Şimdi Ara

Mail adresi IP adresi tespit / Proton Mail

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Bir apartman dairesinde oturuyoruz ve rahatsız olduğum komşumu, ev sahibine şikayet etmek için bir mail attım.

    Mail içerisinde hakaret, küfür ya da benzeri bir suç teşkil edecek bir şey yok. Buna rağmen bir suç duyurusunda bulunma ihtimali olabilir mi acaba? İftira gibi konulardan bahsedip. Kibarca kiracının kötü biri olduğunu anlatmak istedim kısaca aslında anonim olarak.

    Eğer böyle bir şeyi kafaya koyarsa:

    Ben bu maili anonim olarak Proton Mail aracılığı ile attım. Benim IP adresimi görme şansı olabilir mi acaba? Savcılığa gitse, öğrenebilir mi?

    Bu Gmail'de, Hotmail'de orijinali göster seçeneğine tıkladığımızda IP adresi yazıyor ama ; denemek için kendime mail attığımda çıkan IP adresi Proton Mail'e ait gözüküyor bana ait değil. Bu şekilde Proton Mail zaten bilgi paylaşmaz diye düşünüyorum. Sizin yorumlarınızı merak ediyorum.

    Ek olarak bu işlemi yaparken Opera Vpn aktif miydi, değil miydi tam emin değilim. Olası bi kötü senaryoda Opera Vpn açık olduğunu var saysak bizi korur mu sizce?







  • Konuyu detaylı okumadım. O sebepten direkt sorduğunuz hizmetler üzerinden bilgi vereceğim. Opera'nın sunduğu VPN değil, proxy. Üstelik kayıt tutuyor. Proton Mail ise bilgi paylaşmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.