Şimdi Ara

MAIL ORDER İSTEMİYORUM KAMPANYASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaslar bakalim bu kampanya ses getirecek mi bilemiyorum ama eminim bu tarz olaylar illa ki basiniza gelmistir..

    Bir alisveris esnasinda kartinizi uzatiyorsunuz,siz pos cihazi uzatilip sifre girmeniz beklenirken gorevli size karti uzatip hallettim diyor..
    Boyle sacma sey olur mu ? benim kart bilgilerimi,arkada ki 3 haneli guvenlik kodunu vs yaz pc ye..O an print screen e bas sonra ben gidince tum bilgilerim elinde..kart limitleri 50 bin 100 bin..Sonra ugras dur..

    Fiziki kredi karti ile yapilan alisverislerde MAIL ORDER YAPILACAKSA KESİNLİKLE MÜŞTERİDEN BUNUN ONAYI ALINMASINA DAİR KAMPANYA BAŞLATMAK İSTİYORUM.

    Eğer ki bu durum ses getirirse bankalar birliği veya farklı kurumlar bu konuda bizim kart güvenliğimiz için daha ciddi önlem alabilir ve müşteri temsilcileri bu konuda daha hassas olabilir diye düşünüyorum.

    Artık sanal kart denen bir olay var..Müşteri temsilcileri o kadar rahat ki size söylemiyorlar bile mail order yapacaklarını.Söyleseler zaten sanal kart bilgimi vereceğim halledecek.Ancak bu konu bence kesinlikle daha fazla ciddiye alınıp müşteri onayı önce sorulmalı..







  • Yanlış anlamayın ama mail order a kapatabilirsiniz.
    Yada internet alışverişlerinize kapatabilirsiniz.

    --

    Mail order isteyene sanal kart bilgileri yazabilirsiniz.

    -
    Sanal kartı iptal edip yenisini sistemden çıkarabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.