Şimdi Ara

Manchester United Kıraathanesi | Manchester United 2-2 Liverpool | #MUNLIV (2017. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40.467
Cevap
65
Favori
1.210.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20152016201720182019
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2-0'da çok sinirlenmiştim ama maçı çevirdiğimize sevindim. Fakat takımın ciddi bir reforma ihtiyacı var. Takım iki maç iyi gittiğine dair izlenim verse mesela ertesi maçta berbat olabiliyor. Umarım bundan sonra sadece iyi şeyler olur.

  • -BurakBey kullanıcısına yanıt

    İnsanların düşündüğü kadar iyi bir takım değil Aston Villa. Özellikle deplasman maçlarında. Maçları izlediğim için net konuşabiliyorum. City-Arsenal maçlarını kazanmaları insanlarda farklı bir algı oluşturmuş olabilir ama maçları izlediğiniz zaman durum farklı. Arsenal maçında domine edildiler. Arsenal çok fazla fırsatı harcadı. İç sahada ilk defa bu duruma düştüler. İç saha maçlarını bir kenara bırakırsak deplasman oyunları güçlü değil. Tottenham maçında paramparça oldular. İlk 15 dakika üçlük yapardı Tottenham. Maçın oyuncusu Martinez olmuştu. Chelsea deplasmanında Chelsea 10 kişi kalana kadar yine kötülerdi. Martinez'in kritik kurtarışları vardı. Bournemouth deplasmanında 80 den sonra 1 puanı kurtardılar. Yine kötülerdi. Brentford deplasmanında Brentford 10 kişi kaldıktan sonra maçı döndürdüler. 10 kişi kalana kadar hiç dönecek bir maç izlenimi vermiyordu. Yani demem o ki insanların düşündüğü takım değil Aston Villa. Manu maçı özelinde de Manu iyi oynamış olabilir ama bunun en büyük sebebi Villa'nın tercih ettiği oyun anlayışı. High line oynuyorsan önde pres yapman lazım. Önde pres yapmazsan high line intihar demektir. Liverpool deplasmanında Villa üçlük olmuştu. 6-7 de atabilirdi Liverpool. Dünde Manu pas zamanlamalarını doğru ayarlasa çok rahat 4-5 atabilirdi. Bunu diyorum çünkü pası atan oyunculara bir pres yoktu. 2-0 dan sonra derinde savunsalar bu maçın dönme ihtimali yoktu.





  • madem Ten Hag gitmiyo o zaman zavallı Sancho'yu salsın artık yeter. hatta kiralık değil direk bonservisiyle salsın Dortmund'a.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21 gol atıp 25 gol yiyen Manu 7.sırada, aynı gol sayısına sahip Luton küme düşcek.
    Pep, City'ye gidince millet diyordu "hazır takıma geldi" diye, para sıkıntısı yok, istediği oyuncuyu alabilir falan ... aynı şeyler Manu ve Ten Hag için de geçerli, hani nerde futbolu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 29 Aralık 2023; 12:26:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    ETH'ın iki senedir aldığı oyuncuları ya sahada yoklar, ya da sahadalar ama heyecan yaratmıyolar. sanırım taraftarı en tatmin eden transferi Lisandro Martinez'dir, ama o bile kapanamayacak eksiklere sahip biri.

    bu transferleri tek tek inceleyen biri belki sakatlıklara-formsuzluklara falan bakıp: "ETH napsın şanssızlık işte, alınan oyuncular kötü değiller alsında" diyebilir. ama teknik direktörlük bir "sonuç alma" makamıdır. iki yaz transfer döneminin ardından EPL'nin ilk yarısını negatif averajla bitiriyosan sonuç alamayı beceremiyosun demektir. gerisi teferruat.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manchester United, Sofyan Amrabat'ın satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldı. (Sky Sports)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mainoo rezalet oynuyor, Ten Hag neden şans veriyor ısrarla ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • takım o kadar kötü yerleşmişki, bomboş adam, kaleci de zaten iyi değil, güzel bıraktı köşeye Gibbs.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aga sahada bir tane transfer yok. transfer sayarsanız Onana var bi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonraki lig maçına 15 gün var hemen bişey yapılmalı. Yaşadığımız rezilliğin haddi hesabı yok.

  • geçen sezon 38 maçta 9 mağlubiyet alan Man Utd, bu sene 20 maçta 9 mağlubiyete ulaştı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dötünü kurtaran McTominay'i her maç oynatıyordu şimdi tekrar yedek bırakıyor. Artık ne yaptığını kendide bilmiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 31 Aralık 2023; 0:9:49 >
  • 85 milyon Sancho + 95 milyon Antony = 0 gol, 0 asist.


    Başka takımları kalkındıran koca yürekli Manum.

  • Ten Hag'ın iki senedir aldığı oyunculardan üçü hariç hepsi sakat. sakat olmayan Antony, Eriksen, Onana üçlüsü de Ajax çetesi için alınmış vasat oyuncular. en iyileri kalp pilli Eriksen yani düşünün artık.

    vizyonsuzluk bu. takımda forma adaleti bile yok. Onana dışındaki bazı oyuncular da Hollanda ekolü oluşsun diye formsuz olmalarına rağmen her maç 11 oynuyorlar. Onana'nın en formsuz olduğu döneminde kulübün emekli vateran kalecisi kulübün aktif yedek kalecisine hitaben Twitter'dan: "benim favorim sen değilsin Onana benim favorim" diye mesaj yazıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gücünüz Aston Villa'ya mı yetti la. Adamlara çelme taktınız diğerlerine buyur geç diyorsunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün elenga hem hücumda hem de savunmada mis gibi top oynadı. O bölgeye 100m verip aldığımızn beyblade antonyden 50 kat daha iyi topçu. Allah çarpsın şu takımı izlerken bambaşka bi mutsuzluk çöküyor bünyeme, sinir sisyemimle oynuyorlar artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kel niye kovulmuyor hala

  • negatif averajlı şampiyonlar ligi grup sonunculuğu için: "tablo oyunumuzu yansıtmıyor, oyunumuzdan menunum, tablodaki yerimizin nedeni ise şanssızlık" diyerek aklımızla alay eden Ten Hag, şimdi bidaha benzerini yapmış.

    NF yenilgisi sonrası şunları demiş: "bu sezon gösterdiğimiz kötü performansın nedeni sakatlıklar. kulübün yeni sahiplerinin bunu göreceğini ve durumu anlayışla karşılayacağını düşünüyorum"

    sevgili Ten Hag'a cevabım:

    1- sürekli topu içeri alan mal bir kaleciyi kesmeyip sonra onun yediği malca gollerle maçlar kaybetmenin adı şanssızlık değil aptallıktır.
    2- "bu sezon çok sakat var buyüzden kötü durumdayız" dediğin oyuncuları sen getirdin bu takıma. senin iki senedir servet saçarak getirdiğin oyuncuların tamamına yakını sakat, sakat olmayanlar da mal+formsuz olmalarına rağmen 11 oynuyolar.

    https://www.skysports.com/football/news/11095/13039855/manchester-united-boss-erik-ten-hag-claims-injuries-have-been-key-to-slump-and-says-owners-will-show-sympathy



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 31 Aralık 2023; 15:52:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Manchester United'ın toplam 200 milyon euroya aldığı Jadon Sancho ve Antony geldiklerinden beri 20 gol 9 asist yaptı .

    Liverpool stoperi Virgil van Dijk ise geldiğinden beri 20 gol 10 asist yaptı.

    Sancho veya Antony'nin Klopp'un elinde olduğunu düşünsenize?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt

    Sancho'dan verim alırdı net ama Antony patates.

  • 
Sayfa: önceki 20152016201720182019
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.