Şimdi Ara

MacBook Pro'ya alternatif (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sesli güldüm. Hayatında macbook kullanmamışsın arkadaşım neye dayanarak çöp diyorsun. "MacBook 'ların kullandığı işletim sistemi dandik bir sistem zaten." demişsin. Hakkaten mi ya ??????

    Şaka mısın dostum. Windows'un OS X işletim sisteminin stabilitesine ulaşmak için 40 fırın ekmek yemesi lazım. Yani kusura bakma ama bilgisizliğin de bu kadarı.

    Apple her zaman düşük malzeme kullanıyor demişsin ayrıca? Macbook kadar kaliteli işçiliği olan ultrabook yok neredeyse. Touchpad, klavye, tasarım ve pil ömrü. Hiçbir markanın bilgisayarı bu konularda macbook'tan daha iyi değil.

    Lütfen bilginiz olmayan konularda yorum yazıp insanları yanlış yönlendirmeyin !!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed Vedder -- 24 Nisan 2016; 23:10:32 >
  • Genel kanılarınız yanlış. Bir çok dizüstü cihaz kullandım daha önce, bataryası 2-3 sene sonra öldü hepsinin. Bir MacBook'u 6-7 sene sonra bile %70 verimle kullanabiliyorsunuz. Apple ürünleri bozulan ve eskiyen ürünler değil diğerlerine kıyasla. Kalite konusunda da tek olduklarını düşünüyorum, her ürünün. Batarya kapasitesi konusuna gelirsek Apple biraz inat etmiş gibi o konuda. Bakın sizin 3000 ile verdiğiniz kullanım ömrünü ben 1700 ile veriyorum gibi. Yüksek olsa elbette daha iyi olur. Ama unutmayın 3-4Gb ram li mobil cihazlar yeni yeni yetişiyor 1gb ram li Apple'in mobillerine. Mac için konuşmak gerekirse; 7 bin liralık monster ve 12 bin liralık msi dizüstü modelleri ile karşılaştırdık, günlük kullanım araçlarında(mail,internet sayfaları, bazı uygulamaların açılması ve ekran kalitesi açısından) benim cihazımın yanına bile yaklaşamadılar:) bir dizüstü düşünün html5 oynatıcı ile 2 saatlik bir film izliyorsunuz ve bataryası sadece %10-20 arası azalıyor ekran parlaklığına göre. Malzeme kalitesi, ekran, batarya süresi, stabilite ve trackpad bazında da hiç bir cihaz MacBook'un yanına yaklaşamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • gene ılımlı yaklaşıp anlatmışsınız arkadaşa. kullanmadan pek yorum yapmayın, gerçekten fark var. ona karşılık önerilen dell XPS, asus ux501 vs. bilgisayarlar da yine bir macbook parası. kaldı ki Windows'un yavsakligini biliyoruz, bu cihazlar buyuk ihtimal 2 sonraki Windows sürümünü almayacak. mesela bu konuda Apple 2007 model Mac modellerine bile son sürümü ücretsiz veriyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • StefanJohansen kullanıcısına yanıt
    Yazdıkların gerçekten komedi olmuş mesajı sil bence

    Bu arada windowsçuyum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dell ve Mac kullanan biri olarak bu markalardan şaşma öncelikle. Macbookun silahı olan kullancı deneyimi kapsamındaki şeyleri tam olmasada dell de bulursun. Force touch , Osx , Osx e özel programları dell de bulamazsın , mac iş laptobudur öyleki örneğin pages uygulaması sana çok kolay bir arayüzle profesyonel dergiler hazırlama olanağı sunar bunu başka hangi laptop veya hangi firma kendi yazılımıyla uğraşır ve laptoba gömer yollar ki ? fazla oyun oynamıyorsan macten şaşma şaşacaksan dell e doğru :) Bootcampte var bende her zaman kullanırım ikisini bir arada götürüyorum şuan mac teyim fifa oynayacağımda mac e geçiyorum. İdm için win e geçiyorum bunun dışında os dayım. Sen yaz ben cevaplarım aklına takılan sorun olursa bu arada mac retina hadi air bide dell xps bunun dışında laptoplarda bulaşma ultrabook adı altında tablet gelir. 8 saat pil der ama kullanımda 5 saat verir hafif yüklenince 3 saat verir macbook gibi garanti vermez yada güçten kestiğinde pil de aynı performansı alamayabilirsin. İtunes yerine windows store var falan bilirsin işte türlü türlü farklar




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.