Şimdi Ara

Market Kasasında Sıra Beklerken Tacize Uğradım (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
2
Favori
64.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
391 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bizim ülkede kadın bir şekilde erkeğe yanaşıyorsa sıkıntı var ya böbrekler gider ya cüzdan :D
  • Bu konuda ne yazık ki sadece kadınlar mağdur sanıyor milletimiz . Ama erkeklere de bolca yapılıyor bu tarz çirkin hareketler . Üstelik erkek '' Bu kadın beni taciz etti'' gibi bir laf söylese kim bilir kaç kişi inanır o an orada olan insanlardan . Fakat kadın tek bir ''Tacizci'' kelimesiyle öyle bir olay yaşanmasa bile erkeğin üstünü tek kalemle çizebiliyor . Ne diyeyim geçmiş olsun...
  • Benimde başıma benzer şeyler geldi.İnsanlara anlatsanız hayal ürünü gibi gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ALPHA LION KING

    Bu mesaj silindi.
    35 yaşında teyze mi olur ? İşi bilir tam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gavalı çaldırsaydın gardaşşşşşş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "salah yaa bi bahsana" diyen bir kadın evrim geçirmiş,bıyığı olan zerre gideri olmayan bir tip olduğu için olsa gerektacize uğradığını düşünüyorsundur
    Kavgaya girsen dayak yeme ihtimalin bile söz konusu
    Ama adriana lima gibi bir hatun çarpsa cin çarpmışa döner tacizi bırak sırada işini bitirmeyi bile isteyebilirdin
    Bro bu taciz değil bıyıklı ablamızın başına vurmuşluğunun dışa vurmuş hali ;)
  • Bu konuyu neden göklere çıkardınız anlamadım?
  • Erkek çarparsa ölüm fermanı verilmiştir. Kadin olursa sorun yoktur kadın erkek eşitliği diye diye boku çıktı.gecen bir haberde kadın vajinasina silah sokmuş . Polis dokunamiyordu. Yakındaki AVM'de çalışan bayan güvenlikten yardım istenmişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın görünümlü maymun olabilir. Bu konu hakkında detay vermemişsin.

    Ek olarak; belkide kalbi olsun yeter diye düşünüp için için erkek için yanan birisiydi.

    Kısacası CSB veya değil. Saçmalık diz boyu yazıda. İnandırıcı değil. Bu aynen japonların metro fantezisi gibi. Herif malafatı açıyor, kadın eli ile boşaltıyor metroda ve kimse farkında değil vb.

    Denemek lazım ama, ne metroda ne otobüste. Vapurda özellikle. Deniz havasında serin serin giderken hiç tanımadığın bir kadın herkesin içinde blowjob yapsın. Özellikle Kadıköy-Beşiktaş arası vapur seferinde. Anlatacağın zaman Kadıköy-Beşiktaş arası kızın saksofon çalışı beni mest etti diyip komik seks hikayesi olarak nette yerini alır. Okuyanlarında gülmeye ihtiyacı var onlarıda düşün. Kaldıki buna benzer daha beter bir hikayeyi eski bir arkadaşım anlattı. Onu hiç anlatmak bile istemiyorum. Ağır sallamasyon...

    Dediklerin koca bir saçmalıktan ibaret. Neden mi, yukarıda yazdığım gibi. Daha beterini eski bir arkadaşım anlattı o da güya hiç tanımadığı bir kız ile seks yapıyor hemde annesi ile beraber gittiği misafir evinde.

    Kaldıki; Paralı askerler bu gibi işler ile uğraşmaz. Ararsın gidersin. İşine gelirse kabul eder(ki) konuşmayı bilen herkese kapıları açık. Yok böbrek çalacakmış, yok bayıltıp üzerlerindeki eşyaları çalacakmış bunlar tırıvırı. Yoldan kadın mı tavladın, paralı veya değil. Canı gerçekten seks yapmak istiyorsa salak gibi kendi evine götürmeyeceksin. Tutarsın bir apart işini orada halledersin. Akıllı insan tongaya düşmez. Şimdi diyecekler telefonu ile gittiğiniz yerin konumunu atar apart olan daireyi basar adamları, onuda engelleme yolu var. Onunda nasıl olduğunu düşünüp siz bulun zor bir taktik değil. Her detayı burada vermek istemiyorum.

    Haaa unutmadan;

    Hadi diyelim 2 defa taciz etti kimse mi farkında değil diyesimde gelmiyor. Bu ülkenin insan diye geçinen yaratıkları önünde tanıdığı veya yakını olmadıktan sonra gözleri önünde insan kesseler veya tecavüze yeltenmeye kalkışsalar pek müdahale etmez başıma iş alırım diye. Çok nadir insanlıktan tam anlamı ile nasibini almış ve vicdan sahibi müdahalede bulunur.

    AVM'ler de bolca görüyoruz emekçileri. Gizlemiyorlar eski kaşar olduklarını.

    Bu duruma pek inanasım gelmedi.

    Oldu olacak malafatıda tutsaydı.

    Migros yerine Club'a gitmiş olmayasın... :)




  • Baştan sona okudum ama, yazdıklarının bütünü koca bir hiç. Ayrıca yanlış noktaya odaklanmışsın. Diyelim ki, kadın çok çirkindi, ya da diyelim ki ben taciz edilmedim ya da hatta bu konuda yazdıklarım tamamen uydurma. Öyle bile olsa, ben olaya değil; bir duruma dikkat çektim. Ben erkekler olarak ne durumlara düştüğümüzü anlatmaya çalışırken, kadının mesleğnden, çirkinliğinden, olayın kurgu olmasından, kendi vapur fantezilerinden, japon zornolarından... her şeyden bahsetmişsin.

    Herkesin ilgi alanı farklı tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat_lindemann

    "salah yaa bi bahsana" diyen bir kadın evrim geçirmiş,bıyığı olan zerre gideri olmayan bir tip olduğu için olsa gerektacize uğradığını düşünüyorsundur
    Kavgaya girsen dayak yeme ihtimalin bile söz konusu
    Ama adriana lima gibi bir hatun çarpsa cin çarpmışa döner tacizi bırak sırada işini bitirmeyi bile isteyebilirdin
    Bro bu taciz değil bıyıklı ablamızın başına vurmuşluğunun dışa vurmuş hali ;)
    Samimi söylüyorum, tipi ve giyimi gayet düzgündü ama ilgilenmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 07_SeRHaT_07

    Nediyeyim artık aynı şeyler benim başımada denk geliyor.En basit örneği yolda kaldırımda yürürken bile karşılaşıyorum.Mesela 2 bayan koskoca kaldırımı işgal etmiş yan yana yürüyorlar karşıdan gelen insanın onlar için hiç bir önemi yok.Hiç unutmam birgün arkadaşla kaldırımdan yürüyoruz tam kaldırımın üstüne bir araç çıktı ki yayaların geçişini engelliyor aracın sürücüsü bayan ve bizde arkadaşla kaldırıma parkettiği konusunda bu bayanı uyardık kadın sizi ilgilendirmez istediğim yere parkederim dedi ve şuanda siz beni taciz ediyorsunuz dedi.Hiç birşey diyemeden suçlu o değilde bizmişiz gibi çekip gittik.Uzatmaya kalksak eminim akşam haber bülteninde masum kadını taciz eden iki sapık diye çıkardık.Boşa dememişler ite dalaşmaktansa çalıyı dolanmak iyidir.
    Aynen öyle hocam. Çok iyi anlatmışsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

    Kadının neden seninle ilgilendiğini sorsaydın iyi olurdu. Yani belki gerçekten seni çekici bulduğu için öyle yaptı. Bunu vereceği cevaptan anlardın. İnsan birşeyin samimi olup olmadığını hisseder, yani öyle bir durumda samimiyeti yoklamış olurdun. Kadınlar seyrek de olsa, erkeklere yaklaşabiliyor. Bu doğal bir durum. Yıllar önce bana bir kere bir kız yaklaşmıştı. Ve çıkmaya başlamıştık. Sonra arkadaşlarım da gördü, cok güzel kız ayarlamışsın dediler oysa ki ben değil o ayarlamıştı.



    organ mafyası konusu ise gerçek fakat... onlar şehirde bu sekilde yaklaşarak yapmıyorlar. coğu kez güney amerika, afrika vs kırsal kesimlerde cocuk yaştaki kişilere yapıyorlar. hatta ve hatta... sırf organ mafyasına satılmak üzere cocuk doğuran anne babalar dahi var! (belgesi var) bunları bil ve bir daha böyle bir kadın karşına çıkarsa fırsatı kaçırma :)
    Hocam olabilir de, her şeyin bir adabı vardır. Diyelim ki, ben de o yolun yolcusu bi insanım, bişeylere başlamak için önce karşılıklı etkilenmek gerekmez mi? Sırf sen etkilendin diye, seninle ilgilenmeyen birine fiziksel temasta bulunup dikkatini çekmek nedir? Aynısınu bir erkek yapsa, ölüm fermanı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yeni bir kanun çıktı karına vurursa sorgusuz sualsiz hapis erteleme mahkeme filan yok yatıyorsun sonra mahkeme,

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şeyi bende yaşıyorum özellikle kaldırımda yürürken. Yan yana yürüyen kadınlar kızlar hiç bir şekilde toparlanmıyor üstüme üstüme geliyor. Kaç defa kaldırımdan indiğimi biliyorum. İnmesen çarpsann %100 sen suclu olucaksın orası kesin. Gülüşmeler kikirdemeler. Gerçekten kanunlarnorantısız şekilde kadınları kolluyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: we[AGRA]

    Önemli olan yaratık gibi kadın tarafından tacize uğramak değil ona herkes uğrar. Önemli olan manken gibi kadın tarafından tacize uğrayıp kadını tersleyebilmek. O zaman burda mağdur edebiyatı ayağına şovunu yapabilirdin.



    Üye ban konu kilit.
    Bunu ben yaşadım işte.



    Bağdat Caddesi Nıke mağazasına gitmiştim, ürünleri falan inceliyorum. Spor ve yüzme ile uğraştığım için fiziğim de düzgündür. Ağustos ayı aylardan da. Mağazadaki birkaç kız nerdeyse üstüme atlayacaktı. Hiç unutmam o anı. Güzelden taciz edilmek son derece zevkli ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: endofthegame

    Baştan sona okudum ama, yazdıklarının bütünü koca bir hiç. Ayrıca yanlış noktaya odaklanmışsın. Diyelim ki, kadın çok çirkindi, ya da diyelim ki ben taciz edilmedim ya da hatta bu konuda yazdıklarım tamamen uydurma. Öyle bile olsa, ben olaya değil; bir duruma dikkat çektim. Ben erkekler olarak ne durumlara düştüğümüzü anlatmaya çalışırken, kadının mesleğnden, çirkinliğinden, olayın kurgu olmasından, kendi vapur fantezilerinden, japon zornolarından... her şeyden bahsetmişsin.

    Herkesin ilgi alanı farklı tabi.
    Sen burada dert yanana kadar orada kadından hesap soracak cesaretin neredeydi. Olmayan birşeyi yaratamıyor musun yoksa. ;)

    Burada bana ahkam kesiyor ama halkın içinde linç edilme kaygısı yüzünden tırsmayı seçen cesareti olmayan bir kişiliksin.

    Beni yargılayacağına kendi acizliğine yan. ;)

    Senin gibilerin yalanını veya acizliğini ortaya çıkartanlara dayılanacağına kendinin ne olduğunu gör.

    Forumdan banlatmak için mesajıda şikayet etmeyi unutma. :D

    Haydi uğurlar ola.

    Block !!




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.