Şimdi Ara

Makyajlı Leon FR ederi nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mevcut aracımı satıp (90 bin tl ye alıcı var) 2017 ve üzeri makyajlı kasa az km de (max 50-60 bin) Leon FR almak istiyorum. Piyasanın durumu malum, bir tarafım bekle bu fiyatlar böyle yükselmeye devam edemez diyorken aklım bizim millette akıl fikir yok fiyatlar aynen artmaya devam edecek diyor. Bahsettiğim ayarda büyük kazası-belası olmayan bir aracın ederi nedir? önemsiz parçalarda boya ve sebebini bildiğim küçük, servis onarımlı hasarlar olabilir. 2. el piyasasına hakim arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Bu tarz bir aracın güncel koşullarda ederi ne olmalıdır?



  • otomatik 140 150 bin TL arası
  • Otomatik ve makyajlı kasa (elektronik el freni) için konuşuyorum; 3-5bin tramer+kapılarda 1-2 lokal sorun değil dersen 150bin. Hatasız boyasız istiyorsan 155-160bin. Pazarlık dahil değil. Bu rakamlar 2017 için, 2018 daha pahalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escanor_ -- 20 Ocak 2020; 17:50:17 >
  • 1.4 EcoTsi ACT 60-70 Bin Km. 135 den alıp 142 ye satmıştım piyasası böyle DSG Servis bakımlılarda. Üst limit tabiki yok.

    1.6 TDi Style + Camtavan + Led Far + DSG 130-135 Bandında. ( 2 Gün önce 125e Kocaelide Kırmızı Satıldı bu ayarda 1 gün durmadı zaten alamadım )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uza -00- -- 20 Ocak 2020; 17:52:5 >
  • Alamadığım her geçen gün fiyatlar artıyor, kendi aracıma alıcı buldum bekletiyorum fakat alınacak araba yok. İçime sinen 1-2 araç oldu anında opsiyonlandı ya da satıldı Allah sonumuzu hayır etsin... Bu arada cevaplar için teşekkürler aradan geçen 7 günde bahsi geçen fiyatlarda ortalama 7 bin artış oldu! Şaka gibi gerçekten.
  • 130 al 1 ay sonra 150 ye satarsın
  • konya yolu doğuş otoda kırmızı cam tavanlı 1.5 TSi 150 hp FR var. 178 bin lira. almışken bunu al. milletin eski kokmuş geçmişi belirsiz arabasına da 150-160 verme.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmut_emmi

    konya yolu doğuş otoda kırmızı cam tavanlı 1.5 TSi 150 hp FR var. 178 bin lira. almışken bunu al. milletin eski kokmuş geçmişi belirsiz arabasına da 150-160 verme.
    İmkân varsa bu adamı dinle hocam.
  • Eskiden F/P ürünüydü şimdi ise modaya uymuş diğerlerinden aşağı kalır yanı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 27 Ocak 2020; 17:1:18 >
  • Hocam ben de Leon almayı düşünüyordum fakat artan fiyatların cılkı çıktı gerçekten, bir de leon kullanıcıların yarısından çoğu apaçi gibi kullandığı için kötü bir ünü var, üstelik dsg vites ile uğraşmak da cabası,en önemlisi de yeni leon kasası geldiğinde şimdi ki şişik leon fiyatları düşeceği için gittim 308 aldım.

    Yol tutuşu golften daha iyi, gidişi de fena değil, daha ucuz ama daha çok donanım var( anahtarsız giriş ve çalıştırmanın bu kadar rahat ve güzel bir şey olacağını hiç tahmin etmemiştim.), almışken bir de dizel alalım derken 1.6bluehdi aldım karar değiştirerek. Daha sonraları belki yazılımla 150 bge çıkartırım diyordum ama tork 300 olunca gerek duymadım. Bence başka araçlara yönelin tek araçta çok ısrarcı olmayın.
  • mr4power M kullanıcısına yanıt
    Kaç model kaç binde ne kadara aldınız hocam ?
  • [Caty] kullanıcısına yanıt
    2017 model, 40.400 km de, 136.400tl ye boyasız değişensiz, allurepaket+skypack+comfort pack+ sport pack. Araç gayet güzel tavsiye ederim
  • Leon sahibi arkadaşım 308'in içinin daha kaliteli olduğunu kendisi söyledi burdan pay biçin.Ablamda golf 7 var hissedilir tek fark darbe emişinde(bende 17 inç jantlar olduğu için olabilir) Şahsen ben Leon alacak olsam 0 almaya calisirdim.Cunku ikinci ellere asari para istiyorlar sıfır almak daha mantıklı oluyor.
  • Söylediğiniz şey oldukça mantıklı, bütçemi maalesef aşıyor yinede ama bahsettiğiniz bayiyi arayıp ne yapabiliriz diye bir görüşeceğim, teşekkürler.
  • mr4power M kullanıcısına yanıt
    2017+ allure bahsettiğin km de araçları 160-170 bin istiyorlar nasıl aldınız bu fiyata?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mr4power

    Hocam ben de Leon almayı düşünüyordum fakat artan fiyatların cılkı çıktı gerçekten, bir de leon kullanıcıların yarısından çoğu apaçi gibi kullandığı için kötü bir ünü var, üstelik dsg vites ile uğraşmak da cabası,en önemlisi de yeni leon kasası geldiğinde şimdi ki şişik leon fiyatları düşeceği için gittim 308 aldım.

    Yol tutuşu golften daha iyi, gidişi de fena değil, daha ucuz ama daha çok donanım var( anahtarsız giriş ve çalıştırmanın bu kadar rahat ve güzel bir şey olacağını hiç tahmin etmemiştim.), almışken bir de dizel alalım derken 1.6bluehdi aldım karar değiştirerek. Daha sonraları belki yazılımla 150 bge çıkartırım diyordum ama tork 300 olunca gerek duymadım. Bence başka araçlara yönelin tek araçta çok ısrarcı olmayın.
    hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

    rifter gt line kullanıcısıyım bende.

    anahtarsız çalıştırma
    şerit takip
    aktif trafik tabelası okuma
    adaptif hız sabitleyicisi
    kör nokta uyarı sistemi
    ön arka park sensörleri arka 180 derece görüşlü kamera
    8 ileri tam otomatik aısın tork konvertörlü şanzıman

    buna benzer eşsiz özellikler barındıyor.

    iyi ürünler üretiyorlar kısaca.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.