Şimdi Ara

Manowar tekrar gelsin mailime cevap!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Büyük bir Manowar hayranı olarak resmi sitelerine girdim ve konserde verdiğiniz sözü tutun, tekrar ülkemize gelin, tekrar beraber şarkı söyleyelim, sizi özledik şeklinde mesaj attım. Bu benim mesajım:

    Only rock stars that you can call brothers! Hail!

    One of your 35 years old fan from Turkey demands to keep your promise and come back to us on 2010 World tour. We missed you so much brothers. With thunders, rain and lightnings we will sing our fighting songs together again! Long live, be always healthy and be with us. hail!

    Dünya üzerinde BROTHERS diye hitap edebileceğiniz ve size aynı şekilde cevap verecek tek grup!İşte gelen cevap. ( not: direkt olarak bir grup elamanı tarafından yazıldığını elbette sanmıyorum ama içtenliğe bakar mısınız?)



    Hail Gokhan,



    Worry not brother, we have not forgotten our promise to our brothers and sisters in Turkey. We are getting ready for our upcoming world tour, and we would love to play every single country in the world. Unfortunately it does not work that way. The reason why we haven’t toured Turkey is there are no promoters there with the balls enough to have us perform. The promoters need to hear the fans demand for MANOWAR. We know we are large in number but we need to make the promoters see that if they bring us to Turkey, they will have a gathering, a legion of Immortal Warriors the likes which they have never seen. So contact our brothers and sisters, your fellow countrymen, and bring us to your homeland to split the fucking ground.



    Hail and Kill,

    MANOWAR

    Sözlerini unutmadıklarını ama onları buraya getirmeye yetecek kadar BAŞAKLI bir organizatör olmadığını, Türkiye deki kız ve erkek kardeşlerinin büyük bir ölümsüzler ordusu toplanacağına ikna ederek organizatörleri onları getirmesi için zorlamamazı istiyorlar.

    MANOWAR TEKRAR GELSİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanww2 -- 21 Ekim 2009; 23:48:58 >







  • başaklı organizatör.

    çok güldüm ya
  • varya gelirseee mmınyak olur
  • quote:

    MANOWAR

    Sözlerini unutmadıklarını ama onları buraya getirmeye yetecek kadar BAŞAKLI bir organizatör olmadığını, Türkiye deki kız ve erkek kardeşlerinin büyük bir ölümsüzler ordusu toplanacağına ikna ederek organizatörleri onları getirmesi için zorlamamazı istiyorlar.


  • benim yorumum değil hakikaten öyle diyorlar
  • hastayım bunlara ya. savaşa gitmek istiyorum dinlerken
  • ya gerçekten türkiyedeki tüm manowar fanlarını bir araya getirip organizatörlere sunmak ve manowarı türkiyeye getirmek için bu tarz girişimlerde bulunmak şart.

    ben de bikaç kez mailleştim, en son "biz geliriz problem yok fakat bize gösterdiğiniz sevgiyi ordaki yerel organizatörlere ispatlayın" diyodu :S
    yani türkiyedeki fanları birleştirmek ve 2. manowar ayaklanmasını bizim başlatmamız gerekiyor...

    hail from ankara
  • Ahh keşke..Ama kaç kişi biliyorki Manowar'ı
  • Hail Brothers!

    gelsin gelsin ben de destekliyorum

    Hail, Hail, Hail and Kill, Hail and Kill
  • Ah bi Manowar gelse... O adamın sesine hastayım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aramachus

    Ah bi Manowar gelse... O adamın sesine hastayım.

    Metal müzikten zerre hazetmeyen birisi bile beğeniyor adamın sesini.Harika bir sesi var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.