Şimdi Ara

Mafia Bütün Görevlerin Çözümü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
36.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 01 - An Offer You Can't Refuse
    Yil 1930 sakin bir aksam üstü arabamizi park etmis müsteri bekliyoruz. Beklerken büyük bir kaza sesi duyuluyor. Iki adam sonra bizden yardim istiyor. Zorla yardim edeceksin. Pesindeki adamlardan kurtulmani söylüyorlar. Sende pesindekilerden kurtulmak için ani dönüsler yapin, ara sokaklara girin, bazen sizi geçmeye çalisacaklar onlari direge ya da karsidan gelen araca çarptirin. Adamlari atlattiktan sonra nereye gitcegini zaten haritada görüyorsun.


    02 - The Running Man
    Bu görev kimileri için sikici, kimleri içinde eglenceli bir bölüm. Taksi söförü oldugumuz için 5 müsteriyi istedikleri yere götürmemiz isteniyor. Sirayla müsterileri birakiyoruz. Son müsteriyi biraktiktan sonra dinleniyoruz. O esnada ilk görevde kurtuldugumuz adamlar plakadan seni bulmuslar. Burda zig-zag yaparak kaçmamiz gerekiyor. Oklar sayesinde dar sokaklardan geçebiliyoruz. Sonunda istedigimiz yere variyoruz.


    03 - Molotov Party
    Artik bir Mafia üyesiyiz. Ilk olarak bize saldiranlardan intikam alma zamani geliyor. Kendimizi göstermemiz içinde bir firsat bu. Göreve baslamadan önce Vicenzo ve Ralph'a ugrayin. Onlardan ögreneceklerinizi ögrenin. Sonra mekana gidin. Garaj kapisinda bir adam var. Isterseniz; Arabayi biraz uzakta birakin ve arka kapidan girin. kapinin orada bekleyen elemanin ensesize beyzbol sopasi ile vurdugunuzda bayiliyor ve patlama esnasinda ortalik fazla ayaga kalkmiyor. Istersenizde; Arabayla adami ezip öldürün ve arka kapiya arabayi park edin ki size ulasamasinlar. Sonra arabalari molotof ve bezbol sopasiyla halledin. Görev bitince geri dönün.


    04 - Ordinary Routine
    Haraç toplayacagiz. Sen, Sam ve Paule haraç toplayacaksiniz. Sen arabayi kullanacaksin. Bütün yerlere gidince en sonda sehir disinda bir moteli gidiyoz. Sam ve Paule içeri giriyor. Silah sesler duyuluyor. Paule vurulmus biçimde disari çikiyor. Ama Sam onlarin elinde. Onu kurtarman lazim. Sam'i kurtarmadan önce yaninda sari bir araç var. Onlarin lastiklerini patlat. Senin isine sonra çok yarayacak. Arkadan eve girin. Evdekileri öldürün. Sonra bir adam bizim haraçlarimizi kaçiracak. Onu yakalayin. Iste lastigini oatlattigimiz araça biniyor. Bu bize bir avantaj sagliyor. Onun pesine düsün ve öldürün.


    05 - Fairplay
    Iyi bir sürücü olmamiz yüzünden gerçekten tam bu islik bir görev geliyor. Sehirde bir yaris düzenlenecek. Ralph'a gidip isin gerçegini ögrenin. Sonra haritede gösterilen yere gidin ve kapidan adami alin. Piste girin ve Bertone'ye götürecegimiz araci alin. Araç'i Bertone'ye götürün ama bir çizik bile olmadan. Hiz limitini açmayi unutmayin. Bertone'den tekrar araci aldiginiz yer götürün. Tek çizik olmadan ve polislere bulasmayin. Ayrica görev süreli ve süreye de bakmayi unutmayin.


    06 - Fairplay
    Gerçek pilot'un kolu kirildigindan, yarisa biz katilacagiz. Yaris zor bir yaris. Keskin virajlar ve sizi yaris disi etmek isteyenler çok. El frenini iyi kullanin. Bu isinize yarayacak. Oldukça zor bir yaris. Kolay gelsin! Yaris sonrasinda Bertone'ye gidin size bir hediyesi olacak.


    07 - Sarah
    Luigi'nin kizina askintilik eden serserileri halletmemiz lazim. Sakin sakin giderken, serseriler karsimiza çikiyor. Serseriler size saldirirken Sarah kaçiyor onu yalniz birakmayin çünkü enerjisi hemen tükeniyor. Hem onu koruyun hemde herifleri halledin. En sonuda Sarah'in size bir süprizi olacak :)


    08 - Better Get Used To It
    Sarah'in basina gelenleri duyan patron Salieri buna çok kiziyor. Bu görev için seni ve paulie'yi görevlendiriyor. Öncelikle Biff adinda birini bulacagiz ve serserilerin nerde olduklarini ögrenecegiz. Mekana gidince ilk basta ates etmiyoz. Sopalarla hallediyoz. Ilerde silah kullanacagiz. Sonra iki serseri kaçiyor. Onlari takip edin ve öldürün 09 - The Whore
    Bizi satan bir kadini temizleyecegiz. Bunun için Frank'tan gerekli bilgiyi aliyoruz. Otele gdiyoruz. Ilk olarak kadini halletmemiz lazim. En üst kata çikip sag tarafa gidin, ara kapinin hemen karsisindaki kapidan girin. Orada banyo yapan kadini bulacaksiniz. Sonra resepsiyona inin ve müdürün nerde oldugunu sorun. Size tarif edecek. Beyaz elbiseli herifi gebertin. Diger adamlarini da tabiki.
    En üst katta müdürün odasina girin ve dökümanlarla paralari alin. Bunlari aldiginiz yerde mausunuzun sag tusuna basin ve bombayi yerlestirn. Ve tabiki KAÇIN. Isimiz bundan sonra çatilarla. Direk merdivenlerden yukari çikin. Çikinca sag taraftan ilerleyin. Çatinda çatiya atlayarak ilerleyin. Ordaki polisleri halledin. Sonra kiliseye geçiyoruz. Kilisede bir cenaze töreni ile karsilasiyoruz. Orda büyük bir çatisma çikiyor. Hepsini temizleyin.Kiliseden çikinca elbette polisler pesine düsecek. Ya saklanip aranma seviyenizi düsürün. Ya da araçla kaçin. Ve bbar'a geri dönün.


    10 - A Trip To The Country
    Bir ticaret yapmak istiyoruz. Depoda Pauile bizi bekliyor. Onunla gidecegimiz yere gidin. Ancak Sam ortaliklarda yok. Onu aramaya gidin. En sonda ki evin önünde bir kamyon var. Yanina gittigimizde soförün öldügünü görüyoruz. Artik tek yapacagimiz is. Öldürmek! Paulie'nin yanina gidin ve olaylari anlatin. Sam'i kurtarmaniz lazim. Ahir'da oldugunu biliyoruz. Bunun için demir bir sopa buluyoruz. Ahirin kilidini kirmak için. Ahirdaki heriflri temizleyin. Sam'i kamyona bindirin ve ordan uzaklasin. Arkadanizdan ziyaretcilerini geliyor. Sakin sizi geçmesine izin vermeyin. Ya tekerleklere ya da sürücü'ye ates edin. 3 araçi bu sekilde hallediyoz.


    11 - Omerta
    Frank bize ihanet ediyor. Intikam almak için onu ariyoruz. 2 kisiden bilgi alacagiz bu konu ile ilgili. Bilgileri aldiktan sonra hava alanina kadar takip ediyoruz. Hava alanindaki bütün herifleri temizleyin. En sonunda Frank'i buluyoruz. Frank gerçekleri anlatiyor. Öncelikel Frank'in ailesini bulmamiz gerekiyor. Sag taraftaki, en uçtaki binada bir kadin ve çocuk var. Onlarla konusuyoruz ve gidip Frank'i buraya getiriyoruz. Hemen ardindan havaalani girisindeki beyaz binadan, tezgahin üzerinden biletleri aliyoruz. Frank'tan anahtari alarak onu avrupaya yolluyoruz. Verdigi anahtarla bankaya gidip kontrol ediyoruz. Sonra alternatif olarak Bertone'ye ugrayabiliriz. Yoksa Bar'a tekrar gidebiliriz.


    12 - Visiting Rich People
    Hirsizlik yapicaz. Vincenzo'dan gerekli silahlari aldiktan sonra yoldan Salvotore'yi alin. Mekana gidin ve Salvotore'ye kapiyi açmasini söyleyin. Ayrica bu adama bekle ve beni takip et komutlarida verebiliyoruz. Ilk gelen adami görünmeden arkadan sopayla bayiltin. Sonra kenardan yavas yavas ilerleyin. Bazende egilerek ilerleyin. Arka kapiya ulasinca adama söleyi kapi açtirin. Kasa üst katta. Dikkatli olun kimseye görünmeyin. Islem devam ederken. Evi sahibi geliyor. Hemen geldiginiz yerden çikin, bahçenin etrafinda dolanirsaniz, sizi görmeyecekler. Çünkü onlar diger taraftan, garajin oldugu yerden geliyorlar. Herseyden sonra, yine kaçis zamani...


    13 - A Great Deal
    Içki ticareti yapiyoruz. Bunun için otopark!a gidiyoruz. En üst kata çikin. Konusma devam edeken birileri bize ziyarete geliyor. Ortalik kan gölü olmus. Sen Sam ve Paulie'yi koru ve de kendini. En alt kata gelene kadar herkesi temizle. En alt katta yolu araçlarla kapatmislar. Rya sakin yaklasma molotof kokteyli atiyorlar.Onun için arka merdivenleri kullan. Herkesi öldürdükten sonra yukardaki kamyonu alin ve depoya götürün. Yolda size engel olmaya çalisacaklar durmadan depoya gidin.


    14 - Bon Appétit
    Don Salieri'nin karni açikmis. Pizza yemek istiyor. Onunla beraber pizzaciya git. Tam yemek yerken pizzaciyi basiyorlar. Her tarafi yikip dagitiyorlar. Sen arka kagidan çikip herkesi temizle. Acele et yoksa patron her an ölebilir. Disari çikinca pencerelere dikkat edin. Sonunda patron bizi ispiyonlayani biliyor. Carlos'un evine gidiyoz. Adami kovalayip öldürecegiz. Onu öldürürken 3 herif daha var onlarida temizleyin. Görevi bitirin.


    15 - Happy Birthday
    Gemide suikast yapmamiz isteniyor. Limana gidin. Sizi bu kiyafetle almayacaklari için karsi kapiya yönelin ve gemici kiyafeti giyin ve gemiye binin. Vincenzo geminin tuvaletlerinden birine silah saklamis. Tuvalet üst katta ve kilitli. Asagi güvertede kare çizgili adamdan anahtar istiyoruz. O da bir kova alip tuvaleti temizlerse anahtari vercegini söylüyor. Kovayi aliyoruz anahtarida. Silah sakli olan tuvalet les gibi. Neyse silahi aliyoruz ve kurban güverteye iniyor. Konusma yaptigi sirada arkasina geçin ve silahla onu öldürün. Ortalik karisiyor. Sizde bu karisikliktan faydalanarak. Asagida bekleyen Paulie'nin yanina iniyorsunuz. Sonra da motorla gemiden uzaklasiyoz.


    16 - You Lucky Bastard
    Bu bölümde birden fazla görev var. Basliyoruz;
    1) Restorant görevi: Italyan Restorant'ina gidiyoruz. Karsida bir telefon kulübesi var. Biz oradan karsi restoranti arayarak öldürücegimiz adami çagiracagiz. Pauile'de restorant'in önünde bekliyor. Biz adami çagirinca bir adam telefonu açiyor. Bizde isaret veriyoruz Pauile'ye ve o da adami tariyor. Ancak yalnis adami öldürüyoruz. Hemen ordan kaçin ve bar'a gidin. Pesinizdekileri atlatamiyorsaniz inip hepsini öldürün.
    2) Park Alani: Pauile ile birlikte park alanina gidiyoruz. Öldüregimiz adamimiz orda. Paulie arabadan iniyor. Ama mermi yok. Hemen mekandan uzaklasiyoruz. Pesimizdekileri atlatarak bar'a gidin.
    3) Araba ve Bomba: Öldürecegimiz adamin arabasina bomba koyarak suikast yapacagiz. Yere gidin ve kapidaki görevlinin içeri girmesini bekleyin. Sonra arabaya yaklasin ve sag tus ile bombayi yerlestirin. Sonra uzaklasin. Ancak arabaya bir kadin bindigi için kadin patlayarak ölüyor.
    4) Liman: Sahneyi dikkatli bir biçimde izleyin. Sonra takibe baslayin. Takip limanda son bulacak. Limanda ilk asamada herkesi öldürün. Çok dikkali olun. Çünkü vinçlerden sizi sniper ile vuruyorlar. Isterseniz araba ile ezebilirisniz. Sonra bir hangar var. Önünde araç var. Siz hangara bagli tren raylarini izleyin. Orda ufak bir oynama yaparak. Vagonun hangara çarpmasini saglayacaksiniz. Makaslari degistir ve vagonun altindaki tahta parçasini çikartin. Vagon hangara çarpiyor ve benzin akmaya basliyor. Biz sigara yakiyoruz ve sigarayi benzine dogru firlatiyoruz. Vagon patliyo ve biz içerdeyiz. Herkesi temizler. En sonunda esas adam ile karsilascaz. Dikkali ol ölebilirsin. Onu da temizledikten sonra limandan uzaklasin. Bar'a gidin.


    17 - Créme de La Créme
    Simdi en büyük patronu öldürecegiz. Bunun için Sam, Paulie ve Biz tiyatro salonuna gidecegiz. Çikista bizi farkediyorlar ve biz sadece arabayi kullaniyoruz. Araçi takip ediyoruz hava alnina kadar. Sonra hava limanin da adam uçakla kaçacak. Uçak kalkaeken sende thomshon ile uçagin pervanelerine ates edecegiz. Bütün pervanelere ates edin. Sonuda ise sahneyi izleyin.


    18 - Election Campaign
    Sehirde seçim var. Patron bir politikaciyi öldürmen gerektigini söylüyor. Bunun için haritada gösterilen yere gidin. Kanalizasyondan içeri girin. Arka taraftan ilerleyip karanlik merdivenden yukari çikiyoruz. Sonra burada bulunan serserileri halletmemiz gerekiyor. Dikkatli olun. Daha sonra en üst kata çikin. Kapiyi açtiginizda karsinizda bir ada olacak. Sniper ile oraya nisan alin ve konusma yapan politikaciyi öldürün. Tek atista vurmaniz gerekiyor. Yoksa adam kaçiyor. Öldürdükten sonra merdivenlerden en alt kata inin. Orada köpekler var dikkat edin. Öldürün köpekleri. Sonra da bar'a dönün.


    19 - Just for Relaxation
    Içki ticareti yapacagiz. Bunun için ilk olarak limana gidin. Disari çikan kamyonu takibe baslayin. Kamyon bir yere gidecek. Kamyonu kösede bekleyin ve yerden biraz uzaklasinca durdurun. Söförü biraz hirpalayin. Limana giris belgesini alin. Sonra kamyonu alarak limana dogru gidin. Içeri girdiginizde hangarin önüne kamyonu arka arkaya park edin. Adamla konusun. Adam isemeye gidecek :) Senden yerine bakmani istiyor. Adam oradan uzaklasir uzaklasmaz. Hemen kutulari kamyona yükleyin. Biraz hizli olun. Adam seni görünce bütün mafia'yi ayaga kaldiracak. Adamlarla fazla oyalanmadan son kutuyuda yerlestirdikten sonra. Hizlica limandan uzaklasin. Sam ve Paulie'nin yanina gittiginizde pesinizden gelen adamlari harcayin. Sonra da patronun deposuna kamyonu götürün.


    20 - Moonlightning
    Paulie'nin bir plani var. ( Bu plan pek hayraalamet degil ama neyse... ) Banka soyacagiz. Önce Paulie birlikte trenle bankayi görmeye gidiyoruz. Trende olayi anlatiyor. Bankaya geldiginizde plani anlatiyor. Sonra silah almaniz gereken bir yer var. Oraya gidin ve silahlari alin. Siz kendiniz seçiyorsunuz. Sonra da bir araç çalarak Paulie'nin evine gidin. Kornaya basin ki disari çiksin. Paulie'yi aldiktan sonra bankaya gidin. Paulie etrafi kolaçanederken siz hemen soygun yapmaniz lazim. Bankanin arka tarafina girin, sol taraftan servis kismina girin. Orada kasa dairesinin kapi anahtari asili. onu aldiktan sonra arka taraftan üst kata müdür odasina çikin. Kasa anahtarlarinin dolapta oldugunu ögreniyoruz. Anahtarlari alin ve en kata inin. Kasa yerinde 2 tane adam var. Onlari öldürün. En sonunda ise soygunu yapin. Soygun bittikten sonra Paulie ile ordan uzaklasin.


    21 - Paulie's Flat
    Paralari nasil degerlendirecegiz. Bunun için Paulie'nin evine gidiyoruz. Ama evin kapisi açik. Aman tanrim can dostunuz Paulie ölmüs. Öldürmüsler. Tam o esnada bir telefon çaliyor. Telefonda ki Sam. Onu sanat müzesine çagiriyor. Olayi anlatiyor. Hemen gelmesini istiyor. Ancak disarda polisler var. Onlardan kurtulma için kapidan çikin ve merdivenlerden yukari çikin. Onlar Paulie'nin evine giriyorlar. Sonra tekrar hizli bir biçimde asagiya inin. Arabayla Sanat müzesine gidin. Sam size tuzak hazirlamistir. Paulie'yi o öldürmüstür. Neden öldürdügü teker teker anlatiyor. Aslinda hain biziz verilen görevleri yapamadik. Frank'i öldürmedik, Oteldeki kadini öldrümedik, patrondan habersiz banka soygunu yaptik vs. Bunlar yüzünde bizide öldürmek istiyorlar.
    Ama Tommy bir yolunu buluyor ve ölmekten kurtuluyor. Asil zor kisim simdi basliyor. Bizde sadece bir silah ve 6 kursun var. Adamlarda alacagiz silahlari. Sonra yukari merdivenlerden yukari çikin. Herkesi öldürün. En son Sam ile kapiscaz. Dikkali olun. Sizi gördügünde hemen öldürüyor. Sütunlari kullanin. Sam sizi göremeyince arkasini dönüyor. Tam o esnada sizde Sam'i öldürün. Sonra gerçekten güzel bir ssahne gelecek. Final sahnesi. Bizim için en kötü sahne geliyor. ‘‘ Mafia'ya ihanet edenler asla cezasiz kalmazlar. Hesabini bir gün muhakkak öderler. ''







  • sağolasın. Bu oyunu yarım bırakmıştım. bunları biraz okuyunca oynama isteğim geldi mafia yı.
  • güzel oyundu zamanında ne kasmıştık
  • Eline salık ama eksik ve yanlışlarla dolu şöyle bir fix çekerim


    quote:

    Orjinalden alıntı: KRALTHEODEN

    01 - An Offer You Can't Refuse
    Yil 1930 sakin bir aksam üstü arabamizi park etmis müsteri bekliyoruz. Beklerken büyük bir kaza sesi duyuluyor. Iki adam sonra bizden yardim istiyor. Zorla yardim edeceksin. Pesindeki adamlardan kurtulmani söylüyorlar. Sende pesindekilerden kurtulmak için ani dönüsler yapin, ara sokaklara girin, bazen sizi geçmeye çalisacaklar onlari direge ya da karsidan gelen araca çarptirin. Adamlari atlattiktan sonra nereye gitcegini zaten haritada görüyorsun.


    02 - The Running Man
    Bu görev kimileri için sikici, kimleri içinde eglenceli bir bölüm. Taksi söförü oldugumuz için 5 müsteriyi istedikleri yere götürmemiz isteniyor. Sirayla müsterileri birakiyoruz. Son müsteriyi biraktiktan sonra dinleniyoruz. O esnada ilk görevde kurtuldugumuz adamlar plakadan seni bulmuslar. Burda zig-zag yaparak kaçmamiz gerekiyor. Oklar sayesinde dar sokaklardan geçebiliyoruz. Sonunda istedigimiz yere variyoruz.


    03 - Molotov Party
    Artik bir Mafia üyesiyiz. Ilk olarak bize saldiranlardan intikam alma zamani geliyor. Kendimizi göstermemiz içinde bir firsat bu. Göreve baslamadan önce Vicenzo ve Ralph'a ugrayin. Onlardan ögreneceklerinizi ögrenin. Sonra mekana gidin. Garaj kapisinda bir adam var. Isterseniz; Arabayi biraz uzakta birakin ve arka kapidan girin. kapinin orada bekleyen elemanin ensesize beyzbol sopasi ile vurdugunuzda bayiliyor ve patlama esnasinda ortalik fazla ayaga kalkmiyor. Istersenizde; Arabayla adami ezip öldürün ve arka kapiya arabayi park edin ki size ulasamasinlar. Sonra arabalari molotof ve bezbol sopasiyla halledin. Görev bitince geri dönün.


    POLATAGA Derki:
    Yerdeki kutuyu alıp kapının arkasına koyun sonrada barakadaki arabayı götürün


    04 - Ordinary Routine
    Haraç toplayacagiz. Sen, Sam ve Paule haraç toplayacaksiniz. Sen arabayi kullanacaksin. Bütün yerlere gidince en sonda sehir disinda bir moteli gidiyoz. Sam ve Paule içeri giriyor. Silah sesler duyuluyor. Paule vurulmus biçimde disari çikiyor. Ama Sam onlarin elinde. Onu kurtarman lazim. Sam'i kurtarmadan önce yaninda sari bir araç var. Onlarin lastiklerini patlat. Senin isine sonra çok yarayacak. Arkadan eve girin. Evdekileri öldürün. Sonra bir adam bizim haraçlarimizi kaçiracak. Onu yakalayin. Iste lastigini oatlattigimiz araça biniyor. Bu bize bir avantaj sagliyor. Onun pesine düsün ve öldürün.


    POLATAGA Derki:
    Eve balkondan girince önce karşı odadan Tommy gun alın


    05 - Fairplay
    Iyi bir sürücü olmamiz yüzünden gerçekten tam bu islik bir görev geliyor. Sehirde bir yaris düzenlenecek. Ralph'a gidip isin gerçegini ögrenin. Sonra haritede gösterilen yere gidin ve kapidan adami alin. Piste girin ve Bertone'ye götürecegimiz araci alin. Araç'i Bertone'ye götürün ama bir çizik bile olmadan. Hiz limitini açmayi unutmayin. Bertone'den tekrar araci aldiginiz yer götürün. Tek çizik olmadan ve polislere bulasmayin. Ayrica görev süreli ve süreye de bakmayi unutmayin.


    POLATAGA Derki:
    Aslında polis felan yok, tam gaz gidin 200 km filan kırmızıbarı doldurana dek çarpışmakda
    mümkün


    06 - Fairplay
    Gerçek pilot'un kolu kirildigindan, yarisa biz katilacagiz. Yaris zor bir yaris. Keskin virajlar ve sizi yaris disi etmek isteyenler çok. El frenini iyi kullanin. Bu isinize yarayacak. Oldukça zor bir yaris. Kolay gelsin! Yaris sonrasinda Bertone'ye gidin size bir hediyesi olacak.


    07 - Sarah
    Luigi'nin kizina askintilik eden serserileri halletmemiz lazim. Sakin sakin giderken, serseriler karsimiza çikiyor. Serseriler size saldirirken Sarah kaçiyor onu yalniz birakmayin çünkü enerjisi hemen tükeniyor. Hem onu koruyun hemde herifleri halledin. En sonuda Sarah'in size bir süprizi olacak :)


    POLATAGA Derki:
    3 kişi birden saldırnca düzgeri gerigeri yürüyün onlar ıskalayınca siz muştalarsınız


    08 - Better Get Used To It
    Sarah'in basina gelenleri duyan patron Salieri buna çok kiziyor. Bu görev için seni ve paulie'yi görevlendiriyor. Öncelikle Biff adinda birini bulacagiz ve serserilerin nerde olduklarini ögrenecegiz. Mekana gidince ilk basta ates etmiyoz. Sopalarla hallediyoz. Ilerde silah kullanacagiz. Sonra iki serseri kaçiyor. Onlari takip edin ve öldürün


    POLATAGA Derki:
    Eğer Paulie çabuk ölüyorsa içeriye Ford T ile girip serserileri ezin


    09 - The Whore
    Bizi satan bir kadini temizleyecegiz. Bunun için Frank'tan gerekli bilgiyi aliyoruz. Otele gdiyoruz. Ilk olarak kadini halletmemiz lazim. En üst kata çikip sag tarafa gidin, ara kapinin hemen karsisindaki kapidan girin. Orada banyo yapan kadini bulacaksiniz. Sonra resepsiyona inin ve müdürün nerde oldugunu sorun. Size tarif edecek. Beyaz elbiseli herifi gebertin. Diger adamlarini da tabiki.
    En üst katta müdürün odasina girin ve dökümanlarla paralari alin. Bunlari aldiginiz yerde mausunuzun sag tusuna basin ve bombayi yerlestirn. Ve tabiki KAÇIN. Isimiz bundan sonra çatilarla. Direk merdivenlerden yukari çikin. Çikinca sag taraftan ilerleyin. Çatinda çatiya atlayarak ilerleyin. Ordaki polisleri halledin. Sonra kiliseye geçiyoruz. Kilisede bir cenaze töreni ile karsilasiyoruz. Orda büyük bir çatisma çikiyor. Hepsini temizleyin.Kiliseden çikinca elbette polisler pesine düsecek. Ya saklanip aranma seviyenizi düsürün. Ya da araçla kaçin. Ve bbar'a geri dönün.


    POLATAGA Derki:
    Zor ama etkili yöntem tek seferde beyzbol sopasıyla herkesi bayıltmaktır otelde kimse silah çekmez


    10 - A Trip To The Country
    Bir ticaret yapmak istiyoruz. Depoda Pauile bizi bekliyor. Onunla gidecegimiz yere gidin. Ancak Sam ortaliklarda yok. Onu aramaya gidin. En sonda ki evin önünde bir kamyon var. Yanina gittigimizde soförün öldügünü görüyoruz. Artik tek yapacagimiz is. Öldürmek! Paulie'nin yanina gidin ve olaylari anlatin. Sam'i kurtarmaniz lazim. Ahir'da oldugunu biliyoruz. Bunun için demir bir sopa buluyoruz. Ahirin kilidini kirmak için. Ahirdaki heriflri temizleyin. Sam'i kamyona bindirin ve ordan uzaklasin. Arkadanizdan ziyaretcilerini geliyor. Sakin sizi geçmesine izin vermeyin. Ya tekerleklere ya da sürücü'ye ates edin. 3 araçi bu sekilde hallediyoz.


    11 - Omerta
    Frank bize ihanet ediyor. Intikam almak için onu ariyoruz. 2 kisiden bilgi alacagiz bu konu ile ilgili. Bilgileri aldiktan sonra hava alanina kadar takip ediyoruz. Hava alanindaki bütün herifleri temizleyin. En sonunda Frank'i buluyoruz. Frank gerçekleri anlatiyor. Öncelikel Frank'in ailesini bulmamiz gerekiyor. Sag taraftaki, en uçtaki binada bir kadin ve çocuk var. Onlarla konusuyoruz ve gidip Frank'i buraya getiriyoruz. Hemen ardindan havaalani girisindeki beyaz binadan, tezgahin üzerinden biletleri aliyoruz. Frank'tan anahtari alarak onu avrupaya yolluyoruz. Verdigi anahtarla bankaya gidip kontrol ediyoruz. Sonra alternatif olarak Bertone'ye ugrayabiliriz. Yoksa Bar'a tekrar gidebiliriz.


    12 - Visiting Rich People
    Hirsizlik yapicaz. Vincenzo'dan gerekli silahlari aldiktan sonra yoldan Salvotore'yi alin. Mekana gidin ve Salvotore'ye kapiyi açmasini söyleyin. Ayrica bu adama bekle ve beni takip et komutlarida verebiliyoruz. Ilk gelen adami görünmeden arkadan sopayla bayiltin. Sonra kenardan yavas yavas ilerleyin. Bazende egilerek ilerleyin. Arka kapiya ulasinca adama söleyi kapi açtirin. Kasa üst katta. Dikkatli olun kimseye görünmeyin. Islem devam ederken. Evi sahibi geliyor. Hemen geldiginiz yerden çikin, bahçenin etrafinda dolanirsaniz, sizi görmeyecekler. Çünkü onlar diger taraftan, garajin oldugu yerden geliyorlar. Herseyden sonra, yine kaçis zamani...


    POLATAGA Derki:
    Salvotore ye gelen arabanın kapıısını açtırıp onla kaçın


    13 - A Great Deal
    Içki ticareti yapiyoruz. Bunun için otopark!a gidiyoruz. En üst kata çikin. Konusma devam edeken birileri bize ziyarete geliyor. Ortalik kan gölü olmus. Sen Sam ve Paulie'yi koru ve de kendini. En alt kata gelene kadar herkesi temizle. En alt katta yolu araçlarla kapatmislar. Rya sakin yaklasma molotof kokteyli atiyorlar.Onun için arka merdivenleri kullan. Herkesi öldürdükten sonra yukardaki kamyonu alin ve depoya götürün. Yolda size engel olmaya çalisacaklar durmadan depoya gidin.


    POLATAGA Derki:
    2. katta köşedki arabanın yanında elbombaları var onlarla girişteki barikatı açın


    14 - Bon Appétit
    Don Salieri'nin karni açikmis. Pizza yemek istiyor. Onunla beraber pizzaciya git. Tam yemek yerken pizzaciyi basiyorlar. Her tarafi yikip dagitiyorlar. Sen arka kagidan çikip herkesi temizle. Acele et yoksa patron her an ölebilir. Disari çikinca pencerelere dikkat edin. Sonunda patron bizi ispiyonlayani biliyor. Carlos'un evine gidiyoz. Adami kovalayip öldürecegiz. Onu öldürürken 3 herif daha var onlarida temizleyin. Görevi bitirin.


    POLATAGA Derki:
    Önce köşedeki adamı haklayıp Tommy gunı alın


    15 - Happy Birthday
    Gemide suikast yapmamiz isteniyor. Limana gidin. Sizi bu kiyafetle almayacaklari için karsi kapiya yönelin ve gemici kiyafeti giyin ve gemiye binin. Vincenzo geminin tuvaletlerinden birine silah saklamis. Tuvalet üst katta ve kilitli. Asagi güvertede kare çizgili adamdan anahtar istiyoruz. O da bir kova alip tuvaleti temizlerse anahtari vercegini söylüyor. Kovayi aliyoruz anahtarida. Silah sakli olan tuvalet les gibi. Neyse silahi aliyoruz ve kurban güverteye iniyor. Konusma yaptigi sirada arkasina geçin ve silahla onu öldürün. Ortalik karisiyor. Sizde bu karisikliktan faydalanarak. Asagida bekleyen Paulie'nin yanina iniyorsunuz. Sonra da motorla gemiden uzaklasiyoz.


    POLATAGA Derki:
    Adamdan bi şey istemeniz gerekmez tekme tokat girişin siz denizcisiniz kimse karşmaz bayılınca anahtarı alıp heladan silahı kapın


    16 - You Lucky Bastard
    Bu bölümde birden fazla görev var. Basliyoruz;
    1) Restorant görevi: Italyan Restorant'ina gidiyoruz. Karsida bir telefon kulübesi var. Biz oradan karsi restoranti arayarak öldürücegimiz adami çagiracagiz. Pauile'de restorant'in önünde bekliyor. Biz adami çagirinca bir adam telefonu açiyor. Bizde isaret veriyoruz Pauile'ye ve o da adami tariyor. Ancak yalnis adami öldürüyoruz. Hemen ordan kaçin ve bar'a gidin. Pesinizdekileri atlatamiyorsaniz inip hepsini öldürün.
    2) Park Alani: Pauile ile birlikte park alanina gidiyoruz. Öldüregimiz adamimiz orda. Paulie arabadan iniyor. Ama mermi yok. Hemen mekandan uzaklasiyoruz. Pesimizdekileri atlatarak bar'a gidin.
    3) Araba ve Bomba: Öldürecegimiz adamin arabasina bomba koyarak suikast yapacagiz. Yere gidin ve kapidaki görevlinin içeri girmesini bekleyin. Sonra arabaya yaklasin ve sag tus ile bombayi yerlestirin. Sonra uzaklasin. Ancak arabaya bir kadin bindigi için kadin patlayarak ölüyor.
    4) Liman: Sahneyi dikkatli bir biçimde izleyin. Sonra takibe baslayin. Takip limanda son bulacak. Limanda ilk asamada herkesi öldürün. Çok dikkali olun. Çünkü vinçlerden sizi sniper ile vuruyorlar. Isterseniz araba ile ezebilirisniz. Sonra bir hangar var. Önünde araç var. Siz hangara bagli tren raylarini izleyin. Orda ufak bir oynama yaparak. Vagonun hangara çarpmasini saglayacaksiniz. Makaslari degistir ve vagonun altindaki tahta parçasini çikartin. Vagon hangara çarpiyor ve benzin akmaya basliyor. Biz sigara yakiyoruz ve sigarayi benzine dogru firlatiyoruz. Vagon patliyo ve biz içerdeyiz. Herkesi temizler. En sonunda esas adam ile karsilascaz. Dikkali ol ölebilirsin. Onu da temizledikten sonra limandan uzaklasin. Bar'a gidin.

    POLATAGA Derki:
    Takip de adamları ekemeden çok hasar varsa geri geri sürün size çarpmayı bırakırlar
    Limanda arabaya binip bahsedilen vagonların oraya gidin ordan vinçlerin altındaki dev varilleri
    vurup patlatın bu sniperların işini görür

    17 - Créme de La Créme
    Simdi en büyük patronu öldürecegiz. Bunun için Sam, Paulie ve Biz tiyatro salonuna gidecegiz. Çikista bizi farkediyorlar ve biz sadece arabayi kullaniyoruz. Araçi takip ediyoruz hava alnina kadar. Sonra hava limanin da adam uçakla kaçacak. Uçak kalkaeken sende thomshon ile uçagin pervanelerine ates edecegiz. Bütün pervanelere ates edin. Sonuda ise sahneyi izleyin.

    POLATAGA Derki:
    Yada köprü inşaatına kadar takip edin bunun içineğer araç yavaş kalırsa başlarken garajda değiştirebilinir


    18 - Election Campaign
    Sehirde seçim var. Patron bir politikaciyi öldürmen gerektigini söylüyor. Bunun için haritada gösterilen yere gidin. Kanalizasyondan içeri girin. Arka taraftan ilerleyip karanlik merdivenden yukari çikiyoruz. Sonra burada bulunan serserileri halletmemiz gerekiyor. Dikkatli olun. Daha sonra en üst kata çikin. Kapiyi açtiginizda karsinizda bir ada olacak. Sniper ile oraya nisan alin ve konusma yapan politikaciyi öldürün. Tek atista vurmaniz gerekiyor. Yoksa adam kaçiyor. Öldürdükten sonra merdivenlerden en alt kata inin. Orada köpekler var dikkat edin. Öldürün köpekleri. Sonra da bar'a dönün.

    POLATAGA Derki:
    Önce ya dışarda beleyen adamı lağıma sallayın yada hapisahaneden çıkarken silah taşımayın


    19 - Just for Relaxation
    Içki ticareti yapacagiz. Bunun için ilk olarak limana gidin. Disari çikan kamyonu takibe baslayin. Kamyon bir yere gidecek. Kamyonu kösede bekleyin ve yerden biraz uzaklasinca durdurun. Söförü biraz hirpalayin. Limana giris belgesini alin. Sonra kamyonu alarak limana dogru gidin. Içeri girdiginizde hangarin önüne kamyonu arka arkaya park edin. Adamla konusun. Adam isemeye gidecek :) Senden yerine bakmani istiyor. Adam oradan uzaklasir uzaklasmaz. Hemen kutulari kamyona yükleyin. Biraz hizli olun. Adam seni görünce bütün mafia'yi ayaga kaldiracak. Adamlarla fazla oyalanmadan son kutuyuda yerlestirdikten sonra. Hizlica limandan uzaklasin. Sam ve Paulie'nin yanina gittiginizde pesinizden gelen adamlari harcayin. Sonra da patronun deposuna kamyonu götürün.


    POLATAGA Derki:
    Burda şef işemeye gidince karşıda konuşan iki adama emirleri söyleyin onlar çalışmaya başlayınca sizde bekleyin,gezinin yada onlara yardım ediniş bitince şef otomatik olarak kontrole gelir ve yerine döner işte ozaman tekrar yanına gidip onu lokomotife gönderin şimdi kutuları yerleştirmek için yeterince zaman var ama yinede oyalanmayın çünkü
    yalan söylendiğini farkedince dönüp size kimlik sorar


    20 - Moonlightning
    Paulie'nin bir plani var. ( Bu plan pek hayraalamet degil ama neyse... ) Banka soyacagiz. Önce Paulie birlikte trenle bankayi görmeye gidiyoruz. Trende olayi anlatiyor. Bankaya geldiginizde plani anlatiyor. Sonra silah almaniz gereken bir yer var. Oraya gidin ve silahlari alin. Siz kendiniz seçiyorsunuz. Sonra da bir araç çalarak Paulie'nin evine gidin. Kornaya basin ki disari çiksin. Paulie'yi aldiktan sonra bankaya gidin. Paulie etrafi kolaçanederken siz hemen soygun yapmaniz lazim. Bankanin arka tarafina girin, sol taraftan servis kismina girin. Orada kasa dairesinin kapi anahtari asili. onu aldiktan sonra arka taraftan üst kata müdür odasina çikin. Kasa anahtarlarinin dolapta oldugunu ögreniyoruz. Anahtarlari alin ve en kata inin. Kasa yerinde 2 tane adam var. Onlari öldürün. En sonunda ise soygunu yapin. Soygun bittikten sonra Paulie ile ordan uzaklasin.


    21 - Paulie's Flat
    Paralari nasil degerlendirecegiz. Bunun için Paulie'nin evine gidiyoruz. Ama evin kapisi açik. Aman tanrim can dostunuz Paulie ölmüs. Öldürmüsler. Tam o esnada bir telefon çaliyor. Telefonda ki Sam. Onu sanat müzesine çagiriyor. Olayi anlatiyor. Hemen gelmesini istiyor. Ancak disarda polisler var. Onlardan kurtulma için kapidan çikin ve merdivenlerden yukari çikin. Onlar Paulie'nin evine giriyorlar. Sonra tekrar hizli bir biçimde asagiya inin. Arabayla Sanat müzesine gidin. Sam size tuzak hazirlamistir. Paulie'yi o öldürmüstür. Neden öldürdügü teker teker anlatiyor. Aslinda hain biziz verilen görevleri yapamadik. Frank'i öldürmedik, Oteldeki kadini öldrümedik, patrondan habersiz banka soygunu yaptik vs. Bunlar yüzünde bizide öldürmek istiyorlar.

    22-Death of Art
    Ama Tommy bir yolunu buluyor ve ölmekten kurtuluyor. Asil zor kisim simdi basliyor. Bizde sadece bir silah ve 6 kursun var. Adamlarda alacagiz silahlari. Sonra yukari merdivenlerden yukari çikin. Herkesi öldürün. En son Sam ile kapiscaz. Dikkali olun. Sizi gördügünde hemen öldürüyor. Sütunlari kullanin. Sam sizi göremeyince arkasini dönüyor. Tam o esnada sizde Sam'i öldürün. Sonra gerçekten güzel bir ssahne gelecek. Final sahnesi. Bizim için en kötü sahne geliyor. ‘‘ Mafia'ya ihanet edenler asla cezasiz kalmazlar. Hesabini bir gün muhakkak öderler. ''

    POLATAGA Derki:
    Aslında bu kısımda pek zor deil müzeye gitmeden önce ine Sarı Pete e gidip cephaneyi düzün
    içerde temizlediklerinizdende kurşunları toplarsınız





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORU-NAGA -- 19 Ekim 2007; 15:32:18 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.