Şimdi Ara

Mafia: Definitive Edition (v1.0.1) Türkçe Yama ~%97 [ OpenAI GPT-3 Translate ] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
585
Cevap
27
Favori
78.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
189 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok iyi valla oyunu bitirdim hikayeyi çok rahat anlıyorsun

  • Rdr 2 için yapılması yönünde herkesin beklentisi var. Inşallah ona da kolları sıvarsınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyuna başlamak için Türkçe yama bekliyordum, Türkçe yama yaptığınız ve bizimle bedava paylaştığınız için size çok teşekkür ederim, ama bir konuda canım sıkıldı. Adam akıllı link koymak yerine sitenin linkini vermişsiniz. Bir de üye olma şartı var. Sitede adam akıllı düzenlenmiş olsa direk bulacağım bir saat aramak zorunda bırakıyorsunuz insanı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4BB9945F7 -- 20 Ekim 2020; 14:21:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arthur7

    Anonymous ekibinin piyasada kendilerinin tek olmasını avantaj bilerek, çıkacak olan yamayı bir anda iptal edip,hiçbir açıklama yapmayıp ortamı gizeme bürüdüler.Asıl amaçları belli zaten.Üyelik sistemini iyice oturtup RDR2 yi araya çakacaklar. Millet mecbur mu? Bir çeviriyi sen yaparsın senden alırlar teşekkür ederler. Bir çeviriyi başkası yapar ondan alırlar.


    Bu çevirinin gelmesi büyük bir ışık oldu.Öncelikle burdaki arkadaşların bu çevirinin ne çevirisi olduğunun farkında olarak yorumlamasını öneririm.Aklı başında olanda zaten böyle yapar.


    Ben şahsen hiçbir çeviri olmamasındansa , hatta direk translate çevirisi yerine altta yazan her bir kelimenin direk türkçe karşılığı olsa bile hiç olmamasından iyidir.En azından o anda olan olayla direk bağlantı kurup cümleyi kendimizde toparlarız.


    Çeviri için tekrar çok teşekkürler

    Anonymous aşırı bencil bir grup tek dertleri de para ve üyelik sistemi.


    Discord kanallarında kesinlikle tek bir cümle translate yama üzerine konuşturmuyorlar ve işin komik tarafı da translate yamayla ilgili konuşmak yasak mı? diyorsun evet yasak kurallarımızı okuyun diyorlar, kuralları okuyorsun tek bir yasak yok sonra kurallarınızda bununla ilgili yasak yok dediğin zaman da burası bizim yerimiz kuralları biz koyarız konuşamazsınız translate yama ile ilgili beğenmiyorsanız da gidin diyorlar.


    Üyelik sistemi üzerine de konuşayım dünyanın en boş sistemi. 1 ay için 18,5 TL istedikleri yamalara girin bakın bir çoğu zaten bedava olan yamalar metro, walking dead, control, heavy rain, tomb raider, watch dogs 2 vs. lan bunlar zaten beleş altı üstü bir horizon yaması ve hitman var bunun için sizden aylık 18,5 TL istiyorlar yani komple size de vermiyorlar. Millet horizon için ilk ay üye oldu bir daha ki aylarda avuçlarını yalarlar kimsenin bu çöp liste için her ay 18,5 TL vereceğini sanmıyorum tabi 8-10 tane aşırı yalaka tip var forumda onlarla kendileri çalıp kendileri oynuyorlar.


    Ayrıca merak etmeyin anonymous un komple dağılması çok uzak değil. Bu adamlar sadece para için varlar ve emin olun üyelik sisteminden gelen bu adamları kesmiyor. Sadece para için piyasada olduklarından uzun süre duramayacaklar. İnşallah kısa sürede yok olur giderler.





  • emekleriniz için teşekkürler.

  • Aynen öyle hocam.Zaten 1 2 ay horizon hitmanle götürürler.Sonra bi şey bulamayınca RDR2 yi piyasaya sürerler.Adamlar yedekte bekletiyor onu. Öyle bir ego varki kendilerinde.Adama 50 kere sordum RDR2 yi en son neden cevap yazmıyordunuz dedim,zahmet edip cevap verdiler efendim.Cevap aynen şu


    RDR2 sorularına cevap vermiyorum,cevap vermeyeceğim sorulara cevap vermiyorum.


    Şimdi millet yok Rockstar çıkartmasına izin vermedi falan diyolar,onun altına sığınıyolar .


    İnşallah RDR2 yi türkçe yapan bir babayiğit çıkarda siz de avucunuzu yalarsınız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arthur7 kullanıcısına yanıt

    Bahsettiginiz gibi ise durum vahim miş!

    Ben şahsen umutluyum bu yapay zeka olsun,google translate olsun.yıl olmuş 2020 artık teknoloji devreye girmesi lazım.oyunlar 1.2 gün içinde türkçe olsa ne güzel.he diyen olur tabi anlam bozuklugu vsvs ii de tarih ögrenmiyoruz ki,altı üstü bir oyun demode olmadan iii kötü bir yamayla oynayıp geçmek çok büyük bir kesim için yeterli:))

    Rdr2 normal çeviri zor gelir gibi,ama yapay zeka kullanılarak bu şekil çevirilmesi bence an meselesiMafia: Definitive Edition (v1.0.1) Türkçe Yama ~%97 [ OpenAI GPT-3 Translate ] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş Türkçe’yi de yapay zekadan öğrenmiş olsa gerek. Konuyu zor okudum, oyunu böyle oynayacaklara da beklemelerini öneririm. Düzgün yama yolda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkul5 kullanıcısına yanıt

    hocam zaten çok büyük bi beklentimiz yok . direk cümleyi çevirmese bile razıyım ben.Sadece kelimeler çevrilsin altta türkçe kelimeler olsun yine oyundaki o ana göre zaten kendin bütünleştirirsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun sebebini anlamamış olmanıza şaşırdım. Bildiğiniz gibi yama iptal olayları uzun süre gündemde kaldı.


    Yamayı yapan arkadaş böyle bir sorunla karşılaşmamak için dünyadaki en büyük mod sitesi olan nexusmods'a yükleyerek aradan sıyrılmış. Çok mantıklı bir hareket.

  • Bazılarıda konuya gelip bıdırdanıyor oynamayın diyebelki 100 tane teşekür ms atılmış. Kendinizi rezil bali etmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinize ve emeğinize sağlık

  • Yama guzel mi bugun ona göre oyunu indireyim

  • Rdr 2 nin Türkçeleştirilmiş videosu var oradan oyna. Türkçe oyun Merkezi diye bir kanalda olması lazım. Biraz uğraştırıyor ama hiç yoktan iyidir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TOEFL sinavina girmeyecez yaw. sadece iyi kötü konuyu anlayalim yeter. yama iyi gözüküyor bence. ellerinize sağlık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anonymous sözde abonelik getirince her ay AAA kalitede bir oyun çıkaracaktı ama gelinen noktada ortada sadece Horizon var geri kalan oyunlar hep yarım durumda şu an.


    Ben geçen ay hem sistemlerini görmek hemde çıkan yamaları almak için abone oldum ama sistemleri berbat.


    Parasını ödedim sistemi açtım orjinal Horizon oyununa yama indireceğim bir baktım inmiyor geçersiz istek kaynağı diye bir hata veriyor hadi Horizon neyse daha önce tek tek satın aldığım Control, Hitman 16+18, Mad Max, Watch Dogs 2, The Walking Dead bu yamaların hiç biri inmiyor aynı hatayı veriyor.


    Yöneticiye yazdım yardım için söylediklerini yaptım hata geçmiyor en sonunda yönetici programcıya sorayım dedi gidiş o gidiş kısaca ben o gün bunların saçma sapan koruma sistemi yüzünden hem o an parasını verip üye olduğum hemde daha önce tek tek parasını verip satın aldığım hiç bir yamaya ulaşamadım.


    Toplarsak başta yukardaki yazdığıma istinaden her ay AAA oyun diyerek daha bir icraat görmediğim guruba desteği kestim. Ne zaman oyun çıkarırlar o zaman basarım parasını alırım yamalarını.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: farukclkk

    Rdr 2 nin Türkçeleştirilmiş videosu var oradan oyna. Türkçe oyun Merkezi diye bir kanalda olması lazım. Biraz uğraştırıyor ama hiç yoktan iyidir.

    Yok dostum RDR2 o şekilde oynanacak bir oyun değil. Açık dünyada anlık gelişen çok fazla olay ve yan görev var onları kaçırıp sadece ana görevlerden gidersen oyunun yarısını oynamış olursun.


    Şöyle söyliyim ıssız bir ormanda boş boş at sürerken evden bir adam çıkıp seni içki içmeye davet ediyor kabul etmeyebilirsin hatta kabul etmezsen bile 1-2 defa daha ısrar ediyor eğer kabul edip adamla içki içmek için eve girersen sana hikaye anlatmaya başlıyor ve içki içiyorsunuz sonra bir anda gözlerin ağırlaşıyor ve bayılıyorsun gözlerini açtığında da üstünde ne var ne yok soyup seni başka bir yere attıklarını fark ediyorsun. O ana kadar oyunda kastığın kaç dolar varsa hepsi uçup gidiyor. Bak bu yan görev değil, görev bile değil tamamen oyun dünyasında doğaçlama gelişen bir olay. Tabi adamların peşine düşüp paranı geri de alabilirsin çatışırsın, öldürürsün vs. oyun o kadar güzel dizayn edilmiş ki emin ol herkesin ayılıp bayılmasının sebebi oyun dünyasının içine gizlenmiş bu detaylar yoksa tek düze ana görevlerden gidersen aynı tadı alamazsın.





  • Rdr olayını bende videolara bakıp oynuyorum ama oyununu çoğu kaçıyor anlamsiz geliyor bu sefer de sadece ana görev yapmak mafia gayet anlaşılır ve güzel bir çeviri olmuş keşke bu yöntemle cevrilse de anlayip oynasak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mafia: Definitive Edition (v1.0.1) Türkçe Yama ~%97 [ OpenAI GPT-3 Translate ]
  • Elinize sağlık.

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.