Şimdi Ara

Makyajlı 2022 Citroen C5 Aircross tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
4.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • icemy İ kullanıcısına yanıt

    Tavanda bir sorun yok ki. Göçüklü Civic'lere köpük sıkan ülkeliyiz Piano Black film çek veye üstüne sıfır vernik atarsın olur biter.


    C5 Aircross olsun, C4 III olsun artık VW kalitesinde, VW dinamiklerinde arabalar. Satış rakamları da ortada. Geçen ay C4 satışlarda ilk sıradaydı. Yeni C4 ve benim Golf 8'in konfor, izolasyon gibi temel parametrelerde aynı ayarda olduğunu söyleyebilirim.


    Gayet kaliteli ve sorunsuz arabalar, Japon-Kore ve Skoda-Seat'tan üstünler, VW ayarındalar.

  • Bloodin kullanıcısına yanıt

    Avrupa'da C6'lar ortalama olarak 20-25 bin Euro ediyor, 2004-2006 model olup o kadar para eden S seris bile yok Avrupa'da.


    DS zaten geçen yüzyılın tasarımı seçildi.


    Günümüze bakarsak PSA grubunun Premium markası DS ama C segmentten itibaren Cit modeleri de hep Premium modellere göz kırptı.


    Eski kasa C4 Exclusive'de, 2011 yılında elektrikli, masajlı koltuklar, torpido, kol dayama, vitesin önündeki gözde soğutma, LED tavan, okuma, güneşlik, bagaj ve ambiyans aydınlatmaları ve opsiyonel olarak kör nokta uyarı sistemi mevcuttu.


    Confort Plus paketler Golf Highline'lardan daha doluydu. Mesela iç mekan kalitesi olarak tüm kapı üstü plastikler deriydi, göğüs plastiği BMW 5 serisi ayarındaydı, izolasyon muhteşemdi, renk değiştirebilen yarı-hayalet ekran vardı...


    C5 Aircross'ta çok satan ve oldukça popüler bir araba. Kıskanç yorumları görüyoruz zaten.





  • Tavan boyasındaki sorunu düzeltmeleri lazım.Sıfır alınan araçta işin yokmuş gibi piano kaplat vernik uygula vs olmaz.Gruplarında bir ara takıldım,çok farklı uygulamalar yapıp sonuç alamayan çok insan var.C4 iyi gidiyor ama c5 aircross çok ciddi darbe aldı bu sonuçtan.Allahtan insanlar markaya değil modele bağlamış sorunu.

  • icemy İ kullanıcısına yanıt

    Göçüklü ve yağ-yakıt karıştırıp karter contası yakan Civic ve CR-V aynen devam ediyorsa C5 Aicross'u eleştirecek bir kusur göremiyorum. Piyasa böyle, önemli olan motor-şanzıman ve yeni kasa olması.


    Eski kasa Jetta'lar hatta ilk gelen B8 Passat'la bile yeni Polo'ların yarısı ediyor mesela.

  • Tavan yine siyah, yine boya atıyor mu ?

  • Konu honda değil,olsa ona daha sertini yazarız.Bende elimdeki 3008 i satıp alıp almamayı düşünüyordum ama bu tip durumlarla uğraşmak istemediğimden dolayı vazgeçtim.Umarım düzeltmişlerdir sorunu.Güzelim aracın piyasasını düşürdüler.

  • icemy İ kullanıcısına yanıt

    Yalnız aynı sorun 3008 de de var dikkat edin atmasın. Peugeot direk kullanıcısı hatası diyip baştan savıyor


    Citroen en başlarda 50-80k değer kaybı ve ücretsiz onarım daha sundu mağdurlar firmaya kazan kaldırıp daha fazla istediği için değer kaybını komple kaldırdı ve 25 bin TL değerinde artı garanti ve servis paketi sunmaya başladı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • icemy İ kullanıcısına yanıt

    Daha sertini yazmamızın anlamı yok, Honda'ları kafaya takmadan çatır çatır alıp satıyorlarsa C5'teki ufak pürüzler olsa olsa nazarlık olur, zaten kaporta da bir sorun yok siyah araçlarda tazyikli su veya kimyasal vurunca bir iki yerde film kalkar gibi kaplama kalkmış her arabada olan şeyler piyasasını etkilemez hatta benim haberim bile yoktu.

  • çok daha güzel bir tasarım beklerdim, dacia yı andırıyor.

    kasaya kötü demiyorum citroen yeni modelin de daha spor bir dizayna ve duruşa yer verebilirdi.

  • Ufak tefek pürüz değil.Araçların tavanlarını grupta gördüm.Kimse sıfır aldığı aracın bu şekilde olmasını istemez.Konumuz Honda değil zaten.Sonradan sorunu düzelttiler.Tavan bizde bütün araç sahiplerinin en hassas bölgesi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 13 Ocak 2022; 16:19:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mitokondri Kristası kullanıcısına yanıt

    Süreci biliyorum,3008 lerde bu sorun daha az .C5 te bile bazı araçlarda hiçbirşey yokken bir kısmında çıkıyor.Firma net açıklama yapmalıydı aslında neden dolayı olduğunu.Burada hepsinde olsa hadi dersin siyah boya atılınca böyle oluyor diye ama bir kısmında var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • icemy İ kullanıcısına yanıt

    Siyah renk artık yokmuş bu vesileyle bu sorunda kökünden çözüldü. Siyah tavan isteyen film çeksin.

  • En iyisini yapmışlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Citroen Türkiye olsam sana genel müdürlük verirdim helal olsun. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde o C6'lar 2010 Clio fiyatındaydı yüzüne bakan yoktu. Türkiye'de başta marka algısı olmak üzere 2.7 motor oluşu ve "bir şey olursa tamiri nerede yaptıracağım" korkusu (ki bu haklı bir korku) C6 gibi Mercedes S Class'dan üstte gösterilen bir aracın ikinci elde komik fiyatlara satılmasına neden oldu. Eğer doğuda mahrumiyet bölgesinde yaşıyor olmasam kesinlikle C6 değerlendirirdim. Batıda bir şekilde baktırırsın o araca ve yollar doğudaki gibi meteor çukurlarıyla kaplı değildir :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortalık suvdan crosstan geçilmiyor nedir bu suv sevgisi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çok kötü çöp

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.