Şimdi Ara

Mafia 2 Slow Motion Fix // Yavaşlama sorununun çözümü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
10.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar; bildiğiniz gibi mafia 2 steam'da tekrar yayınlandı ve steam sürümü hala buglarıyla devam ediyor. En basitinden 60hz üstü oynayan arkadaşlarımızın başına gelecek ve normal yollarla çözemeyeceğiniz yavaşlama sorunu var (oyun boyunca 2 kere karşılaşıyoruz) türkçe olarak çözümünü bulamadığım için bende ingilizce kaynaklara baktım ve çözümünü buldum fakat ne ingilizce nede türkçe tutorial (Açıklama videosu) çeken olmadığı için kendim çekeyim dedim, umarım yardımcı olabilmişimdir, iyi seyirler.








  • Çok iğğğğrenç bir problemdi sanırım bende bu yöntemle çözmüştüm.
    Steam versiyonunda çıkması garanti, oynayacak olanların haberine..
  • Ustanak U kullanıcısına yanıt
    Steam versiyonunda banko zaten
    ben daha önceden korsanda oynarken hiç böyle acayip sorunlarla karşılaşmamıştım ne varsa orjinal sürümde var. Orjinalde fps düşmeleri yaşıyordum Geçen ay oynarken, şimdi bitirip dlc için korsan yükledik gene 0 fps düşmesi. Güncelleme şart buna yoksa bugfest olarak kalacak ama adamların umrunda değil sanırım 3.oyun geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Adamlar daha 1 hafta önce oyunu satışa tekrar koydu.. Bunları önemseyeceğini hiiiç sanmıyorum
    Bende ilk olarak Xbox 360'da oynadım e konsol olduğundan sorun sıfırıdı..
  • bende kasma sorununu asagidaki videiyla cozdum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkermurat kullanıcısına yanıt
    Benim orjinal oyunda bu yöntem işe yaramamıştı, şimdi korsan yükledim bu sorun yok gram fps düşmüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MonacoDoom

    Benim orjinal oyunda bu yöntem işe yaramamıştı, şimdi korsan yükledim bu sorun yok gram fps düşmüyor.

    ben orijinal steam versiyonunu oynuyorum hocam

    bende işe yaradı bu yöntem kasma yok artık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MonacoDoom

    Merhaba arkadaşlar; bildiğiniz gibi mafia 2 steam'da tekrar yayınlandı ve steam sürümü hala buglarıyla devam ediyor. En basitinden 60hz üstü oynayan arkadaşlarımızın başına gelecek ve normal yollarla çözemeyeceğiniz yavaşlama sorunu var (oyun boyunca 2 kere karşılaşıyoruz) türkçe olarak çözümünü bulamadığım için bende ingilizce kaynaklara baktım ve çözümünü buldum fakat ne ingilizce nede türkçe tutorial (Açıklama videosu) çeken olmadığı için kendim çekeyim dedim, umarım yardımcı olabilmişimdir, iyi seyirler.




    eyfallah usta steam versiyonu var bende çözümün oldu teşekkürler




  • Teşekkürler bende de çalıştı. Bu arada oyunu kapatıp açmak gerekiyormuş o işlemi yaptıktan sonra, ben kapatmadığım için takıla takıla oynanıyordu. Kapatıp açınca düzeldi. Bu tarz teknik sıkıntılar hep 2K ve Rockstar oyunlarında mevcut. LA Noire, GTA IV falan hep aynı sıkıntılı. Konsol'dan pc tarafına portları yaparken pek kasmıyorlar, birde 60+ fps olabileceğini tahmin etmiyorlar sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

    Teşekkürler bende de çalıştı. Bu arada oyunu kapatıp açmak gerekiyormuş o işlemi yaptıktan sonra, ben kapatmadığım için takıla takıla oynanıyordu. Kapatıp açınca düzeldi. Bu tarz teknik sıkıntılar hep 2K ve Rockstar oyunlarında mevcut. LA Noire, GTA IV falan hep aynı sıkıntılı. Konsol'dan pc tarafına portları yaparken pek kasmıyorlar, birde 60+ fps olabileceğini tahmin etmiyorlar sanırım.
    Rica ederim, aynen öyle konsoldan aldıkları gibi pc'ye koyuyorlar sonra kafayı yiyor oyun. Oyunu kapatıp açmanıza gerek yoktu aslında yaptığımız ayarı varsayılana geri dönderdiğimizde düzeliyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.