen çoğunluğu beta olan erkekleri(!) aşağılıyorlar.


    Kadıköy belediyesi okulun içine afiş asıyor. Feminizm afişi asıyor. Bu çok saçma bir durum. Ben feminist olmak zorunda değilim. Feminizmi desteklemek ya da bu afişleri görmek zorunda da değilim. Bu erkek düşmanı ideolojiyi destekliyorlarsa bu içlerinde kalmalı. Burası resmi bir okul. Bu saçmalığın ne işi var okulda. Bir de fakültelerin kapılarına asıyorlar. Kadına şiddete farkındalık ırkçı bir söylemdir. Neden insana şiddete karşı olmuyoruz. Neden İNSAN yazmıyor da kadın yazıyor.


    Yemekhanesi berbat. Kütüphanede masaların üzerinde prizler yok. Masaların altı ve üstü leş gibi kirli. Bırak dezenfeksiyonu temizlenmiyor bile. Masanın üstündeki priz kapağı kısmı çoğu zaman kırık ve içi boş.


    Liyakat 0. Gördüğüm kadarıyla personellerin çoğu hatta benim gördüklerimin hepsi solculardan Chp lilerden seçiliyor. Kendi adamlarını seçiyorlar. Bu üniversite kültürüne çok zarar veren bir şey.


    Dekan daha ilk günden öğrencileri tehdit etti açık bir ima ile. Danışman hocanızla iyi anlaşamazsanız okulunuz uzar ve bitiremezsiniz dedi. Bu nasıl talihsiz bir açıklama böyle yahu. Yani hoca size takar. Yüksek alsanız da düşük verir demek istiyor.


    Ne yapalım yani hocalara yalakalık mı yapalım. Haksız bulduğumuz bir yönünü eleştirmeyelim mi. Körü körüne sorgulamadan inanıp koyun gibi mi yaşayalım.


    Ben söyleyeyim. Marmaradan bilim adamı çıkmaz. Türkiye şartlarında, Türkiye laboratuarlarında çalışmak kaydı ila Marmaradan asla bilim adamı çıkmaz. Marmaradan anca ot çıkar. Koyun çıkar. Farklı görüşlere zerre tahammülü olmayan, liyakati 0, her şeyin torpille döndüğü, mobbing ustası dekanları, öğrenci işleri şefleri ile burası kesinlikle kalitenin 0 olduğu bir yer. Burda mutlu olamazsınız.


    Zaten burayı kimse sevmiyor. Bürokrasisi bile hiç yok. Dersleriniz geç onaylanır. Okul yönetimi sizi sallar teziniz düşer. Bir şekilde okulunuz uzar onların hataları yüzünden ve sizi suçlarlar hea. Kendilerini asla.


    Öğretmenler sınav esnasında konuşuyorlar. Öğrencileri umursamıyorlar. Çünkü torpille gelen solcu hocalar acaba fısır fısır konuşursam öğrenciler rahatsız olur mu diye düşünemiyor bile.


    Online derslerin sınavları yüz yüze yapılıyor. :)))

    Hoca kağıda yazmış süre 35 dakika diye. 12.05 de sınav başlıyor. 5 dakika optiğe kodlama yapıyoruz. Sınavı 12.34 gibi bitiriyor gözetmen hoca. 2. gözetmen hoca var. Sınavınız bitti diyor. Ama bunu bir kere söylemiyor. Papağan gibi 20 kere söylüyor. Sınavınız bitti sınavınız bitti sınavınız bitti.

    Şaka gibi gerçekten şaka gibi. Hocaları bile dengesiz. Solcu solcu deyip durmayın. Solcularda gariplik var. Normal değiller. Çoğu dengesiz. Ben İstanbul Üniversitesinde sağcı hocalarla okudum. Hoca derse selamun aleyküm diyerek giriyordu. Ben deist olduğum için bu ne bea insan merhaba falan der diyordum içimden. O okulda samimiyet vardı ama. Hocalarla fikirleri tartışabiliyordun en azından. Hoca sana takmıyordu. Şimdi o hocaları mumla arıyorum. Solcu sevmediğimi farkettim. Hepsi mi böyleler bilmiyorum ama çoğu böyle Marmaradakilerin. Artık kimin akrabalarını hangi torpille alıyorlar bilmiyorum.


    Rektör desen zaten okulla alakası yok. Okulun bir sorunu mu var derdi mi var umurunda değil. Kasasını doldurmakla meşgul. :))


    Yahu dedim ben mi bir tek bu okulu yetersiz buluyorum. Okuldaki kaliteli öğrencilere, ilk 10 bine giren öğrencilere sordum. 1 tanesi bile memnun çıkmadı. O an anladım ki burası üniversite değil.


    Tek övündükleri şey köklü olması. Köklü de eski demek. Antika bir şey işte.   




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 4 Aralık 2021; 15:8:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Burdan mı mezunsun sen de? Okulun ne olduğunu bilmen güzel. Belli ki kafan çalışıyor. Biatçı değilsin en azından.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 4 Aralık 2021; 15:9:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cross Thread kullanıcısına yanıt

    Fikir ve görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim hocam. Neden böyle düşündüğünüzü merak ediyordum açıkçası.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.