Şimdi Ara

Magnat MA-600 Deneme ve Goruslerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
3
Favori
7.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teşekkür ederim magnat quantum bütçemi çok zorluyor gibi ama diğerlerini inceliycem.
  • Siz liste fiyatina bakmayin GSA dan orhan beyle gorusun benim yonlendirdigimi soylersiniz. Fiyat tam sizin butcenize denk gelicek. Quantumu dusunun bence. Ama eger sonrasinda frontlara cok fazla butce ayiramazsaniz heco 302 de olabilir. Mutlaka dinleyin, kulaklariniz karar versin .
  • Ok ozaman şef. arayıp bir fiyat alıyım. Aslında quantum serisi görsel olarak ta şık hoparlörler. uygun kablolarında danışırım kendisine. Teşekkürler
  • Kablo konusunda benim baslik tada yazmistim. Cok farkli alternatifler var ama supra veya lookab xtirilus modelini tavsiye ederim size. Butcenizi uygun urunler. Kendim supra kullaniyorum cok memunum.
  • Merhaba, ben de bir kac sey eklemek istiyorum amfi ile ilgili.Zek arkasimiz test ederken elinde CD ile gelen vatandas benim. Ve kendi fikrimi vereyim. Oncelikle hersey dahil sistemleri sevenler icin uygun bir amfi... Bluetoothtan gelen ses beni tatmin etti, DACinin da iyi oldugunu dusunuyorum. Eger MA400 ile ayni phono katini kullaniyorsa, o da guzeldir. Ses kalitesi fiyatina gore normal, cok deneme imkanim olmadi, en azindan yanda duran marantz pm6005 ile kiyaslamak isterdim. Ancak hem alici olmadigim icin, hem de Orhan Bey'i yormamak icin olayi buyutmedim. Ses gucunu biraz al buldum, ama cogu kisi icin yeterli, bir de MA400'e gore cok daha guclu. Magnat ve Heco hoparlorle deneme imkanimiz oldu, ancak benim fikrime gore MA, Dali gibi biraz daha parlak calan hoparlorle daha iyi gidebilecegini dusunuyorum.
    Urun genel olarak iyi diyebilirim, ama bence tek dezavantaji fiyati... Bazilarina ucuz gelebilir, ama bir zamanlar cok ucuza satilan MA400'lerin fiyatinin neredeyse iki katindan pahali gibi.. MA400'u begenen biri olarak eski fiyatlara bulsam hala alabilirim diyebiliyorum, ama MA600'un fiyati alayim bir kenarda dursun fiyati degil maalesef. Bir de ikinci el'de magnat amfiye olan onyargidan dolayi olu parasina gitme durumu var amfinin.




  • üstad video tablet ve telde açılmıyor varmı bunun bir çaresi sistem çok iyi olmuş keyifli seyiler
  • Bende anlamadim arastirayim web den. Bilgisayarda calisiyor ama youtube uygulamasi banliyor videoyu. Diger video aciliyor ama, youtube sorun cikartinda dh a dan upload ettim.
  • Turkiyede ban yiyor video. Proxy uzerinden USA, Canada vb. yurtdisi baglantida sorun yok. Icerik lisanslarindan oturu muzik dosyalari turkiyede yayinlanamiyor. Lisans anlasmasini kabul etmessemde benim hesap silinir yuksek ihtimal.
  • zek kullanıcısına yanıt
    Selam,

    Ben de yaklaşık bir ay önce MA 600 sahibi oldum. Öncelikle ilgisi için GSA elektronik'den Orhan'a teşekkür ederim. Yanlış anlaşılmasın diyerek yazıyorum. Kendisi ile sadece telefonda alım öncesi ve sonrası 3-4 defa görüştüm ancak gerek açıklayıcı bilgilerinden gerekse ertesi gün teslimatından (İstanbul'a) memnun kaldım. Ma 600'ün işçilik / malzeme kalitesi yüksek. Şık ve sade bir görünümü var. Ses rengi bana doğal ve yumuşak geldi. Gücü kağıt üzerinde fazla olmasa da ses oldukça doyurucu ve temiz.

    MA 600 öncesi Onkyo TX-DS 676 AV alıcı ile B&W raf tipi hoparlör kullanıyordum. Şimdi önler için Polk Audio TSX550T kullanıyorum ve MA 600 ile uyumundan memnunum. Polk'ların stereo da pek önerilmediğini okuyorum ancak doğru kaynak kullanılırsa f/p oranları bence yüksek.

    Bir konuda fikire ihtiyacım var;
    Onkyo'yu 5+1 olarak kullanmaya devam etmek istiyorum ancak stereo'da Ma 600'ü kullanıyorum. Ma 600'e banana ile giriş yaptım ancak Onkyo'nun banana girişi yok. Dolayısıyla kablo tak çıkar oldukça sıkıntılı oluyor. 5+1'de Onkyo'nun pre out'un dan çıkış yaparak önleri Ma 600 ile sürmek istiyorum. Ma girişlerini nasıl yapabilirim?

    Teşekkürler,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memali -- 4 Şubat 2015; 15:52:33 >




  • Memali kullanıcısına yanıt
    onkyo nun preout r l çıkışlarından interconnect kablo ile magnatın aux in girişine baglantı yapıp magnatın hoparlör çıkışlarını hoparlörlere baglamalısınız
  • yavuzazgin kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Yavuz.

    O halde stereo da sadece Magnat açık olacak, sinema da her ikisi de. Sanıyorum ses kontrolü sinemada sadece Onkyo üzerinden kontrol edilecek.

    Mehmet
  • yavuzazgin'in dedigi gibi yapmalisiniz. Sinema tarafinda iki amfide acik olmali. Pre amplifier olarak avr power amplifier olarak magnat calisacak. Magnati 30 ses ayarina ayarlayip ses kontrolunu avr den ayarlayabilirsiniz. Magnat HT-bypass ozelligi saglamadigi icin sabit bir ses seviyesinde tutmaniz gerekir. Stereo tarafinda normal sekilde kullanabilirsiniz. Magnat'in aux girisi pre-out cisikina RCA kablo ile baglanmali.

    Magnat'i kullananlari gormek guzel, sehir disinda oldugum icin paylasim yapamadim ama gecen hafta GSA da orhan ile Creek Ev. 50A, Marantz pm6005, magnat ma-600 ve magnat ma-400 karsilastirmasi yaptik, sonuclari en kisa surede yazicam.
  • @zek Bilgiler için teşekkürler. En kısa zamanda deneyeceğim. Kablo önerin var mı? Bu arada üçlü karşılaştırmayı en kısa zamanda bekliyorum. Her ne kadar tanışmasak da Orhan'a selamlar.

    Mehmet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam, RCA tarafinda kablo tavsiyesi istiyorsaniz ciddi kaliteli birsey hic kullanmadigim icin benim onermem yanlis olur. Ama speaker tarafinda isterseniz arastirdiklarim arasindan bir kac marka soylebilirim.
  • Hoparlör kablolarım el yapımı. RCA kabloyu bir arkadaşımdan deneyeceğim. Performans ve marka bilgisini paylaşırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zek kullanıcısına yanıt
    Selam, Orta karar bir rca ile onkyo/ma600 bağlantısını yaptım. Düşünemediğim ayrıntı başıma geldi. Onkyo'da speaker A'yı kapatınca merkez ve arkalardan ses gelmiyor, açınca önlerden ses gelmiyor. Anlaşılan pre out sadece stereo da çalışacak, bir şey gözden kaçırmadıysam. Öneri var mı? Teşekkürler, Mehmet

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Creek Evolution 50A, Marantz PM6005, Magnat MA-600 ve Magnat MA-400 karşılaştırması ile ilgili düşüncelerimi aşağıda paylaştım.

    http://forum.donanimhaber.com/m_102491879/tm.htm
  • Selamlar, Onkyo cihaz hiç kullanmadığım için birşey diyemiycem ama benim kullandığım avr de cihaz frontları pre-out dan kendi algılıyordu. Ben herhangi bir ayar yapmamıştım. Sinema izlerken tak çıkar yapmamak için bu şekilde deneme yapmıştım. Stereo tarafında zaten Magnat ın kendi DAC ını kullanmıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zek -- 7 Şubat 2015; 15:42:10 >
  • Ne zamandır Magnat MA amfileri merak ediyordum sonunda :) teşekkürler paylaşımınız için
  • Rica ederim, işinize yaradıysa ne mutlu .
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.